Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Iubeste-ma in fiecare seara – de Lisa Kleypas

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

 

IUBEŞTE-MĂ ÎN FIECARE SEARĂ

de Lisa Kleypas

 

 

 

Titlul în engleză: Tempt Me At Twilight

Număr pagini: 383

Editura Miron

Traducere: Lucia Ostafi-Iliescu

Seria Hathaway: La miezul noptii vei fi a meaIubeşte-mă în zori; Iubeşte-mă în fiecare seară; Până dimineaţă, căsătoriţiBeatrix

Listă cărţi Lisa Kleypas (clic)

 

Cumpără „Iubeşte-mă în fiecare seară” de Lisa Kleypas (clic)

 

 

Se pare că apuc destul de târziu să postez o a doua recenzie pe ziua de astăzi. Mai devreme v-am spus câteva cuvinte despre cartea „Femeia pierdută” de Jude Deveraux care a reuşit să îmi dea o stare emoţională pozitivă (la final). „Iubeşte-mă în fiecare seară” de Lisa Kleypas mi s-a părut puţin mai slăbuţă decât cea menţionată anterior. Poate din cauză că m-am şi obişnuit zilele acestea cu stilul Lisa Kleypas. Mi-aş mai fi dorit un strop de acţiune. În cazul cărţilor scrise de Lisa Kleypas sau Jude Deveraux nu ridic pretenţii de genul „multă acţiune” sau „evenimente tip uau”. Ambele scriitoare mi se pare că adoptă un stil lejer, simplu, dar foarte relaxant şi plăcut.

M-am bucurat că în sfârşit am citit şi ultima cartea din serie. Da, am început cu cartea a cincea din serie şi am terminat cu a treia. Cărţile pot fi citite individual.

În aceată carte, am aflat cum s-a îndrăgostit Poppy Hathaway de proprietarul unui hotel – Harry Rutledge. Le-am cam simţit lipsa în celelalte patru cărţi. Poate mi s-a părut mie, dar au fost de prea puţine ori băgaţi în scenă –  mă refer la celelalte cărţi din serie. Acum m-am putut bucura de o carte întreagă doar cu şi despre ei. Autoarea a pus mult accent pe cele două personaje, dar nu i-a ocolit nici pe ceilalţi membrii ai familiei Hathaway: Beatrix, Win, Kev, Amelia, Cam şi Leo.

Familia Hathaway, aflată în Londra pentru a participa la balurile din cadrul sezonului, s-au cazat la hotelul lui Harry Rutledge. Datorită sconcsului Dodge care obişnuia să fure lucruri, Harry şi Poppy dau nas în nas. Sconcsul i-a furat lui Poppy o scrisoare de la Michael Bayning, un tânăr care o curta şi de care ea s-a îndrăgostit, dar nu putea să aibă loc o căsătorie din moment ce tatăl lui nu o considera demnă să poarte numele de Bayning. Poppy are încredere în Harry că o să găsească scrisoarea şi că o să i-o returneze, dar Harry îşi schimbă planurile în clipa în care devine gelos pe Michael şi îşi dă seama că se simte atras de Poppy. Ca să îl împiedice pe Michael să fugă cu Poppy şi să o compormită, Harry găseşte scrisoare şi i-o înmânează domnului Bayning – faptă ce înlătură orice speranţa că Poppy şi Michael să fie vreodată săţ şi soţie.

În următoarea perioadă de timp, Harry o curtează pe Poppy şi o convinge să îi accepte cererea în căsătorie. Cu doar câteva clipe înainte de ceremonie, Michael apare la biserică şi încearcă să o convingă pe Poppy să nu se căsătorească şi îi mărturiseşte jocul lui Harry. Furioasă, promite să nu îl iubească niciodată pe Harry, dar el îi mărturiseşte că indiferent de sentimentele ei, el tot se căsătoreşte cu ea.

 

Oare cum poate să se termine o căsătorie începută cu un sentiment imens de ură? Reuşeşte Harry să încălzească şi îmblânzească inima soţiei lui?

 

 

 

 

 

 

Iubeste-ma in fiecare seara-tile

 

 

 

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Participa si tu la comentarii:


 1. IUBEŞTE-MĂ ÎN FIECARE SEARĂ – de Lisa Kleypas

  Pana acum, am citit primele trei volume ale seriei. Mi-a placut acest volum ca si primul, mai putin al doilea, cam previzibil, cu exceptia doctorului ucigas.
  M-a incantat povestea cu sconcs-ul, dar era bine sa scrie si o pozna cu mirosul specific, care apare si-n desenele animate( ridica coada si ”intepenesc” toti :reading5: )
  Mi-a placut ca Harry i-a furat-o pe Poppy lui M B, dar mi-a fost mila de el. Sper sa reapara in vreun volum viitor?
  Poppy este o fata foarte inteligenta si se potriveste cu inventatorul.
  Nota mea este 9,5 din 10.

 2. Iubeste-ma in fiecare seara de Lisa Kleypas

  Așa cum mă așteptam, volumul trei din serie a fost unul savuros și foarte romantic
  Mi-a făcut deosebită placere să continui povestea familiei Hathaway si să aflu prin ce peripatii mai trec. Simplitatea cărții nu ,,răpește, din farmec, dimpotrivă autoarea compensează prin scene amuzante descrise cu multă însuflețire cu mult umor si cu multă pasiune. De asemenea romantismul își face simțită prezenta încă de la început și se oglindește in sufletul fiecărui personaj.
  Iubirea dintre Pappy si Harry este prezenta frumos, ca un sentiment minunat, ce își face apariția în viețile lor intr-un mod surprinzător, șocant Su care se dezvoltă pe fundalul unei căsătorii din conveniența. Nimeni nu se aștepta ca frumoasă si sensibila Poppy să se îndrăgostească de durul și fermecătorul Harry Rutledge, un bărbat frumos și extrem de bogat. Însă destinul le joacă o festă de mari proporții, aducandu-i împreună in niste circumstanțe complexe si foarte grele. Pentru aș face viață mai frumoasă, pentru a putea conviețuii împreună, trebuie sat lupte împotriva mândriei, sa lade trecutul ce nu le daca pace in urma, să se accepte unul pe altul si să se deschidă unui nou început. Pasiunea este cea care le ,,arată, calea unul către altul, iar mai apoi atracția pe care o simt unul pentru altul se transforma în dragoste. Încep să comunica, să ,,prinsă,, încredere unul în altul , să se destăinuie și astfel relația lor devize una stabilă, bazată pe încredere și dragoste.
  Amandoi au caractere puternice, încăpățânate care uit fac să fie făcuți unul pentru altul, dar au si multe diferențe pe care vor trebui să le descopere și să le accepte.

  Poppy este a patra dintre frații Hathaway, o tânără domnișoară zglobie, energică frumoasă si foarte sensibilă. FIrea ei romantică și visătoare o scot foarte mult în evidență, o fac diferite de celelalte fete din lumea bună si îi dă o alură de inocență și bunătate. De aceea nici nu prea își găsește locul în societate, simte că nu i se potrivește că nu ar putea rezista in această lume strictă. Întotdeauna fusese o ființă liberă, independentă și îi placea foarte mult viață pe care o ducea, dar in acelaș timp era conștientă ca trebuie să se mărite. Doar ca toate speranțele îi sunt năruire când tânărul pe care îi iubea o părăsește. Viață eu ia o întorsătură neașteptată, aruncate intr-o căsătorie de conveniență cu un străin trebuie să își adune toate forțele pentru a rezista și pentru a își face datoria cu demitte.
  În curând descoperi ca soțul ei nu este ceea ce pare, că trebuie să mai lase de lăsa pentru ca mariajul lor să funcționeze și începe sa își folosească toate farmecele feminine pentru al cucerii.

  Bogatul si frumosul JHarry nu a avut o viață tocmai ușoară, ci una plină de singurătate, amărăciune, frustrări si greutăți, lucruri care l-au făcut să fir dur, neinduplecst , rece si cinic. In prezent este imens de bogat, are tor ce si-at fi putut dori din punct de vedere material, dar cu ce preț? oloricat de multi bani ar avea tot singur este si chiar daca orgoliul nu îi permite să recunoască, are mare nevoie de un suflet cald, bland, care să-i lumineze viață si sa-l face fericit. De îndată ce o vede pe Poppy, inima lui o recunoaște ca fiind sufletul lui pereche, simte ca ea este diferită și cu alături de ea poate alungă singurătatea care îl bântuia de atâția ani. Chiar dacă la început pune sentimentele lui pe baza unei atractii pătimașe, își dă seama că Poppy ar putea să-i ofere mult mai mult decât placere trupească. Luptă pentru ea cu încăpățânare su curaj,nu se lăsa în fata nimănui pane când nu o face sotia lui, iar cu trecerea timpului ajunge să fie trup și suflet al ei.

  Poveste celor doi ne vorbedte de o iubire născută dinte-o căsnicie pur convențională, care surprinde atât cititorul cat si eroii prin modul subtil, dar sigur în care dă buzna în viață lor, acaparandu-le inimile.
  O ființă care a apărut în volumul doi, dar despre care eu nu v-am povestit nimic.l, este Dodget, un micuț sconcs nostim si jucăuș, ce aduce coare poveștii, oferindu-ne momente delicioasă și extrem de amuzante. Credeți-ma ca face toți banii, este senzațional, deștept si drăgălaș.
  Ca în fiecare volum, familia este prezenta intr-un mod activ, iar această carteze întrepătrunde cu povestea lui Leo si a guvernantei Kathetine Marks, despre care vă voi vorbi când voi Mao avea timp.
  Acestui volum îi dau nota 9,4, mi-au plăcut mai mult primele două volume și următoarea, dar astă nu înseamnă ca această nu este minunată. De fapt, astă este farmecul seriei, fiecare carte este diferită intr-un mod unic.
  O recomand.

 3. Elena Pascale :

  (recenzie editată de Administrator – fragmentele din carte / fragmentele copiate de pe internet – nu se acceptă pe blogul fărămiere.ro conform termenilor și condiților / copyright)

  Iubeste-ma in fiecare seara,  este a treia carte din seria Hathaway si ne spune povestea de dragoste dintre Poppy Hathaway si Harry Rutledge.
  Actiunea se petrece in Marea Britanie in anul 1852 si incepe in Hotelul Rutledge, unde este cazata familia Hathaway pentru a participa la balurile sezonului londonez.
  Poppy Hathaway isi iubea mult familia, dar tanjea dupa o viata linistita, normala, care nu parea posibila pentru un Hathaway. Voia pacea. Previzibilul.
  Jay Harry Rutledge – misteriosul si solitarul proprietar al hotelului Rutledge!

  Soarta, sub forma unui sconcs, ii aduce impreuna pe Poppy si Harry, intalnirea lor petrecandu-se in holurile intunecate si private ale hotelului. II trezeste interesul lui Harry si decide ca este timpul sa se insoare.

  Insa Poppy este indragostita de Michael Bayning, un tanar inteligent, afectuos, gata sa rada … Nascut si crescut ca un domn. Il iubea, nu arzand de pasiune, ci cu o flacara molcoma. Nu avea nici o indoiala ca putea fi fericita ca sotia lui.
  Insa Harry nu lasa lucrurile asa, ci cu viclenie ii distruge sansele de casatorie cu Michael Bayning si o compromite la primul bal care participa. Este nevoita sa accepte cererea lui in casatorie, datorita scandalului. Dialogurile sunt foarte interesante, Harry descriindu-se extrem de critic dar asigurand-o ca ei ii va fi bine cu el. 
  In ziua nuntii, Michael Bayning scoate la iveala miselia lui Harry, dar nu are castig de cauza deoarece Poppy hotaraste ca trebuie sa continue ceremonia, stiind ca nu va putea fi niciodata cu el. Harry stia ca Poppy se gandeste la el ca la un monstru. Recunostea ca metodele lui au fost necinstite si egoiste, dar nu existase alta cale pentru a o lua de sotie. Si nu regreta nici o secunda ca i-a luat-o lui Bayning. Poate ca era amoral, dar era singurul mod pe care-l cunostea, pentru a-si croi drum in lume.

   Invata sa se cunoasca, unul pe celalalt.

  Deasemenea, Poppy descopera ca sotul ei era o persoana extrem de ocupata, care-i placea sa se ocupe de mai multe lucruri deodata, facand liste sau planuri, aranjand intalniri, impacand divergente, facand favoruri. Intelegea ca Harry era ca interiorul unui din mecanismele de ceas complicate construite de el. Putea-i examina fiecare rotita sau angrenaj, dar nu puteai intelege ce facea ca totul sa functioneze. 
  Descopera ca Harry era dispus sa faca orice pentru a o pastra, dar nu era gata sa-si deschida sufletul in fata ei. Pasiunea si dragostea pentru el o face pe Poppy sa-l paraseasca.

  Harry este furios. Pierderea lui Poppy era ceva de pe urma careia nu-si putea reveni si constientizarea acestui fapt il facea si mai infricosat si mai furios si mai inchis in el. Nu va fi determinat sa stea departe de ea!
  Impacarea vine cu un sentiment de bucurie. Barbatul acesta, complex, remarcabil, dominant, chiar asa neingrijit cum era, frumusetea lui de inger intunecat iti taia rasuflarea. Si nu incababil de iubire … Deloc. Mai curand avea nevoie sa i se arate cum sa iubeasca. 

  Casnicia lor intra pe fagasul normal, chiar daca mai exista neincredere din partea lui Harry, de fapt, problema nu era lipsa de incredere in ea, ci rezultatul propriilor indoieli. Experienta de a fi iubit era ceva foarte nou pentru Harry.

  Si ziua urmatoare, Harry disparu.

  Va las pe voi sa aflati de ce a disparut Harry, si cum se termina povestea. 
  Iubeste-ma in fiecare seara nu este atat de serioasa si dramatica cum am descris-o eu, sunt si momente comice, dialoguri spumoase, descrieri prozaice, are tot ce se poate pentru a fi o poveste de succes. Imi place familia Hathaway, atat de pestrita si … ciudata…, imi place personalul hotelului, si mi-a placut ideea.

  Lectura placuta!

 4. Elena Pascale :

  Am inteles., Anais. Voi tine minte pe viitor. Scuze! Nu am citit regulamenmtul. Sincer, nici nu m-am gandit sa caut regulamentul. Nu e ca si cum as fi un comentator regulat/fidel, ci doar un simplu cititor. 😳

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.