Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Libertatea: „Ducele barbar” de Kerrigan Byrne

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

 

Ducele barbar

de Kerrigan Byrne

 

Aparitie: sambata, 23 iunie 2018, cu ziarul Libertatea

Preţ revistă + carte romantică:  14,99 lei

 

Titlul în engleză: The Duke

Număr pagini: ~

An apariţie: 2017 (in USA) / 2018 (Romania)

Seria Victorian Rebels / Rebeli victorieniTâlharul de inimiO țintă seducătoareDemonul scoțian, Ducele barbar, The Scot Beds His Wife, The Duke with the Dragon Tattoo

 

Mulțumesc Oana pentru recenzia cărții.

Am fost f sceptica cand am cumparat cartea, coperta mi s-a parut neatragatoare, apoi mi-am zis sa-i dau o sansa si bine am facut…Cartea este „MINUNATA”.

Actiunea incepe inca de la primele pagini, fara descrieri din acelea plictisitoare, si te tine in priza de la inceput pana la sfarsit, singurul regret la sfarsit este ca s-a terminat. Cartea impleteste povestea de viata a lui Imogen, cu cea a ducelui Trewyt (Cole), si faptul ca ei se tot intalnesc pe parcursul cartii in tot felul de ipostaze, ca si cum soarta i-ar pune fata in fata, la inceputul cartii exista aceea chimie intre ei, iar pe tot parcursul cartii tanjesc unul dupa celalalt, uneori fiind f aproape fizic si f departe sufleteste.

Imogen la inceput are o viata grea pt a -si intretine familia avea doua slujbe ziua lucra ca infirmiera, iar noaptea intr-un han (un fel de picolita), toata viata ei se schimba cand in respectivul han intra acel „Adonis” insotit de soldatii sai…va las pe voi sa descoperti de ce. Nici viata lui Cole nu a fost si nu este numai lapte si miere, si el a avut o viata grea, familia i-a fost ucisa, iar camarazii lui il tradeaza pe campul de lupta. Dupa reintoarcere din lupta el este o alta persoana…este diagnosticat cu tifos, este adus in spitalul in care lucreaza Imogen, i se pune un diagostic eronat, Imogen isi da seama de eroare intrucat si ea avusese tifos si simptomele nu se potrivesc intocmai, dr. este „deranjat” de faptul ca o subordonata ii contesta abilitatile, astfel ea ii salveaza viata ducelui, insa isi pierde locul de munca, nici ducele nu o ajuta prea mult, in loc de multumire este ursuz si recalcitrant. Ii mai ramane alternativa hanului insa si acolo lucrurile se precipita fiind victima unui betiv…si totul o ia razna.

Imogen este pur si simplu disperata, si pentru prima data in viata ei incearca sa fure cateva monede de la un pacient f drag ei, pacient care la randul lui o placea f mult pe Imogen, aceasta este prinsa in fapt, si atunci batranul hotareste sa o ajute dupa ce ii asculta povestea incredibila prin care a ajuns in situatia aceea ingrata, in loc sa o dea pe mana politiei. Viata lui Imogen se schimba iar, devine contesa si tot altruismul ei este pus in prim plan. Nu vreau sa va spun mai multe pentru ca vreau sa descoperiti singuri detaliile picante ale cartii.

Cartea este minunata are de toate, are dragoste, suferinta, are actiune, are crime (nu as fi ghicit niciodata criminalul), are suspans, …are tot ce ii trebuie.

Mie mi-a placut enorm, o carte f buna, o carte de 10. Si mi-am zis ca nu o sa mai judec niciodata o carte dupa coperta. Spor la citit!

 

Copertă România:

Copertă USA:

Cărţi romantice din colectia Iubiri de poveste (listă)
Carti Iubiri de poveste (iunie 2018)
Liste cărţi autoare
Lista carti Anna Harrington

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Libertatea: "Ducele barbar" de Kerrigan Byrne, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Votez cartea cu (4 / 1)

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

Sectiune comentarii

8 comentarii la "Libertatea: „Ducele barbar” de Kerrigan Byrne"

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshock???cooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsad!?ideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthroll2orator1eating1lummuzica_2crazyeheart5love87sad_plechallo4palariehallo_10apgandesczecezece_din_zece-??-jperetib=))helpxla_multi_anibere_bereglob_cristallaugh90love_flagimbratisarebat1felicitaribatut_covoarein_gradinallovehaplobarmanhanlodesteptarea*bolnavcalcatyeahpanda1haha1hallogirl10bir1hol1scos_limbacloud9hula1reading5zidbored50sleepnobahdesnice7booksfreez1heart1chicpev1ceai_tare_1hallo3dancingsa_bemhaha2
  (Click ca sa te abonezi via e-mail)  
aboneaza-te la:
Dk Oana
(cititor)
Dk Oana citeste: E scris in stele
Votez cartea cu :
     

Am fost f sceptica cand am cumparat cartea, coperta mi s-a parut neatragatoare, apoi mi-am zis sa-i dau o sansa si bine am facut…Cartea este „MINUNATA”. Actiunea incepe inca de la primele pagini, fara descrieri din acelea plictisitoare, si te tine in priza de la inceput pana la sfarsit, singurul regret la sfarsit este ca s-a terminat. Cartea impleteste povestea de viata a lui Imogen, cu cea a ducelui Trewyt (Cole), si faptul ca ei se tot intalnesc pe parcursul cartii in tot felul de ipostaze, ca si cum soarta i-ar pune fata in fata, la inceputul cartii exista aceea chimie intre ei, iar pe tot parcursul cartii tanjesc unul dupa celalalt, uneori fiind f aproape fizic si f departe sufleteste. Imogen la inceput are o viata grea pt a -si intretine familia avea doua slujbe ziua lucra ca infirmiera, iar noaptea intr-un han (un fel de picolita), toata viata ei se schimba cand in respectivul han intra acel „Adonis” insotit de soldatii sai…va las pe voi sa descoperti de ce. Nici viata lui Cole nu a fost si nu este numai lapte si miere, si el a avut o viata grea, familia i-a fost ucisa, iar camarazii lui il tradeaza pe campul de lupta. Dupa reintoarcere din lupta el este o alta persoana…este diagnosticat cu tifos, este adus in spitalul in care lucreaza Imogen, i se pune un diagostic eronat, Imogen isi da seama de eroare intrucat si ea avusese tifos si simptomele nu se potrivesc intocmai, dr. este „deranjat” de faptul ca o subordonata ii contesta abilitatile, astfel ea ii salveaza viata ducelui, insa isi pierde locul de munca, nici ducele nu o ajuta prea mult, in loc de multumire este ursuz si recalcitrant. Ii mai ramane alternativa hanului insa si acolo lucrurile se precipita fiind victima unui betiv…si totul o ia razna. Imogen este pur si simplu disperata, si pentru prima data in viata ei incearca sa fure cateva monede de la un pacient f drag ei, pacient care la randul lui o placea f mult pe Imogen, aceasta este prinsa in fapt, si atunci batranul hotareste sa o ajute dupa ce ii asculta povestea incredibila prin care a ajuns in situatia aceea ingrata, in loc sa o dea pe mana politiei. Viata lui Imogen se schimba iar, devine contesa si tot altruismul ei este pus in prim plan. Nu vreau sa va spun mai multe pentru ca vreau sa descoperiti singuri detaliile picante ale cartii. Cartea este minunata are de toate, are dragoste, suferinta, are actiune, are crime (nu as fi ghicit niciodata criminalul), are suspans, …are tot ce ii trebuie. Mie mi-a placut enorm, o carte f buna, o carte de 10. Si mi-am zis ca nu o sa mai judec niciodata o carte dupa coperta. Spor la citit!

Titam
(cititor)
Titam citeste: Legamantul dragostei de Hannah Howell

Multumim pentru recenzie ,Dk Oana ! yeah
Ai dreptate ,cartea este de nota 10 si din punctul meu de vedere .Mai am putin din ea si desi m-ai facut curioasa sa ajung mai repede la final , cred ca intuiesc si eu cine e criminalul . wink

dovis
(cititor)
dovis citeste: Opozitie - Jennifer L. Armentrout

Multumim pentru prezentare!
Este convingatoare si m-a facut curioasa ap

Rebe
(cititor)
Rebe

Mulțumim de prezentare!
Eram în dubiu dacă să citesc cartea asta, nu mă atrăsese ducele din felul în care fusese amintit în restul seriei și mă interesa mai mult cartea următoare, dar m-ai convins să-i dau o șansă și sper să mă surprindă la fel de plăcut. ap

charm
(cititor)
charm citeste: Secretul imparatiei de Mika Waltari

Multumim Dk Oana! yeah
Ai dreptate cu copertile, de multe ori nu au nici o legatura cu continutul…
…iar o coperta proasta nu atrage

Rebe
(cititor)
Rebe
Votez cartea cu :
     

După ce am citit cam o treime din cartea asta mă gândeam deja să subscriu în totalitate recenziei scrise de DK Oana. Descoperisem o poveste care inițial nu mă atrăgea deloc din felul în care fusese anunțată, dar care mă acaparase de la primele pagini când m-am învrednicit să mă apuc de lectură. Îmi plăcea cum construise autoarea momentele, cum mă determinase să empatizez încă de la bun început cu Imogen și situația ei dificilă -de regulă empatizez mai bine cu personajele masculine decât cu cele feminine-, cum m-a atins și pe mine blândețea și gentilețea lui Cole în ipostaza de soldat rănit sufletește deoarece a devenit duce prin moartea familiei lui, cum nu i-am purtat pică nici pentru că a plătit să-i cumpere serviciile, căci până la urmă se aflau într-un bordel și orice bărbat și-ar fi închipuit că toate femeile de acolo sunt o apă și-un pământ. Ce mai, îmi plăcuse și că autoarea schimbase macazul și nu mai aveam de-a face cu personaje care suferiseră traume fizice sau psihice sau ambele încât din copilărie. Eram gata să o declar cea mai bună carte din serie.
Dar ceva mi s-a părut că s-a rupt din momentul în care ei doi se regăsesc când Imogen devenise contesă. Povestea până atunci bine închegată a început și aibă și niște găuri. Devenise ca un șvaițer. De pildă, Imogen avusese două slujbe să-și întrețină familia, mama și sora de 15 ani, ulterior 17 ani. Dar ele sunt aproape absente din carte. Isobel, sora, are vreo 2-3 replici. Mama nu are nici măcar una. E doar menționată în poveste, niciodată parte din poveste. Asta deși fiica ei cea mare e amenințată, deși ea le-a asigurat existența, deși era o tânără văduvă care atrage atenția unui duce. Practic e mamă, dar nu prea e, pentru că autoarea a ales să o uite într-un colț. Din ce am înțeles avea probleme cu reumatismul, dar nici era nici infirmă, nici cu mințile aiurea…
Nu mi-a mai plăcut nici că n-am avut parte de un moment clar în care Cole să-și ceară scuze pentru toate problemele pe care i le-a cauzat lui Imogen. Nici măcar nu a aflat că modul său de a se comporta a costat-o pe ea slujba la spital. Nu sunt convinsă nici că a înțeles pe de-antregul cât de grea a fost viața pentru ea. Abia dacă am văzut la el vreo părere de rău pentru cât de măgar a fost în calitate de duce, un constrast puternic cu felul în care îl întâlnim inițial îndoliat în calitate de soldat. Și a fost măgar. Prea s-au șters toate cu buretele. Și prea s-au îndrăgostit dintr-o dată; el cu precădere, că ea era deja infatuată. Finalul mi s-a părut grăbit -- aș fi vrut să fie ceva mai lin și pe îndelete, eventual și un epilog.
Iar Cole… hm, de regulă găsim în cărți tipi duri, colțoși, ticăloși plini de ei care sunt îmbunați și îmblânziți pe parcurs de ajungem să-i îndrăgim până la finalul poveștii. Aici a fost taman pe dos, un bărbat de pus pe rană care se transformă într-un obtuz arogant, care tot el o face pe supăratul!
Am sentimente amestecate. Dacă primei părți i-aș da nota 10, cea de-a doua jumătate nu trece de 7 din punctul meu de vedere. În orice caz aștept povestea lui Gavin pe care sper să-l regăsesc la fel de fermecător.

dovis
(cititor)
dovis citeste: Intoarcerea - Jennifer L. Armentrout

Multumim pentru parere ap
Vad ca autoarea ramane destul de controversata si acest fapt trezeste intotdeauna interesul lol

charm
(cititor)
charm citeste: Conjuratia imbecililor de John Kennedy Toole

Multumim Rebe! yeah

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.