Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Prajitura cu cocos

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (4 votes cast)

 

Prăjitură cu cocos

 

Ingrediente:

Blat:

200 grame zahăr pudră

7 albuşuri

100 grame nucă de cocos

3 – 4 linguri de făină

1/2 plic praf de copt

 

Albuşurile se bat spumă, apoi se adaugă zahărul şi celelalte ingrediente. Se pune aluatul în tava unsă şi dată cu făină sau pe foaie pergament. Tava mea este 33/33 cm.

 

 

Crema:

7 gălbenuşuri

200 grame zahăr

1 plic cappuccino

1 lingură cacao

200 grame unt

 

Ingredientele de mai sus (mai puţin untul) se pun pe foc la bain marie şi se amestecă continuu până crema se îngroaşă. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Când se răceşte crema, se amestecă cu 200 grame de unt. Se întinde pe blat, se presară cocos şi se dă la rece.

Poftă bună!

 

Reţetă scrisă de doamna Ionescu Gabriela.

 

IMG_9059

Prajitura Cocos

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Prajitura cu cocos, 8.8 out of 10 based on 4 ratings

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Sectiune comentarii

2 comentarii la "Prajitura cu cocos"

aboneaza-te la:
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshock???cooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsad!?ideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthroll2orator1eating1lummuzica_2crazyeheart5love87sad_plechallo4palariehallo_10apgandesczecezece_din_zece-??-jperetib=))helpxla_multi_anibere_bereglob_cristallaugh90love_flagimbratisarebat1felicitaribatut_covoarein_gradinallovehaplobarmanhanlodesteptarea*bolnavcalcat
Bianca Roxana Anitei
(cititor)
Bianca Roxana Anitei

Multumim pentru reteta, draga doamna Ionescu Gabriela, s-a notat!
Eu am facut azi ciocolata de casa. La cat de greu aveam impresia ca se face, am ramas uimita de rezultat.Pana si eu, care-s aproape un dezastru in bucatarie m-am descurcat onorabil.;)

wpDiscuz
Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.