Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Voi fi a ta de Anul Nou – de Lisa Kleypas

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

Voi fi a ta de Anul Nou

de Lisa Kleypas

 

Titlul în engleză: I will

Număr pagini: ~ 100

An apariţie: 2001

Seria Wish List: I will de Lisa Kleypas, Puddings, Pastries & Thou de Lisa Cach, All I Want de Lynsay Sands, Union de Claudia Dain

Seria Capital TheatreUndeva te voi găsi, Pentru că eşti a mea, I will, A Historical Christmas Present

Listă cărţi Lisa Kleypas – clic

În curând la editura Miron.

 

După cum ştiţi, am citit cartea la recomandarea lui Majel. Şi ce poate să fie mai rău decât să primeşti o astfel de recomandare şi să nu-ţi placă ceea ce citeşti? De aceea am avut puţine emoţii şi îmi era teamă să nu fiu dezamăgită şi să dezamăgesc la rândul meu. Din fericire, am fost la polul opus şi mi-a plăcut ce am citit. Este o carte subţire, dar acţiunea m-a atras. Nu se trage de timp, are intrigă, personajele spun şi fac direct ceea ce simt, romantism, un strop de erotism 😀 , suspans, teatru.

Cred că oricine o să citească această carte sau a citit-o, s-a simţit mai atras de partea de la final. Da, se aseamănă cu scena incendiară din „Prizonierul dorinţelor mele” de Johanna Lindsey, uşor modificată şi mai puţin detaliată (numărul puţin de pagini). Poate suna „deranjant” că s-a mutat ideea de la o autoare la alta, însă sunt uşor diferite din punctul meu de vedere şi mie mi-a făcut plăcere să o citesc şi pe aceasta.

Personajele sunt drăguţe, dulci, haioase uneori şi ştiu când să-ţi crească pulsul din cauza nervilor sau a romantismului. Şi Andrew cu personalitatea lui, dar şi Caroline cu puterea de caracter, au fost pe placul meu.

M-aş bucura să se traducă şi la noi, iar numărul mic de pagini nu este o scuză sau un obstacol. După cum se poate observa, această poveste vine la pachet cu alte trei poveşti scrie de alte autoare. Nu ştiu dacă şi celelalte se prezintă la fel de bine ca aceasta, dar categoric cea a Lisei Kleypas merită să fie citită.

Lectură plăcută!

FM,

 

 

Descrierea cărţii:

Londra, 1833 – Andrew, lord Drake, fratele vitreg al lui Logan Scott, nu se mai află pe testamentul tatălui său, datorită modului său vicios de viaţă. Trebuia să schimbe părerea tatălui său, dar asta presupune să-şi schimbe radical viaţa, să ceară o favoare unei femei, dar nu orice femeie, ci una decentă. Unica femeie decentă pe care el o cunoaşte este nimeni alta decât lady Caroline Hargreaves. Aceasta are douăzeci şi şase de ani, rămască încă necăsătorită şi spre surprinderea lui, Andrew îi descoperă pentru prima dată trăsăturile frumoase şi apetisante.

Andrew trebuie să-şi convingă tatăl că a pus punct vieţii în care consuma alcool, juca jocuri de noroc, înşela, umbla cu nenumărate femei, şi că acum a devenit un bărbat responsabil, încântat de ideea de a avea o soţie şi implicit o familie. Ceea ce vrea de la Caroline şi face tot ce-i stă în putinţă ca să o convingă este ca ea să-i accepte şarada şi să lase impresia că au o relaţie amoroasă şi că doresc să se căsătorească şi să-şi întemeieze o familie.

Caroline nu are de ales şi acceptă să-l ajute pe Andrew, dar în ciuda faptului că fiecare spune despre celălalt că nu s-ar îndrăgosti de el/ea nici dacă ar fi ultima persoană de pe pământ, aceştia se îndrăgostesc nebuneşte. Dar îşi vor recunoaşte sentimentele? Vor avea cei doi un mariaj sau rămân cu gustul amar lăsat de teatrul jucat? Ce femeie le stă în calea fericirii?

 

Nota pe care o acord cărţii: 9,3/10

 

Copertă USA:

Wish list-horz

Copertă România:

voi fi a ta de anul nou

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

Participa si tu la comentarii:


 1. Este o carte superba ,un pic scurta ,care pe mine m-a impresionat enorm ,am plins si mult timp nu m-am putut gindi la altceva ,decit la socul resimtit de mine ca cititoare, parca as fi fost eroina ,a fost dureros.Cred ca este meritul autoarei sa reuseasca sa transmita sentimentele prin cuvinte ,ca nu cred ca eu am fost atunci mai sensibila decit in mod normal+faptul ca fiind o carte scurta nu s-a pierdut firul povestirii ,dar a reusit sa spuna multe.Spre final cuvintul de ordine a fost shoc ,iar eroina a dovedit ca este o femeie puternica(sexul slab),luptind pentru salvarea si cistigarea barbatului iubit.Va pot sugera sa o cititi si sper sa va aud parerile.Cu mult drag, va doresc sanatate tuturor oriunde va aflati!

 2. am inceput-o si eu, dar nu am terminat-o. eram intr-o perioada stresanta si am lasat-o balta.

  dar uite, e o idee buna sa o termin acum! Nu stiu daca o mai iau si in romana, dar mai vad…

 3. Cartea este disponibila la lecturat, deocamdata doar pe Miron. 😉

 4. Voi fi a ta de Anul Nou e o carte cu 3 povesti distincte.
  Daca inceputul a fost bun, cu povestea din lordul Drake si Caroline, a doua poveste s-a terminat brusc, iar a treia a fost cat de cat buna. Urasc cartile formate din trei povestiri! Cand intri si tu in atmosfera s-a terminat. Am sa povestesc doar de prima.
  Lordul Drake este scos din testamentul tatalui sau datorita vietii lui depravate. Se gandeste la sora prietenului lui sa-l ajute sa-si convinga tatal ca s-a schimbat! Caroline este invitata alaturi de frate si mama la o petrecere in week-end. Culmea e ca cei doi in ciuda certurilor din trecut ajung sa se placa foarte mult! Dar in trecutul lui se ascunde ceva dubios, care-l face sa se schimbe din nou, in rau! Ba chiar se logodeste cu verisoara rea a Carolinei. Insa dorinta de Craciun a Carolinei e sa-l aiba pe lordul Drake, iar fratele o trimite intr-o casuta unde chiar acest lord e legat si la cheremul ei!
  Putea sa dezvolte mult mai mult si sa iasa un roman pe cinste! Asa au fost 3 nuvele micute! Nota 7!

 5. I will am citit-o acum câteva luni, de pe Amazon. E drăguță, și încheie seria. Mi-a placut relația celor 2, dar nu m-a dat pe spate.

 6. Voi fi a ta de Anul Nou de Lisa Kleypas

  Sunt puțin indecisă în privința acestei cărți, deoarece am avut și surprize plăcute, dar și surpriză neplăcute.
  O aștept de mult timp și tare m-am bucurat de apariția ei. Entuziasmul mi-a dispărut cand am aflat că de fapt nu avem doar povestea lui Lord Drake, ci autoarea a mai adăugat încă doua.
  Nu mi-a placut acest fapt, pentru că erau foarte mări șanse ca aceste mici povestioare să ,,știrbească ” farmecul poveștii de dragoste dintre Caroline și Andrew.
  Intr-o oarecare măsură am avut dreptate și m-am trezit că autoarea oferă poveștii lor doar 100 pagini,iar restul sunt atribuite unor altor personaje.
  Vă dați seamă intr-un sfert de carte nu poți să amplifici povestea, ci doar să îmbin totul ca la final să fie o reușită.

  Dar pe de cealaltă parte, autoarea mi-a facut o mare bucurie, pentru că, dupat cum aveam să aflu, istorioarele care mi se păreau intruse, conțineau niste ,,cadouri” minunate.
  Nu vreau să va stric bucuria și surprinderea care va vor întâmpina când veți lectura cartea,însă vreau Sava indemn să o citiți citiți.Merită și că va lăsa cu o stare de voioșie și de relaxare.

  Pe Andrea, Lord Drake este din ce în ce mai preocupat de faptul ca bătrânul sau tată, aflat pe moarte,l-a dezmoștenit. De aceea încearcă să găsească o soluție pentru ai reintra in gratii contelui. După multe bătăi de cap, a înțeles că singura soluție este să se preface un bărbat schimbat,ba chiar interesat de o femeie respectabilă, iar acest ,,post” îl oferă domnișoarei Caroline Hergreaves,o tânără de 26 de ani,care este opusul femeilor din viata lui.

  De aici povestea este simplă, dar ne oferă romantismul și finețea cu care ne-a încântat autoarea mereu.
  Intram adânc în sufletul lui Andrew și găsim doar cenușă. Nici o urma de iubire, de afecțiune sau de conștiința și asta pentru că nu a fost învățat să le simtă. De la tatăl lui nu a primit decât respingeri, umilințe și pedepse. A crescut intr-un mediu auster, rece, unde domnea duritatea, frica și ura.
  Toate acești factori au transformat un om intr-o stana de piatra, îngropat de vicii și de propriile greșeli.
  Andrew cel bețiv și libertin nu iubește, nici macar nu stie ce este aceea iubire;, nu simte,nu zâmbește, ci doar trece prin viață ca o parie a societății, iar în această poveste noi vom fii martorii unei transformări radicale. Un suflet ucis de indiferență, se ridica și învăța ce este dragostea. Se apropie de Caro ca să își recupereze averea,fără să știe că ea îl va recupera pe el. Alaturi de ea fericirea nu este un vis,ci devine o realitate palpabilă.
  Blândețea,bunătatea, inocenta și sinceritatea ei îl atrag ca un magnet. Voința și puterea ei de a iubii îl fascinează. Ramane fără grai in față acestei femei plăpânde, însă atat de hotărâte.
  Poate că ea nu este cea mai frumoasă din lume, însă este cea potrivită pentru a-l aduce pe linia de plutire. Îl completează din toate punctele de vedere și îl împlinește ca ființă umane.
  De asemenea mi-a placut curajul ei nebunesc care a impins-o să lupte pentru ceea ce iubește. Stie ce vrea și a avut puterea și răbdarea să vadă în Andrew nu doar bărbatul fără scrupule ce era, ci și omul blând siy iubitor ce avea să devină. :heart5:
  După cum puteți vedea, povestea a fost dulce ca mierea, a dat pe dinafară de ațâța romantism. 😀 Se fii vrut sa aibă mai multe pagini,însă sunt mulțumită și cu atat.

  Următoarea povestea are un ,,caracter” amuzant și jucăuș, dar nu vreau să dezvălui prea multe. Ce o să descoperiți cu siguranță o să vă bucure.
  Se întâmpla multe peripeții încărcate cu umor, iar veselia este la ordinea paginilor.
  Despre personaje nu vreau să intru în detalii pentru că aș strica tot. Ramene să vedeți voi despre ce este vorba.
  Cireașa de pe tort a acestei mici povesti, este un pui de elefant drăgălaș foc și foarte speriat, care are norocul să întâlnească niște oamenii buni, de care se alipește imediat.
  O nuntă cu peripeții, un elefantel și multe alte surprize vă pregătește această poveste frumoasă și savuroasă.

  În încheiere, autoare prezintă o poveste despre descoperirea dragostei adevărate,care apare unde te aștepți mai puțin.
  Eroina este la unpas de a comite cea mai mare greșală din viata ei, dar este trezită la timp de un sărut furat și de niște oameni bine intenționați.
  Regret doar că autoarea a scris doar câteva pagini despre aceste întâmplare.
  Mi-a placut și asta.

  Toate au fost frumoase, fiecare a avut savoarea și rostul ri.
  Preferata mea a fost prima. Andrew și Caroline au fost minunați
  În concluzie sunt mulțumită de această carte și mă bucur că am ales această periodă ca să o citesc.
  Am reintalinit personaje dragi, am cunoscut altele noi, m-am relaxat si am ras.
  Îi acord nota 9,5 și o decomand.

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.