Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Deliciile pacatului de Teresa Medeiros

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (5 votes cast)

 

Deliciile păcatului

de Teresa Medeiros

 

Titlul engleză: Some Like It Wicked

Număr pagini: …

An apariţie: 2003

Seria Kincaid Highland: Deliciile păcatului, Doamna și tâlharul

(a apărut pe 25 februarie 2017 în colecția Iubiri de poveste)

 

Mulțumesc Alexandra pentru recenzia cărții – 14 martie 2017.

A trecut ceva vreme de când nu am mai citit o carte scrisă de aceasta autoare si chiar îi simteam lipsa. Îmi era dor de stilul ei inconfundabil și savuros, voiam să mai simt emoția pe care o transmit poveștile ei unice si să mai acea stare de euforie pe care numai cărțile ei umplut cu umor ti-o poate transmite.

Dorința mea a devenit realitate odată cu traducerea acestei minunate cărți cu care m-am delectat intr-o zi ploioasă. O vreme perfectă pentru a savura o poveste siropoasa si relaxantă! Scenele de umor sunt foarte des întâlnite, nu cred că exista secvență in care autoarea să nu fi picurat un pic de umor, care îmbinat cu mult romantism si multa pasiune, transforma o poveste scrisa intr-un mod simplu, intr-o delicioasă carte de dragoste. Când vine vorba de scotieni , aventura nu poate să lipsească din tabloul cărții, astfel că avem paete si de acțiune, mister, o călătorie primejdioasă, pe parcursul căreia se naște o iubire pătimașă. Ambele personaje mi-au fost dragi, le-am apreciat curajul, umorul, puterea de caracter si frumusetea sufletească. Sunt foarte bune conturate, atât ca personaje particulare cat si ca pereche. Se potrivesc de minune, exista chimie, pasiune, dorință, atracție si in cele din urma iubire, care ii transforma in doi oameni împliniți.

Originile scoțiene creionează in totalitate personalitatea Catriomei. Curajoasă, încăpățânată,, inteligentă, puternică și fermecătoare, își impune cu ușurință voința si se remarca ca fiind o tânără zglobie, energica, nonconformista si deschisă. Latura ei feminină este evidențiata de firea ei romantică, de senzualitate si finețe, de farmec si de frumusete. Fusese crescuta de unchiul ei si astfel primise o educație aleasa, demna de o tânără aristocrata, dar ea nu visează la baluri si rochii, ci la momentul in care o să-i regăsească pe tatăl si pe fratele său si o sa recupereze castelul familiei sale. Un vis cam măreț Penteu o fată lipsita de ajutor, dar când ai o minte sclipitoare, mult curaj și un spirit inclinat spre pericole visul devine realitate. Așa se trezește rtoina noastrapoenind spre aventura vietiii ei, care poate sa-i aducă izbanda sau înfrângerea. Nu pornește singura la drauci avandu-l tovarăș pe cel mai frumos, atrăgător su ispititor bărbat di Anglia, Simon Wescott, care i-ar putea oferi luna si stelele cerului, dar care in acelaș timp ar putea sa-i distrugă sufletul inocent.

Când este vorba despre femei, jocuri de noroc si distracții, Simon este cel mai priceput. Un seducător veritabil, un afemeiat notoriu, cel mai destrăbălat, dar in acelaș timp si cel mai frumos bărbat din câți se învârteau in cercurile nobilimii. Mama lui l-a părăsit cand era foarte mic, si fiindcă era fiul bastard al unui duce, crezuse fara iubirea unei familii si mai ales cu durerea creata de plecare celei care i-a dat viață. Suferință din copilărie și-a pus amprenta in dezvoltarea s-a ca persoană, lăsând urme adânci in inima lui, iar ca adult a devenit un bărbat singuratic, plin de cinism, rece, fara speranță de a mai găsi iubirea, fara dorinta să o caute si cu teama de a nu di părăsit din nou. Astfel trec multi ani goi si triști din viață lui, pana când la ușă lui apare o tânără disperata cu o ofertă tentantă. Schimbarea care va avea loc in viață si in inimalui va fi una surprinzătoare, neașteptată, care care daca își deschide porțile încuiate ale sufletului îi va aduce bucurii nesfârșit si o dragoste eternă. Ce va alege Simon, o viață plina de amărăciune sau un viitor strălucit alături de femeia care il adora si pe pe care o adora la randul lui?

In povestea celor doi este oglindita o iubire adevărata, născută dintr- un plan pus la punct cu strășnicie si cu răceală. Totul trebuiască dureze numai pana Catriona redusă sa își atingă scopul, apoi fiecare si-ar fi văzut de viețile lor. Dar lucrurile i-au o întorsătură neașteptată pentru că in sufletele lor încep să încolțească sentimente minunate, care pot fi o binecucantare sau un blestem. Relația lor se devzoltq odată ce călătoria avansează, iar încetul cu încetul se strecoară si increderea, care îi apropie si mai mult, le pune temelia unei vieți stabile si îi face să se dăruiască intrutotul unul altuia.

Obstacolele pe care trebuie să le înfrunte vin mai mult din interior, iar teama lui Simon este principala piedică în calea fericirii lor. Dar frica nu este mai puternică decât iubirea lor, așa că reușesc să treacă cu bine peste acest mic inconvenient. Pentru Catriona Simon este un erou, prin prisma iubirii ce i-o poarta vede in el bărbatul tandru, iubitor la care ar visa orice femeie si se simte norocoasă aceste doar el el, iarpentru Simon Catriona este lumina care apare după atâta întuneric in viața lui, curcubeul ce rasare după ploaie si speranța care distruge deznădejdea. A fost foarte fru.os să le urmăresc povestea de dragoste si să împărtășesc cu ei fiecare moment ce îi va conduce la împlinirea lor ca cuplu. Mi-audemonstrat cu fapte ca se iubesc si că merita să fie împreună.
Nu vreau să stric surprizele cărții, așa că mă opresc aici cu povestitul,ceea ce pot să va spun cu certitudine este faptul că este o carte foarte frumoasă,care o să vă atingă inima nu cu scenecomplexe, ci cu mult umor, multă pasiune, însuflețire și iubire.

După ce am terminat-o, am rămas cu un zâmbet larg pe buze, care provine din satisfacția pe care mi-a lasat-o povestea și din scenele amuzante la care aluat parte.

Pentru umor, romantism, pasiune,personaje frumoase și pentru stilul minunat al autoarei, îi ofer nota 9,40 si o recomand cu drag. Nu o să vă para rău că ați citit-o.

 

Mulțumesc Anais pentru descrierea cărții.

Unora, le place pericolul…

Frumoasa scoțiană Catriona Kincaid nu punea prea multă bază pe propria bunăstare –sau siguranță-când s-a aventurat în întunecata închisoare, de tristă amintire, Newgate . Foarte decisă să se mărite pentru a-si ajuta clanul si apoi sa se întoarcă înapoi pe moșia ei din Scoția, ea-i cere ajutorul lui Sir Simon Wescott, un nobil căzut în dizgrație și un libertin notoriu.Ea e de acord sa-i ofere acestuia atât bogatie, cât și multrâvnita lui libertate, dar nu-si imaginase vreodata ca dezmățatul de lord i-ar putea cere mai mult mai mult: să se delecteze cu plăcerile carnale ale căsătoriei.

Altora, le place seducția…

Simon e șocat când constată că băiețoiul, pe care-l întâlnise cu mult timp in urma, a inflorit intr-o femeie atât de senzuală. Deși el și-a jurat să nu mai facă niciodata pe eroul salvator, nu va rezista tentației de a mai juca pentru ultima dată, cantecul lui de lebădă cum ar veni, rolul cavalerului în armură strălucitoare, care o salvează pe domnița aflată la ananghie. Aventura se impletește cu pericolul, ca un model pe tartan, în Scotia, unde ei își vor pune viețile-n primejdie, ca să invinga in batalia cu dușmanul …dar își riscă totodată și inimile, pentru a putea gusta din fructul unei pasiuni, cum nici n-au mai visat ei vreodată, că ar putea să existe.

 

Copertă USA:

some like it wicked

 

Copertă România:

deliciile pacatului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Deliciile pacatului de Teresa Medeiros, 9.6 out of 10 based on 5 ratings

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Sectiune comentarii

25 comentarii la "Deliciile pacatului de Teresa Medeiros"

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshock???cooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsad!?ideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthroll2orator1eating1lummuzica_2crazyeheart5love87sad_plechallo4palariehallo_10apgandesczecezece_din_zece-??-jperetib=))helpxla_multi_anibere_bereglob_cristallaugh90love_flagimbratisarebat1felicitaribatut_covoarein_gradinallovehaplobarmanhanlodesteptarea*bolnavcalcatyeahpanda1haha1hallogirl10bir1hol1scos_limbacloud9hula1reading5zidbored50sleepnobahdesnice7booksfreez1heart1chicpev1ceai_tare_1hallo3dancingsa_bemhaha2
  (Click ca sa te abonezi via e-mail)  
aboneaza-te la:
carmen M
(cititor)
carmen M

E o placere sa citesc o noua carte a autoarei. Abia astept!
Merci pt informatie, FM!

Anais
(cititor)
Anais

Unora, le place pericolul . . .

Frumoasa scoțiană Catriona Kincaid nu punea prea multă bază pe propria bunăstare –sau siguranță-când s-a aventurat în întunecata închisoare, de tristă amintire, Newgate . Foarte decisă să se mărite pentru a-si ajuta clanul si apoi sa se întoarcă înapoi pe moșia ei din Scoția, ea-i cere ajutorul lui Sir Simon Wescott, un nobil căzut în dizgrație și un libertin notoriu.Ea e de acord sa-i ofere acestuia atât bogatie, cât și multrâvnita lui libertate, dar nu-si imaginase vreodata ca dezmățatul de lord i-ar putea cere mai mult mai mult: să se delecteze cu plăcerile carnale ale căsătoriei.

Altora, le place seducția . . .

Simon e ăocat când constată că băiețoiul, pe care-l întâlnise cu mult timp in urma, a inflorit intr-o femeie atât de senzuală. Deși el și-a jurat să nu mai facă niciodata pe eroul salvator, nu va rezista tentației de a mai juca pentru ultima dată, cantecul lui de lebădă cum ar veni, rolul cavalerului în armură strălucitoare, care o salvează pe domnița aflată la ananghie. Aventura se impletește cu pericolul, ca un model pe tartan, în Scotia, unde ei își vor pune viețile-n primejdie, ca să invinga in batalia cu dușmanul …dar își riscă totodată și inimile, pentru a putea gusta din fructul unei pasiuni, cum nici n-au mai visat ei vreodată, că ar putea să existe.

Majel 3
(cititor)
Majel 3

@Anais: Incitante, atit recenzia cit si povestea.Bravo si like!Sanatate!

Alexandra
(cititor)
Alexandra
carmen M
(cititor)
carmen M

Imi place subiectul, iar cartile autoarei mi-au placut toate, pana acum.
Multumesc pt prezentare, Anais!

dovis
(cititor)
dovis

@Anais: si mie imi place yeah

erika
(cititor)
erika

Multumim pentru descriere, Anais, mie imi place cum suna, sper sa fie o carte frumoasa! yeah

Anais
(cititor)
Anais

@Anais: ” e șocat”

charm
(cititor)
charm

O alta coperta interesanta wink

Alexandra
(cititor)
Alexandra
Andries Lucia
(cititor)
Andries Lucia

Mi-a placut povestea mult. Dupa cum s-a incheiat, cred ca ar trebui sa mai urmeze o carte cu povestea fratelui Catrionei. Voi ce stiti?

Alexandra
(cititor)
Alexandra

@Andries Lucia:
Acest volum face parte din Seria Brides of the Higlands:
Mireasa rapită, Hotul de inimi, Soaptele trandafirilor, Deliciile pacatului și ultima, poveste este cea a lui Connor Kincaid, fratele Catrionei, care se intitulează Some kike it wild.

Alexandra
(cititor)
Alexandra

Acum că am tereminat-o, îți împărtășesc părerea. O să mă uit și o să revin.

carmen M
(cititor)
carmen M

Inca nu am citit-o. Nu ma pot pronunta.

Alexandra
(cititor)
Alexandra
Votez cartea cu :
     

Deliciile păcatului de Teresa Medeiros

A trecut ceva vreme de când nu am mai citit o carte scrisă de aceasta autoare si chiar îi simteam lipsa. Îmi era dor de stilul ei inconfundabil și savuros, voiam să mai simt emoția pe care o transmit poveștile ei unice si să mai acea stare de euforie pe care numai cărțile ei umplut cu umor ti-o poate transmite.
Dorința mea a devenit realitate odată cu traducerea acestei minunate cărți cu care m-am delectat intr-o zi ploioasă. O vreme perfectă pentru a savura o poveste siropoasa si relaxantă! Scenele de umor sunt foarte des întâlnite, nu cred că exista secvență in care autoarea să nu fi picurat un pic de umor, care îmbinat cu mult romantism si multa pasiune, transforma o poveste scrisa intr-un mod simplu, intr-o delicioasă carte de dragoste. Când vine vorba de scotieni , aventura nu poate să lipsească din tabloul cărții, astfel că avem paete si de acțiune, mister, o călătorie primejdioasă, pe parcursul căreia se naște o iubire pătimașă. Ambele personaje mi-au fost dragi, le-am apreciat curajul, umorul, puterea de caracter si frumusetea sufletească. Sunt foarte bune conturate, atât ca personaje particulare cat si ca pereche. Se potrivesc de minune, exista chimie, pasiune, dorință, atracție si in cele din urma iubire, care ii transforma in doi oameni împliniți.

Originile scoțiene creionează in totalitate personalitatea Catriomei. Curajoasă, încăpățânată,, inteligentă, puternică și fermecătoare, își impune cu ușurință voința si se remarca ca fiind o tânără zglobie, energica, nonconformista si deschisă. Latura ei feminină este evidențiata de firea ei romantică, de senzualitate si finețe, de farmec si de frumusete. Fusese crescuta de unchiul ei si astfel primise o educație aleasa, demna de o tânără aristocrata, dar ea nu visează la baluri si rochii, ci la momentul in care o să-i regăsească pe tatăl si pe fratele său si o sa recupereze castelul familiei sale. Un vis cam măreț Penteu o fată lipsita de ajutor, dar când ai o minte sclipitoare, mult curaj și un spirit inclinat spre pericole visul devine realitate. Așa se trezește rtoina noastrapoenind spre aventura vietiii ei, care poate sa-i aducă izbanda sau înfrângerea. Nu pornește singura la drauci avandu-l tovarăș pe cel mai frumos, atrăgător su ispititor bărbat di Anglia, Simon Wescott, care i-ar putea oferi luna si stelele cerului, dar care in acelaș timp ar putea sa-i distrugă sufletul inocent.

Când este vorba despre femei, jocuri de noroc si distracții, Simon este cel mai priceput. Un seducător veritabil, un afemeiat notoriu, cel mai destrăbălat, dar in acelaș timp si cel mai frumos bărbat din câți se învârteau in cercurile nobilimii. Mama lui l-a părăsit cand era foarte mic, si fiindcă era fiul bastard al unui duce, crezuse fara iubirea unei familii si mai ales cu durerea creata de plecare celei care i-a dat viață. Suferință din copilărie și-a pus amprenta in dezvoltarea s-a ca persoană, lăsând urme adânci in inima lui, iar ca adult a devenit un bărbat singuratic, plin de cinism, rece, fara speranță de a mai găsi iubirea, fara dorinta să o caute si cu teama de a nu di părăsit din nou. Astfel trec multi ani goi si triști din viață lui, pana când la ușă lui apare o tânără disperata cu o ofertă tentantă. Schimbarea care va avea loc in viață si in inimalui va fi una surprinzătoare, neașteptată, care care daca își deschide porțile încuiate ale sufletului îi va aduce bucurii nesfârșit si o dragoste eternă. Ce vaalege Simon, o viață plina de amărăciune sau un viitor strălucit alături de femeia care il adora si pe pe care o adora la randul lui?

In povestea celor doi este oglindita o iubire adevărata, născută dintr- un plan pus la punct cu strășnicie si cu răceală. Totul trebuiască dureze numai pana Catriona redusă sa își atingă scopul, apoi fiecare si-ar fi văzut de viețile lor. Dar lucrurile i-au o întorsătură neașteptată pentru că in sufletele lor încep să încolțească sentimente minunate, care pot fi o binecucantare sau un blestem. Relația lor se devzoltq odată ce călătoria avansează, iar încetul cu încetul se strecoară si increderea, care îi apropie si mai mult, le pune temelia unei vieți stabile si îi face să se dăruiască intrutotul unul altuia.
Obstacolele pe care trebuie să le înfrunte vin mai mult din interior, iar teama lui Simon este principala piedică în calea fericirii lor. Dar frica nu este mai puternică decât iubirea lor, așa că reușesc să treacă cu bine peste acest mic inconvenient. Pentru Catriona Simon este un erou, prin prisma iubirii ce i-o poarta vede in el bărbatul tandru, iubitor la care ar visa orice femeie si se simte norocoasă aceste doar el el, iarpentru Simon Catriona este lumina care apare după atâta întuneric in viața lui, curcubeul ce rasare după ploaie si speranța care distruge deznădejdea. A fost foarte fru.os să le urmăresc povestea de dragoste si să împărtășesc cu ei fiecare moment ce îi va conduce la împlinirea lor ca cuplu. Mi-audemonstrat cu fapte ca se iubesc si că merita să fie împreună.
Nu vreau să stric surprizele cărții, așa că mă opresc aici cu povestitul,ceea ce pot să va spun cu certitudine este faptul că este o carte foarte frumoasă,care o să vă atingă inima nu cu scenecomplexe, ci cu mult umor, multă pasiune, însuflețire și iubire.
După ce am terminat-o, am rămas cu un zâmbet larg pe buze, care provine din satisfacția pe care mi-a lasat-o povestea și din scenele amuzante la care aluat parte.
Pentru umor, romantism, pasiune,personaje frumoase și pentru stilul minunat al autoarei, îi ofer nota 9,40 si o recomand cu drag. Nu o să vă para rău că ați citit-o.

carmen M
(cititor)
carmen M

O relatare antrenanta, la fel ca si subiectul cartii. Felicitari, Alex!
M-am relaxat si eu citind-o si mi-a dat o stare de bine.

dovis
(cititor)
dovis

@Alexandra: nu stiu cum am ratat recenzia asta cry
zece_din_zece zece_din_zece

Alexandra
(cititor)
Alexandra

Multumesc pentru apreciere, Yulya!/ bir1

Yulya
(cititor)
Yulya

@Alexandra:Frumoasa prezentare,Alexandra! imbratisare ap

Alexandra
(cititor)
Alexandra

Eva :*

Eva
(cititor)
Eva
Alexandra
(cititor)
Alexandra

Va mulțumesc pentru aprecieri. imbratisare
Erika,toate cărțile cu scoțieni sunt un deliciu. Sunt sigură că îți va placea cartea. love_flag P.S, Din nou îmi cer scuze pentru greșelile din recenzie, dar am scris de pe telefon. mrgreen

Lothlorien
(cititor)
Lothlorien
erika
(cititor)
erika

Hai ca a fost anuntat si ultimul volum al seriei yeah Alexandra, sincer am fost speriata initial pentru ca am vazut ca i-ai dat 3 stelute si jumatate, dar citindu-ti comentariul mi-am revenit, este o serie care mi-a placut, imi plac povestile cu scotieni si as fi fost trista sa fie dezamagitoare, sper sa-mi placa si mie cand ii va veni randul wink

Anais
(cititor)
Anais

@Alexandra: love_flag heart5 heart5 heart5 zece_din_zece Sa speram ca va aparea si ultimul volum al seriei.

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.