Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Libertatea: „Secrete si tentatii” de Anna Harrington

Citeste GRATUIT Demonii iubirii de Anne K. Joy!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

 

Secrete și tentații

de Anna Harrington

 

Aparitie: sambata, 2 iulie 2016, cu ziarul Libertatea

Preţ revistă + carte romantică:  13,99 lei

 

Titlul în engleză: Along Came a Rogue

Număr pagini: ~

An apariţie: 2016 (in USA) / 2016 (Romania)

Seria The Secret Life of Scoundrels/Viețile secrete ale ticăloșilor: Un duce pentru totdeauna, Secrete și tentații, How I Married a Marquess

 

Mulțumesc Anais pentru descrierea cărții.

Cel mai pervers secret…

Maiorul Nathaniel Grey e liber să se încurce cu oricine-i poftește inima, să seducă pe cine-i pică pata, și așa își dorește să meargă lucrurile și-n continuare. Loialitatea lui e închinată doar țării sale și celor doi prieteni, împreună cu care a luptat —frați de arme, pentru care ar face absolut orice.

Așa că atunci când unul dintre ei e grav rănit și strigă disperat după sora lui mai mică, Grey va muta și munții din loc, ca să i-o aducă. Si ghici peste cine dă? Nu peste fetița pe care și-o amintea, ci peste o femeie răpitor de frumoasă, înarmată cu o muschetă încărcată în poziție de tir. Si se va preda în fața farmecului ei…

…e o aventură romantică secretă

Odinioară, Emily ar fi dat orice pentru o oră cu cel mai bun prieten al fratelui ei, ofițerul seducător care i-a capturat sufletul. Dar acum lucrurile s-au schimbat-la fel și ea. Fata care credea în dragoste nu mai există. Locul ei a fost ocupat de o văduvă, care poartă povara grea a secretelor și care încearcă, cu disperare, să reușească să dispară, înainte ca ele să fie revelate.

Dar zâmbetul păcătos al lui Grey îi promite protecție și o îndeamnă să riște cu nesăbuință totul… chiar și inima ei.”

 

Mulțumesc Olly pentru recenzia cărții – 4 august 2016.

Dacă as compara prima carte din serie cu aceasta, aș zice că par a fi scrise de două autoare diferite. Stilul pare puțin diferit. Dacă prima carte mi s-a părut abundentă în acțiune și mai slăbuță din punct de vedere erotic, această carte a fost invers. Dacă ați terminat toate cărțile de Elizabeth Hoyt, și vă mai doriți ceva în stilul ei, aici veți găsi erotică din plin.

Defapt, am fost atât de impresionata de scenele de dragoste încât abia am băgat de seamă acțiunea cărții :mrgreen: deși nici evenimentele nu sunt plictisitoare. Este prima data când citesc o carte în care eroina e însărcinată pe parcursul actului sexual.

Din ce știu eu despre sarcini, cică se recomandă sexul pentru gravide (corectați-mă dacă greșesc). Personajele principale au fost plăcute ambele. Îmi plac eroii care sunt protectivi și posesivi, puternici și curajoși, Nathaniel Grey a fost exact așa. Mi-a plăcut la el foarte mult și felul cum vorbea cu Emily, mi-au uns inima declarațiile lui de dragoste, dar și alinturile care le folosea, cum ar fi: puștoiaco, vulpițo etc.

Și pe Emily am îndrăgit-o. A fost o femeie puternică și a trecut prin multe în viața. Mi-a plăcut că s-a încrezut orbește în Nathaniel, chiar dacă experiența vieții ei ar fi determinat-o mai degrabă să fie precaută în acordarea încrederii. La început am crezut că va fi o femeie rece și dură, dar s-a dovedit a fi foarte caldă și pasională. Atunci când s-a oferit lui Grey, a făcut-o cu toată inima.

Mi-a plăcut că autoarea a reușit sa îmi transmită în profunzime iubirea dintre mamă și copilul nenăscut, cât și miracolul aducerii pe lume a unei noi vieți.

E o carte plăcuta. V-o recomand!
Nota 9!

 

Mulțumesc Andra pentru recenzia cărții – 20 August 2016.

Dacă prima carte a seriei mi s-a părut cam insipida, cu toate ca acțiunea a fost interesanta, Secrete și tentații mi s-a părut mult mai buna. Nu ieșită din comun, dar a fost ok.

Prima jumătate a cam luat urma primei carti, dar exact când mă gândeam ca trebuie sa trag de ea ca sa o termin, am început sa descopăr sentimente și pasiune, frumos împachetate de către autoare și transmise cititorului. Bun, acum sa nu credeți ca am dat pe spate, dar măcar am regăsit ceva plăcere citind cartea. Din păcate, A. Harington folosește stilul intortocheat de a nara, cu dialoguri trunchiate, intre care interpune șiruri de descrieri sterpe, care de multe ori, nu își găsesc rostul.

În fine. Pana la urma, m-a prins, astfel încât sa nu mă plictisească. Grey este un barbat realizat în viata, dar totuși complexat de proveniență lui, în contextul sec. XIX . El da dovada de multa dăruire, de sacrificiu de sine fata de prietenii lui (nu are familie, fiind orfan), chiar dacă masca construita de el pentru public e de om ticălos. Emily, cu toată descendenta ei, provenind dintr-o familie ducală, nu are o viață prea roz. Asta și datorita societății stricte și a regulilor acelor vremuri.

Dar, când Grey e trimis după ea, sa fie adusa în siguranță de urgenta la Londra, ei se redescopera ca adulți, în condițiile în care lucrurile începuseră sa se înfiripe intre ei încă dîn tinerete… acum îi găsim cu o gândire matura, trecuți prin viață și, totuși, abia își regăsește fiecare sufletul și bucuria de a trai cu adevărat.

M-a impresionat tumultul pe care îl trăiește fiecare dintre ei si cum încearcă sa nege ceva ce exista de mai mult timp; dar, încet, încet, sentimentele de dragoste și pasiunea ies la suprafață și îi învăluie cu totul. Și regasim aici și sacrificiu din dragoste, precum și lipsa de egoism, care m-a impresionat mult.

Ce pot sa mai spun e ca autoarea putea face o poveste care sa te cuprindă încet, citind, fără sa te agasează cu mici poticneli în narațiune și cu prea multe intreruperi deranjante în conversatii. Înțeleg ca asta ar fi a doua ei carte publicată, așa ca putem spera la mai bine…

Nota mea: 8,5.

Dar o recomand, pentru ca acțiunea e foarte frumoasa.

COPERTA USA:  

along came

Copertă România:

secrete si tentatii 

 

Cărţi romantice din colectia Iubiri de poveste (listă)
Carti Iubiri de poveste (iulie 2016)
Liste cărţi autoare
Lista carti Anna Harington

 

4 stelute   2
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Libertatea: "Secrete si tentatii" de Anna Harrington, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Citeste GRATUIT Demonii iubirii de Anne K. Joy!

Participa si tu la comentarii:


 1. Andra        ( citeste - din 5-26 )
  Primul comentariu pe: 2014-12-12 ~ 9 voturi - Cel mai votat comentariu
  :

  Am luat cartea. Prima mi-a plăcut, nu în mod deosebit, dar a mers. Fata de alte autoare nou apărute la noi, Anna a fost acceptabila… Așa ca,voi reveni când o voi citi.

  Place? Thumb up 2 Thumb down 0
 2. Anais        ( citeste - Nicholas, Lord of Secrets din 10-23 )
  Primul comentariu pe: 2013-07-14 ~ 15 voturi - Cel mai votat comentariu
  :

  Cel mai pervers secret…

  Maiorul Nathaniel Grey e liber să se încurce cu oricine-i poftește inima, să seducă pe cine-i pică pata, și așa își dorește să meargă lucrurile și-n continuare. Loialitatea lui e închinată doar țării sale și celor doi prieteni, împreună cu care a luptat —frați de arme, pentru care ar face absolut orice. Așa că atunci când unul dintre ei e grav rănit și strigă disperat după sora lui mai mică, Grey va muta și munții din loc, ca să i-o aducă. Si ghici peste cine dă? Nu peste fetița pe care și-o amintea, ci peste o femeie răpitor de frumoasă, înarmată cu o muschetă încărcată în poziție de tir. Si se va preda în fața farmecului ei…

  e o aventură romantică secretă

  Odinioară, Emily ar fi dat orice pentru o oră cu cel mai bun prieten al fratelui ei, ofițerul seducător care i-a capturat sufletul. Dar acum lucrurile s-au schimbat-la fel și ea. Fata care credea în dragoste nu mai există. Locul ei a fost ocupat de o văduvă, care poartă povara grea a secretelor și care încearcă, cu disperare, să reușească să dispară, înainte ca ele să fie revelate. Dar zâmbetul păcătos al lui Grey îi promite protecție și o îndeamnă să riște cu nesăbuință totul…chiar și inima ei.

  Place? Thumb up 3 Thumb down 0
 3. Olly        ( citeste - Secrete si tentatii Anna Harrington din 7-28 )
  Primul comentariu pe: ~ voturi - Cel mai votat comentariu
  :
  4


  Dacă as compara prima carte din serie cu aceasta, aș zice că par a fi scrise de două autoare diferite. Stilul pare puțin diferit. Dacă prima carte mi s-a părut abundentă în acțiune și mai slăbuță din punct de vedere erotic, această carte a fost invers. Dacă ați terminat toate cărțile de Elizabeth Hoyt, și vă mai doriți ceva în stilul ei, aici veți găsi erotică din plin :chic: Defapt, am fost atât de impresionata de scenele de dragoste încât abia am băgat de seamă acțiunea cărții :mrgreen: deși nici evenimentele nu sunt plictisitoare. Este prima data când citesc o carte în care eroina e însărcinată pe parcursul actului sexual. Din ce știu eu despre sarcini, cică se recomandă sexul pentru gravide ( corectați-mă dacă greșesc ) Personajele principale au fost plăcute ambele. Îmi plac eroii care sunt protectivi și posesivi, puternici și curajoși, Nathaniel Grey a fost exact așa. Mi-a plăcut la el foarte mult și felul cum vorbea cu Emily, mi-au uns inima declarațiile lui de dragoste, dar și alinturile care le folosea, cum ar fi: puștoiaco, vulpițo etc. Și pe Emily am îndrăgit-o. A fost o femeie puternică și a trecut prin multe în viața. Mi-a plăcut că s-a încrezut orbește în Nathaniel, chiar dacă experiența vieții ei ar fi determinat-o mai degrabă să fie precaută în acordarea încrederii. La început am crezut că va fi o femeie rece și dură, dar s-a dovedit a fi foarte caldă și pasională. Atunci când s-a oferit lui Grey, a făcut-o cu toată inima. Mi-a plăcut că autoarea a reușit sa îmi transmită în profunzime iubirea dintre mamă și copilul nenăscut, cât și miracolul aducerii pe lume a unei noi vieți.
  E o carte plăcuta. V-o recomand !
  Nota 9

  Comentariu super tare. Tie iti place? Thumb up 6 Thumb down 0
 4. Andra        ( citeste - din 5-26 )
  Primul comentariu pe: 2014-12-12 ~ 9 voturi - Cel mai votat comentariu
  :
  4


  Dacă prima carte a seriei mi s-a părut cam insipida, cu toate ca acțiunea a fost interesanta, Secrete și tentații mi s-a părut mult mai buna. Nu ieșită din comun, dar a fost ok.

  Prima jumătate a cam luat urma primei carti, dar exact când mă gândeam ca trebuie sa trag de ea ca sa o termin, am început sa descopăr sentimente și pasiune, frumos împachetate de către autoare și transmise cititorului. Bun, acum sa nu credeți ca am dat pe spate, dar măcar am regăsit ceva plăcere citind cartea. Din păcate, A. Harington folosește stilul intortocheat de a nara, cu dialoguri trunchiate, intre care interpune șiruri de descrieri sterpe, care de multe ori, nu își găsesc rostul.

  În fine. Pana la urma, m-a prins, astfel încât sa nu mă plictisească. Grey este un barbat realizat în viata, dar totuși complexat de proveniență lui, în contextul sec. XIX . El da dovada de multa dăruire, de sacrificiu de sine fata de prietenii lui (nu are familie, fiind orfan), chiar dacă masca construita de el pentru public e de om ticălos. Emily, cu toată descendenta ei, provenind dintr-o familie ducală, nu are o viață prea roz. Asta și datorita societății stricte și a regulilor acelor vremuri.

  Dar, când Grey e trimis după ea, sa fie adusa în siguranță de urgenta la Londra, ei se redescopera ca adulți, în condițiile în care lucrurile începuseră sa se înfiripe intre ei încă dîn tinerete… acum îi găsim cu o gândire matura, trecuți prin viață și, totuși, abia își regăsește fiecare sufletul și bucuria de a trai cu adevărat.

  M-a impresionat tumultul pe care îl trăiește fiecare dintre ei si cum încearcă sa nege ceva ce exista de mai mult timp; dar, încet, încet, sentimentele de dragoste și pasiunea ies la suprafață și îi învăluie cu totul. Și regasim aici și sacrificiu din dragoste, precum și lipsa de egoism, care m-a impresionat mult.

  Ce pot sa mai spun e ca autoarea putea face o poveste care sa te cuprindă încet, citind, fără sa te agasează cu mici poticneli în narațiune și cu prea multe intreruperi deranjante în conversatii. Înțeleg ca asta ar fi a doua ei carte publicată, așa ca putem spera la mai bine…

  Nota mea: 8,5. Dar o recomand, pt ca acțiunea e f frumoasa.

  Comentariu super tare. Tie iti place? Thumb up 5 Thumb down 0

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Suparat  Zambitor Wink Nu stiu Inteligent LOL  Razz Mr. Green Gandesc Mr. Roll Mr. Roll Mr. Roll Mr. Haha Mr. Laugh Mr. Haha 2 Mr. Foot tapping Mr. Wait Mr. Bored Mr. Beat Mr. Des Mr. Help Mr. Nota Zece Zece din zece Mr. Yeah Mr. Books Mr. Reading Mr. Uber Mr. Coffee Mr. Morning Mr. Coffee Mr. Coffee Mr. Cafea de Craciun Un pic baut Sa bem un pic Mr. Limonada Mr. Sampanie Mr. Lichior Mr. Bere Mr. Ceai Mr. Whiskey Mr. Bucatarie Pregatit de masa Fast-Food Mr. Chic Mr. Grimace Mr. To Bed Mr. To Bed Desteptarea Cry  Mr. Hug Mr. Kiss Mr. No Love Mr. Pev Mr. Love Redface Mr. Heart Mr. Love Steagul Iubirii Mr. Love Mr. Cloud Mr. Happy Mr. Orator Mr. Holiday Mr. Holiday Mr. Felicitari Petrecere Mr. Holiday La Multi Ani Mr. Ap Mr. Freez Mr. Dancing Mr. Dancing Mr. Hula Mr. Muzica Mr. Girl Mr. Sare Mr. Devil Mr. Not nice Mr. Fig Box Mr. Sexy Scos limba Mr. Panda Club Mr. Bat Mr. Scared Spalat Vase Sters praful Buna dimineata! Cafeaua de dimineata Hohoho! Neata! Neata Neata Pa pa! Ce mai faceti? Buna ziua! Buna dimineata tuturor! Neata! Neata! Nu ma simt bine! Aspirina Candela Suflu in lumanari

Bifeaza stelutele daca ai scris o parere / recenzie despre carte:


Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.