Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Libertatea: „In cautarea placerilor interzise” de Lorraine Heath

Seria Magia Craciunului - 5 carti romantice - 100 Lei

 

În căutarea plăcerilor interzise

de Lorraine Heath

 

Aparitie: sambata, 23 iulie 2016, cu ziarul Libertatea

Preţ revistă + carte romantică:  13,99 lei

 

Titlul în engleză: Surrender to the Devil

Număr pagini: ~

An apariţie: 2009 (in USA) / 2016 (Romania)

Seria Rebelii din St. James: Un pact cu diavolul, Între diavol şi dorinţă, În căutarea plăcerilor interzise, Midnight Pleasures With a Scoundrel, The Last Wicked Scoundrel

 

Mulțumesc Anais pentru descrierea cărții.

„Un duce diavolesc intr-o perpetuă căutare de plăceri carnale…

Frannie Darling a fost odinioara un copil al strazii, intr-o lume in care domnea legea junglei. A trait printre hotii de buzunare, talhari si… pradatori mult mai rai.

Dar a supravietuit.

Acum a devenit o lebada, o femeie extrem de atragatoare, insa traumele copilariei au lasat-o frigida: nu doreste niciun barbat dintre jucatorii de la tripoul de lux unde e angajata. Ea stie sa faca fata provocarilor de orice gen-dar asta numai pana cand el isi face aparitia si aduce cu el un iz de pericol, irezistibil.

Sa si-o bage in pat, dar fara inelul pe deget. Acesta e planul pacatos al lui Sterling Mabry, al optulea Duce de Greystone. Dar iată că Frannie ii opune o rezistență dârză, la care el nu se așteptase. In secret însă, Frannie tremura de dorinta si trupul o tradeaza , fortand-o sa accepte depunerea armelor si predarea in bratele baratului pe care-l iubește la nebunie.”

 

Mulțumesc Andra pentru recenzia / părerea despre carte – 24 iulie 2016.

Am citit-o!!!!! Cum am luat-o, mi-am făcut rapid treburile și m-am pus pe citit.

Este o carte superba. Face cinste seriei! Mai am de citit doar povestea lui Swindler, restul le-am devorat.

Povestea lui Frannie și a lui Sterling chiar m-a emotionat. De mult îmi doream sa mai citesc o astfel de carte ! Pasiunea și apoi dragostea dintre ei se simte cu adevărat. Atracția lor este una delicioasa. Dar viața fiecăruia dintre ei are urme adanci. Așa ca citim ceva dulce-amărui, care îți face stomacul ghem de emoție.

Frannie, o știm dîn cărțile anterioare, a avut o viață înfiorătoare, pana la 12 ani. Dar nu si-a pierdut pofta de viata și, mai ales, bunătatea. Îi ajuta pe toți, fără a se gândi la ea însăși. Sterling poate fi considerat un norocos al sorții, dar și el ascunde un secret dureros.

Relația lor iți umple inima de duioșie, dar și de incăntare si iți trimite fluturi în stomac. Pagina după pagina regăsești o dragoste pura, o pasiune reala, fără ascunzisuri. L. Hrath știe foarte bine cum sa iți descrie, fără a te plictisi, ceea ce simt și trăiesc personajele, ceea ce vrea și cititorul sa simtă. .. Te unge la inima…

Iar finalul… mi-au dat lacrimile, mai ales ca i-am cunoscut și la bătrânețe, intr-o alta carte, a fiicei lor, despre care se și pomenește în deja cunoscutul jurnal de final al „copilului strazii”.

O consider o poveste de 10! Și abia aștept sa termin cartea micului Peter, pe care am inceput-o, dar n-am avut timp sa o si termin, care merge mai greu…

Oricum, cititi cartea. Merita, absolut! Abia o aștept pe următoarea, despre Swindler. Ca cea despre dr. Grave e citita și devorată…

Și abia aștept sa se traducă și la noi și seria Gentlemen-ilor din St. James, care e la fel de rascolitoare…

 

Mulțumesc Claudia Mioara pentru recenzia cărții – 31 Iulie 2016.

In cautarea placerilor interzise de Lorraine Heath e o carte de dragoste.

Frannie e o femeie de aproape 30 ani, contabila la un club, dar care isi doreste sa ajute cat mai multi copii orfani, crescuti pe strazi.

Cand il cunoaste pe ducele Greystone, stie ca nu va scapa asa usor. Il place din punct de vedere fizic, iar cand acesta ii propune o noapte cu el, dupa ce o saruta, ea promite ca se va gandi.

Desi vrea sa-l refuze, soarta face in asa fel incat el vrand s-o salveze de un barbat care o ataca, se trezeste cu un cutit infipt in el chiar de catre Frannie, care se apara de atacator. Ingrijindu-l in casa lui, cei doi ajung sa fie intimi.
Dar aventurile continua, mai ales cand ducele se ofera momeala in fata barbatului care-i facuse mult rau luibFrannie si vroia s-o omoare acum!

Cartea are dragoste, secrete, de nota 9,2!

 

Mulțumesc Dovis pentru recenzia cărții – 1 August 2016.

Ma gandeam ca povestea lui Frannie va fi despre o femeie traumatizata fizic si psihic, o femeie care nu suporta aproprierea fizica a unui barbat, o femeie care nu doreste sa-si asume responsabilitati si care e impotriva angajamentelor care se iau intr-o legatura amoroasa.

Stiam despre ea ca este blanda si buna la suflet, mamoasa cu cei patru cu care avea o legatura mai presus de apartenenta la o familie.

Mai stiam ca e inteligenta, ca profitase de avantajul de a fi gazduita de bunicul lui Luke si invatase tot ce putea cunoaste un baiat si stia sa se poarte ca o aristocrata chiar daca nu se simtea bine in compania nobililor.
Si iata ca autoarea a reusit sa ma surprinda dezvaluidu-mi o eroina mult mai complexa si deosebit de diferita de asteptarile mele.

Am citit o multime de povesti despre prietenie, dar legatura dintre Frannie si cei patru baieti este ceva cu totul inedit – nu este vorba de sentimente, de asemanari sau preferinte – este viata si moarte, este supravietuire, este sprijin neconditionat si total, este jertfa si daruire.

Pentru ca cei care furau de la altii ca sa poata ramane in viata descoperisera ceva care i-a unit irevocabil pentru toata viata – generozitatea.

Si cu toate ca baietii o ocroteau si o protejau pentru ca era fata, legatura dintre ei era mai presus de sexul fiecaruia.
Scena care m-a frapat cel mai tare din toata cartea a fost cea in care Jim ii ofera lui Frannie posibilitatea de a-l urmari cand face dragoste cu o femeie pentru a sterge din memorie atrocitatea experientei sale si a intelege ca actul sexual inseamna si placere.

Asa ca Frannie nu e o nestiutoare timorata.

Este o femeie care stie ce vrea in momentul in care simte atractia manifestata de Sterling asupra ei.
Cand refuza propunerea lui de a-i deveni amanta o face pentru ca asa-i dicteaza judecata ca trebuie sa se protejeze, nu de teama legaturii fizice.

Isi accepta dorintele, trairile si sentimentele pentru Sterling cu seriozitate, fara panica sau euforie, gustand din plin pasiunea, descoperind senzualitatea, stiind la ce sa se astepte si fiind constienta de pozitia fiecaruia dintre ei in societate.

Pana acum nu prea l-an simpatizat pe Sterling – l-am vazut un barbat aspru si sobru, putin ciudat, rece si insensibil in comparatie cu sora lui cea plina de iubire.

Am descoperit ca este un egoist, chiar daca egoismul lui e indus de amenintarea care pluteste asupra lui.
Dorinta de a vedea, de a cunoaste cat mai mult si cat mai repede, de a se bucura de tot ce-i poate oferi viata l-a facut sa cutreiere lumea si sa guste pericolul.

Devenind duce fara a se impaca cu tatal sau, simtindu-se inferior inaintasilor sai datorita unei situatii pe care nu o putea controla, este stapanit de idea de a se comporta foarte riguros, conform indatoririlor sale nobiliare.
Numai ca soarta ii joaca un nou renghi lasandu-l sa se indragosteasca de cea mai nepotrivita social pretendenta la pozitia de ducesa – singura femeie care il poate invata sa descopere in sufletul sau cea mai frumoasa trasatura si manifestare a iubirii – bucuria daruirii.

Este o poveste intensa emotional, care mi-a dezvaluit niste lucruri deosebite despre viata acelora care erau cu mult sub nivelul periferiei societatii acelor vremuri si care m-a facut sa inteleg mult mai bine, sa invidiez si sa admir legatura extraordinara care se poate forma intre oameni.

Nota 10.

 

Mulțumesc Alexandra pentru recenzia cărții – 1 August 2016.

Am citit-o pe nerăsuflate!

Este genul acela de carte pe care nu o mai poți lăsa din mână, care te transpune într-o lume de basm și care te face să visezi cu ochii deschiși. Categoric Lorraine Heath este minunată, pentru că și de această dată a reușit să-mi transmită mesajul carții, ma facut să trec prin o cascadă de emoții și de sentimente, care m-au inundat pe parcursul acțiunii. Au fost unele scene sau unele replici la care mă opream din citit pentru că pur și simplu mă copleșau. Povestea nu este plină de peripeții, nu are o acțiune foarte alertă, dar este tulburătoare pein faptul că autoarea trece dincolo de exteriorul ființei unane, pătrunzând în cele mai mici colțuri ale sufletelor personajelor pe care le-a creat.

Profunzimea cu care autoarea tretează astfel de subiecte este unică, iar pentru a putea întelege durerea, bucuria și suferința din sufletul personajelor, trebuie să te lași conds de sensibilitate și de compasiune.

Prologul și Epilogul, încep, ca toate carțile acestei serii, cu un jurnal, iar de data aceasta autoarea lui este Frannie Darling, singura femeie din gașca de hoți. Felul cum ea iți prezintă viața, gândurile și sentimentele este cutremrător, deoarece, în cuvintele ei simți durere, tristețe, dar și speranță. Între viața grea a lui Frannie și sufletiul ei tandru este un contrast imens, pe cât de chinuită i-a fost soartă, pe atât de blândă, gingașă și altruistă îi era firea. Suferința nu a distrus-o, ci a transformat-o într-o femeie matură, inteligentă, bună și dulce. Era iubită de toate lumea, mai ales de băieții din gațcă, pentru ei fusese soră, mamă și prietenă. Până și eu, ca cititor am ramas impresionată de Frannie, am îndragit-o încă din prima cartea a seriei și îmi doream să îi aflu povestea. Nu îi fusese ușor să treacă peste traumele din copirărie, dar acum era mulțumită de viață ei, avea o slujbă decentă și încerca să ajute alți copii oropsiți de soartă, așa cum fusese și ea. Dar lumea ei este distrusă atunci când apare el…

Pe Sterling Mabry, ducele de Greystone, l-am „întânlit” la sfârșitul primei carții din serie. Nu am putut să-mi formez o impresie clară despre el, însă din comportamentul lui am înțeles că este un bărbat rece, dur, puternic, cinic și sceptic. Dacă îl privim din exterior așa și este, dar trebuie să ne afundăm mai mult în sufletul lui pentru ai afla secretul. În această carte avem șansa să-l cunoaștem mult mai binne, să-i descoperim frustrările, temerile și slăbiciunile. Încearcă să se țină tare, să nu clacheze, dar este subjugat de fermecătoarea Frannie, care îi bântuie visele, mintea, iar mai apoi și sufletul.

La început amândoi sunt conduși de pasiune și de dorința arzătoare care îi consumă, dar începând să se cunoască, descoperă că sunt suflete pereche. Sterling o vrea pe Frannie doar pentru o noapte, ca duce trebuia să se însoare cu o aristocrată, Iar Frannie știe că îl dorește, dar nu este dispusă să fie doar o jucărie pentru el. Este atât de lipsită de experiență încât nici măcar nu știe ce obligații ar avea că amantă a ducelui și se teme să se avânte în acest joc periculos, care i-ar putea vătăma sufletul.

Relația lor se dezvoltă treptat, încep să aibă încredere unul în altul și să se lasă în voia emoțiilor care îi copleșau. Sterling rămâne impresionat de Frannie, niciodată nu și-a imaginat că cineva care a trecut prin atâtea poate să mai aibă un suflet așa frumos și curat și își dă seama că el fusese un norocos al destinului. Frannie înțelege că Sterling nu este bărbatul care pare a fi și intră cu pași mici în inima lui, ajutându-l să înfrunte valurile grele ale vieții. Dragostea lor pare imposinilă, el un duce, ea o fată de rând, doua lumi complet diferite, dar când vine vorba de iubire, nimic nu este cu neputință, ea tece orice barieră oricât de greu ar fi. Finalul este dureros de dulce, este sfârșitușl suferinței și începutul bucuriei.

Sterling și Frannie au fost niște personaje absolut superbe, care au suferit, dar care au luptat și până la urmă au învins.

O poveste tulburatoare despre suferință, nădejde, speranța și iubire, căreia îi acord nota 10 și pe care o recomand din toată inima.

Credeți-mă, nu o să vă pără rau că ați citit-o.

 

 

COPERTA USA:  

  surrender

Copertă România:

in cautarea placerilor interzise 

Cărţi romantice din colectia Iubiri de poveste (listă)
Carti Iubiri de poveste (iulie 2016)
Liste cărţi autoare
Lista carti Lorraine Heath

 

Seria Magia Craciunului - 5 carti romantice - 100 Lei


Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.