Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Esti visul meu – de Lisa Kleypas

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (17 votes cast)

 

EŞTI VISUL MEU

de Lisa Kleypas

 

Titlul în engleză: Where dreams begin

Număr pagini: ~384

An apariţie: 2000

Editura Miron

Traducere:

Listă cărţi Lisa Kleypas – clic

 

Încă de la prima frază din carte am spus „cartea este palpitantă„. Când am citit că eroina trebuia să fugă, să se salveze dintr-o anumită situaţie, am început să-mi fac tot felul de scenarii. Am crezut că fusese răpită, dar nu a fost tocmai aşa. Am fost surprinsă de eroină, de modul în care vedea în prezent înalta societate, dar mai ales de cum îşi petrecuse anii de văduvie. Destul de bizar aş spune eu, dar mi-a captat atenţia şi chiar încercam să-mi imaginez viaţa ei de văduvă. Rapid am trecut de la această etapă la etapa în care îl întâlneşte pe eroul cărţii şi m-a fraptat cum autoarea a lăsat să decurgă scena. Aflăm că eroul o confundă pe femeia cu care-şi dăduse întâlnire cu Lady Holly Taylor şi bineînţeles că apare şi sărutul. Foarte frumoasă scena. Încă din primele pagini se întâlnesc şi încep să apară nuanţele romantice din ce în ce mai des.

Holly pare să se focuseze cât mai mult pe fericirea copilul ei şi nu credea că poate să mai apară în viaţa ei un tată mai bun decât fusese soţul ei. Pe de altă parte, eroul cărţii vrea să se căsătorească. De regulă, eroii cărţilor de dragoste fug de căsătorie mai rău decât dracul de tămâie, de aceea mi-a şi plăcut de Zachary din acest punct de vedere. Mi-a plăcut de el că ştia ce-şi doreşte, pe cine doreşte şi nu s-a lăsat până nu a făcut târgul cu ea pentru un an de zile în schimbul unei sume foarte frumoase de bani. Nu detaliez pentru că vreau să descoperiţi şi voi fiecare amănunt. Autoarea ne prezintă prin intermediul acestei cărţi, o poveste frumoasă de dragoste între două personaje cu experienţă de viaţă. O să-l îndrăgiţi şi pe Zachary, dar şi pe Holly pentru că se lăsa cuprinsă de pasiunea lui (n-aş fi crezut-o în stare ţinând cont de cum îşi trăia viaţa după moartea soţului). Amândoi m-au dus cu gândul la blândeţe, bunătate, puritate.

Lectură plăcută!

FM,

 

 

Descrierea cărţii:

Londra, 1830

Trebuia să scape de acolo. Fusese o greşeală să frecventeze înalta societate atât de devreme după moartea soţului ei, George Taylor. Bineînţeles, că mulţi oameni nu considerau „devreme” cei trei ani de văduvie. Lady Holly Taylor purta haine negre şi îşi acoperea părul şi faţa cu voaluri care simbolizau despărţirea de soţul ei şi de lumea nevăzută. Lua mesele singură, oglinzile din casă erau acoperite cu pânze negre şi scria scrisori pe hârtii cu benzi negre. Pe scurt, orice legătură cu societatea, purta amprenta durerii din sufletul ei.

Se aştepta ca Thomas, cumnatul ei, să vină din clipă în clipă şi să-i spună că trăsură este pregătită să plece de la bal şi să se retragă în lumea ei. Dar acest bărbat era mai înalt, mai masiv decât Thomas sau oricare alt bărbat pe care ea ar fi putut să-l cunoască. Holly este intrigată de prezenţa lui acolo, iar o clipă mai târziu, buzele ei sunt atinse de ale lui. Niciodată nu mai fusese sărutată astfel şi nu mai simţise atâta căldură şi pasiune. Atât de real, atât de palpabil, dar totul fusese o confuzie. Zachary Bronson îşi dăduse întâlnire cu o lady, dar aceasta nu se ţinuse de cuvânt şi nu se prezentase, însă el o confundase cu Holly şi o sărutase cu patimă.

În timp ce Holly nu credea că există un tată mai bun pentru fiica ei Rose decât a fost George, Zachary se afla într-o altă postură – avea nevoie de o soţie ca să-şi întemeieze o familie şi chiar mai mult decât atât, el are şi planul perfect. Are nevoie de o femeie care să o ajute pe sora lui, Elizabeth să se transforme într-o adevărată lady. Şi asta nu e tot. Zachary ştie şi cine este persoana potrivită pentru o astfel de slujbă. Despre cine să fie oare vorba? Să fie persoana cu care-şi dăduse întâlnire la bal? Se îndrăgosteşte el de acea femeie misterioasă? Dar ea de el? Cum ajunge Holly să-l reîntâlnească pe Zachary? De ce a rămas văduvă? Cât de fericită a fost alături de soţul ei George? Cu cine rămâne Zachary – cu femeia misterioasă sau cu Holly?

 

Nota pe care o acord cărţii: 9/10

 

Esti visul meu-horz

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 8 votes)
Esti visul meu - de Lisa Kleypas, 9.9 out of 10 based on 17 ratings

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

Sectiune comentarii

134 comentarii la "Esti visul meu – de Lisa Kleypas"

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshock???cooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsad!?ideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthroll2orator1eating1lummuzica_2crazyeheart5love87sad_plechallo4palariehallo_10apgandesczecezece_din_zece-??-jperetib=))helpxla_multi_anibere_bereglob_cristallaugh90love_flagimbratisarebat1felicitaribatut_covoarein_gradinallovehaplobarmanhanlodesteptarea*bolnavcalcatyeahpanda1haha1hallogirl10bir1hol1scos_limbacloud9hula1reading5zidbored50sleepnobahdesnice7booksfreez1heart1chicpev1ceai_tare_1hallo3dancingsa_bemhaha2
  (Click ca sa te abonezi via e-mail)  
aboneaza-te la:
Angela
(cititor)
Angela
Votez cartea cu :
     

Esti visul meu – de Lisa Kleypas

Esti visul meu este o carte frumoasa mi-au placut eroii acestei carti mai ales de el de Zachary Bronson si de Rose . Lady Holly este prototipul vaduvei din inalta societate cu educatia ei mai ales ca era fiica de conte ea avusese casatorie placuta si avea o fiica de crescut .Lady Holly era frumoasa genesoasa dar trebuia sa respecte toate regulile inaltei societati daca voia sa nu fie exclusa din ea.Povestea incepe cu participarea ei la primul bal dupa trei ani de vaduvie participare fara entuziasm .Deoarece nu se simtea bine a dorit sa plece si a asteptat trasura intr-o camera intunecata unde este sarutata de un strain care este Zachary .El credea ca este altcineva dar acel sarut a trezit in el o mare pasiune dar nici pe Holly nu a lasat-o rece.Aceasta a fost prima intalnire dintre ei Zachary era un om de rand care ajunsese foarte bogat prin propriile forte si din cauza bogatiei era primit in inalta societate .Pentru a putea ajunge in compania ei a convins-o sa vina sa il cizeleze pe el si pe sora lui .Suma pe care i-a oferit-o a convins-o pe Lady Holly dar ea credea ca face totul pentru fiica ei deorece ea se considera indrgostita inca de sotul ei.Mi-a placut foarte mult de Zachaty cum s-a purtat cu e cum a reusit sa o faca sa se indragosteasca de el felul cum s-a comportat cu Rose si felul cum a lasat-o sa ia singura hotararea de a fi impreuna desi putea sa o piarda .Rose a fost un copil deoasebit iar Holly a stiut pana urma ce vrea desi stia ca se exclude din lumea ei pe care o cunostea.Este o carte frumoasa de nota 9,5 .

elena450
(cititor)
elena450

@Angela: Mai fetelor, faceti niste recenzii atat de frumoase!!! Felicitari Angela ap

carmen M
(cititor)
carmen M

Mai am câteva pagini din carte şi abia aştept deznodământul. Îmi place recenzia făcută, Angela şi te felicit pt acurateţea expunerii.
Lectură plăcută în continuare!

elena
(cititor)
elena citeste: faramiere

Frumoasa carte nota 10. Toate cartile Lisei Kleypas sunt superbe … era asa de dezamagita ca nu e continuarea mult asteptata si chiar nu vream sa mai cumpar nicio carte, ca am destule ne citite, dar cand am citit recenzia si comentariile voastre…nu am rezistat tentatiei si am cumparat-o si citit-o pe nerasuflate. Nota mea este 10…mi a placut la nebunie Zachaty…Am observat ca in ultimul timp miau placut mai mult personajele masculine…

gabriela ionescu
(cititor)
gabriela ionescu
Votez cartea cu :
     

Esti visul meu – de Lisa Kleypas

Incep prin a spune ca mi-a placut cartea foarte mult si am lasat-o numai ca sa dorm.Mi se pare una din cele mai bune carti ale autoarei.
Mi-a placut mult personajul Zachary, care a pornit de la o conditie sociala de nivel minim si a ajuns printer cei mai bogati oameni din societatea londoneza. Avea aceasta calitate extraordinara de a sti sa faca bani, si astfel incet,incet ii atrage pe snobii scortosi cu sange albastru si si-i apropie, toti dorind sa se imbogateasca.
Are o inima de aur. Face totul pentru mama si sora lui si apoi pentru Holly si pentru Rose.
Holly mi-a placut pentru ca a stiut sa vada calitatile extraordinare ale lui Zachary , chiar daca acesta nu facea parte din lumea ei .Mi-a placut de asemenea ca recunoaste ca a gresit si vine sa-l recucereasca. Este de admirat felul in care procedeaza trecand peste dorinta sotului ei decedat,peste familie si intreaga societate.
Mi-a mai placut si ca reapare doctoral Linley (personaj cunoscut deja).
Si mai mi-a placut idea colectiei de nasturi (ideea in sine).
Deci de la mine are nota 10 , si daca voi mai putea ,voi reciti cartea intr-o zi.

gabriela ionescu
(cititor)
gabriela ionescu

gresit : ideea
Recenzia : FM = FB.

Denisa
(cititor)
Denisa

Nu am citit-o.. sad dar mie se pare o carte buna! O mai gasesc?

nicol
(cititor)
nicol

@Denisa:o gasesti in librarii , anticariate virtuale si pe site-ul editurii Miron.ro

Anais
(cititor)
Anais
Votez cartea cu :
     

Esti visul meu – de Lisa Kleypas

Cartea palpită sub semnul visului: vise interzise, erotice, vise de faima si avere, vise de dragoste pierdută si cele din zorii unei noi pasiuni…
Trandafirii rosii apar de multe ori in roman, reprezinta visul lui Holly de a deveni, din vaduva timida si foarte cuviinicoasa, o femeie pasionala. Ea isi va impodobi o superba rochie rosie de bal, cu un singur trandafir rosu in păr.
Eroul cartii este Zachary Bronson, care dintr-un orfan din mahalaua Londrei,cu un trup musculos de boxer profesionist, devine cel mai bogat om care frecventa societatea nobililor, in ciuda originii modeste.
El o intalneste intampaltor la un bal pe cinstita vaduva Holly Taylor, pe care o saruta din greseala. Intreaga ei lume se va rasturna cu susul in jos.
Oare ea ar trebui sa ignore senzualitatea unui sarut periculos sau sa-și urmeze glasul inimii, în foișorul secret, unde încep visele să prindă viață?
Pe cine va alege: pe barbatul nobil, care i-a promis celui mai bun prieten ca ii va lua de sotie vaduva, dar e rece si n-o va iubi niciodata sau pe cel nepotrivit, ca maniere needucate sau năravuri depravate, dar care îi oferă pasiunea mult visată?
Nota mea e 9,5 din 10.

Anais
(cititor)
Anais

@Anais:
Draga Carmen M,
Asa ni-l descrie autoarea pe Zachary, ea i-a ales aceste calitati si defecte, nu eu! E meritul lui ca era puternic, inteligent si datorita lui Holly, a invatat si bunele maniere!

carmen M
(cititor)
carmen M

Ştiu. Tocmai de aceea mi-a plăcut atât de mult personajul lui.

Anais
(cititor)
Anais

@Anais:
Ai dreptate! Oricum, el devine un adevarat gentleman la farsit!

carmen M
(cititor)
carmen M

Poate că Zachary avea unele lipsuri în ceea ce privea educaţia aşa cum o cereau normele aristocraţiei din acele vremuri, însă era un om de onoare, corect şi care avea coloană vertebrală. Mi-a plăcut povestea lor de dragoste şi mă bucur că ţi-a plăcut şi ţie.

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.