Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Libertatea: „Invitatie la seductie” de Lorraine Heath

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

Invitație la seducție

de Lorraine Heath

 

Aparitie: sambata, 2 aprilie, cu ziarul Libertatea

Preţ revistă + carte romantică:  13,99 lei

 

Titlul în engleză: An Invitation to Seduction

Număr pagini: ~

An apariţie: 2004 (in USA) / 2016 (Romania)

Seria Daughters of Fortune / Fiicele norocului: Doamna și nelegiutul, Cum să te însori cu o moștenitoare, Gentlemanul seducătorInvitație la seducție

 

Mulțumesc Anais pentru descriere.

Kitty Robertson a crescut intr-un mediu bogat si influentasa ca ea se simte ca peștele-n apă în saloanele englezesti, unde-și etalează abilitățile de comunicare.

Când decide sa-si caute un sot, desigur ca ar fi preferat un bărbat cu aceeasi pozitie sociala de succes, ca a ei. Nicholas Glenville, Marchizul de Farthingham, e chiar ceea ce-i trebuie ei. El pare atat de indatoritor si un adevarat gentleman, incat ea accepta cererea lui in casatorie si se va bucura in continuare de restul sezonului, care va fi ultimul pentru ea, in calitate de celibatara.

Dar chiar la primul bal al anului ea face cunostinta cu un misterios si superb duce, care o invita la dans. Acesta nu e nimeni altul decat Richard Stanbury,un barbat care-l cunoaste destul de bine pe marchiz, ca sa stie ca nu e bun de sot, pentru nicio domnisoara. In schimb el se propune pe el insusi pentru acest statut, dar va afla destul de curand ca a si-o face pe frumoasa Miss Robertson mireasa e cea mai dificila misiune din viata lui! Dar reusita finala merita orice efort.”

 

Mulțumesc Alexandra pentru recenzia cărții – 17 aprilie 2016.

Sunt foarte multumita de faptul ca am reusit sa citesc acest al patrulea volum si totodata finalul sreriei într-un timp atat de scurt. Ma asteptam sa dureze foarte mult traducerea acestor volume, dar din fericire nu a fost asa. Cele patru povesti, una mai frumoasa ca alta, ne prezinta patru tinere domnisoare americance, neconformiste, curajoase, care au avut norocul sa îsi gaseasca alesul inimii si sa lupte pentru dragostea lui.

Povestea dintre Kitty si chipesul Richard este una plina de pasiune, senzualitate, romantism, profunzime, sensibilitate si intriga. Este splendit cadrul foarte romantic în care se deruleaza prima lor întanlire, dar si primul lor sarut: Dimineata, la primele raze ale soarelui, la primele straluciri ale zorilor, pe malul marii, sub cerul trandafiriu ca degetele zeitei romane Aurora, va inflori niubirea patimasa dintre „Zeul Poseidon” si „Doamna Marii”.

Înca de la deschiderea romanului am simtit suferinta si teama eroinei. În aparenta, Kitty este o tanara care are tot ce si-ar fi putut dorii de la viat: Frumusete, avere, bijuterii, o familiue iubitoare, o inteligenta sclipitoare si nu în ultimul rand, se va casatori cu barbatul pe care „îl iubeste” si langa care se simte sigura. Oare aceste lucruri nu sunt de ajuns pentru a umple sufletul si inima unei fete, de fericire? Nu cand pacatul si greselile pe care le-ar putea favce în viata îi umbresc inocenta si fericirea. Kitty este copil nelegitim, data de mama sa biologica spre adoptie unui cuplu bogat, care o iubise si o crescusera cu tot ceea ce avea nevoie.Întotdeauna o judecase aspru pe mama ei naturala pentru ca o nascuse în afara casatoriei si tot timpul se ghidase dupa valorile pe care i le inculcasa Madeline, mama adoptiva, o femeie tandra, respectabila si blanda.

Era terifiata de gandul ca putea ajunge sa comita greselile din tinerete ale mamei si de acee se agatase de casatoria cu Nicolas ca de singura ei salvare din „iadul pacatosilor”. Îsi impregnase ideea iubiri pentru acest barbat în inima si in minte atat de mult, incat va accepa cu greu dragostea adevarata si dorinta pe care le simte pentru Richard, sentimente care îi complicau si mai tare conflictul psihologic.

Total opus lui Kitty, Richard, barbatul înzestrat cu frumusetea unui zeu, hotaraste înca de la început ca o va avea pe Kitty si ca pentru acest obiectiv va face tot ce se poate. Nimic nu îl va opri pe acest duce puternic sa îsi realizeze scopul si sa atinga culmile placerii. De îndata ce o vede pe frumoasa americanca, stie ca trebuie sa îsi floseasca capacitatile de seductie si astfel ea sa îi cada în brate.

Nici trecutul lui nu fusese prea roz. A trebuit sa treaca peste moarte tatalui sau si pentru multe acuzatii aduse. Dar acum devenise un barbat cu un caracter echilibrat si cu o vointa de fier. Desi Kity îl respinge în nenumarate ocazii, el simte ca îl doreste si ca prietenul sau nu o poate face fericita niciodata.

Saracuta si dragalasa Kity s-a oppus cat a putut lui Richard, si ar mai fi opus ea rezistanta, dar sentimentele pe care le nutrea pentru el erau mult mai puternice decat ea. Tanjea sa îl atinga, sa îl stie al ei, dar în acelas timp o speriau de moarte aceste sentimente ciudate, care o împingeau spre prapastie. Daca cu Niki se simtrea în siguranta, Richard trezea în ea neliniste si disperare.

Uneori era enervanta cu insistentele ai asupra sentimentelor pentru logodnic, dar am înteles ca e doar un proces de autoconvingere, care din pacate pentru ea, s-a evaporat din clipa în care l-a cunoscut pe Zeul Marii. Cu rabdare, cu întelegere si cu iubire, ducele i-a intrat în inima si a rispit toate temerile ei. Pe masura ce relatia lor a înaintat, Kitty a înteles-o si a iertat-o pa mama ei. A avut puterea sa priceapa cat de greau i-a fost unei tinere cum era mama ei sa nasca un copil în afara casatoriei si apoi sa-l dea spre adoptie, mai ales într-o lume plina de prejudecati. Nu toate femeile aveau norocul ei, care a avut parte de un barbat iubitor ca Richard. :chic: Este frumos numele de alint al eroinei, Kitty, reflecteaza dragalasenie, inocenta si sensibilitate. Mi-a placut ca si-a sprijinit sotul în fata întregii lumi, care îl acuza, chiar daca stia ca se expune la barfe si la prejudecati. Dragostea a învinv orice teama si a înflorit triunfatoare.

Mi-a facut placere sa citesc povestile acestor tinere domnisoare, care au avut noroc în dragoste si care au gasit fericirea în bratele unor gentlemani minunati. 

Nota 9,80! 

COPERTA USA: 

invitation

 COPERTA ROMANIA:

invitatie

 

Cărţi romantice din colectia Iubiri de poveste (listă)
Carti Iubiri de poveste (aprilie 2016)
Liste cărţi autoare
Lista carti Lorraine Heath

 

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Participa si tu la comentarii:


 1. Invitatie la seductie – Lorraine Heath:

  Sunt foarte multumita de faptul ca am reusit sa citesc acest al patrulea volum si totodata finalul sreriei într-un timp atat de scurt. Ma asteptam sa dureze foarte mult traducerea acestor volume, dar din fericire nu a fost asa. :chic: Cele patru povesti, una mai frumoasa ca alta, ne prezinta patru tinere domnisoare americance, neconformiste, curajoase, care au avut norocul sa îsi gaseasca alesul inimii si sa lupte pentru dragostea lui. :heart5: :heart5:
  Povestea dintre Kitty si chipesul Richard este una plina de pasiune, senzualitate, romantism, profunzime, sensibilitate si intriga. Este splendit cadrul foarte romantic în care se deruleaza prima lor întanlire, dar si primul lor sarut: Dimineata, la primele raze ale soarelui, la primele straluciri ale zorilor, pe malul marii, sub cerul trandafiriu ca degetele zeitei romane Aurora, va inflori niubirea patimasa dintre „Zeul Poseidon” si „Doamna Marii”. :heart5:

  Înca de la deschiderea romanului am simtit suferinta si teama eroinei. În aparenta, Kitty este o tanara care are tot ce si-ar fi putut dorii de la viat: Frumusete, avere, bijuterii, o familiue iubitoare, o inteligenta sclipitoare si nu în ultimul rand, se va casatori cu barbatul pe care „îl iubeste” si langa care se simte sigura. Oare aceste lucruri nu sunt de ajuns pentru a umple sufletul si inima unei fete, de fericire? Nu cand pacatul si greselile pe care le-ar putea favce în viata îi umbresc inocenta si fericirea. Kitty este copil nelegitim, data de mama sa biologica spre adoptie unui cuplu bogat, care o iubise si o crescusera cu tot ceea ce avea nevoie.Întotdeauna o judecase aspru pe mama ei naturala pentru ca o nascuse în afara casatoriei si tot timpul se ghidase dupa valorile pe care i le inculcasa Madeline, mama adoptiva, o femeie tandra, respectabila si blanda. Era terifiata de gandul ca putea ajunge sa comita greselile din tinerete ale mamei si de acee se agatase de casatoria cu Nicolas ca de singura ei salvare din „iadul pacatosilor”. Îsi impregnase ideea iubiri pentru acest barbat în inima si in minte atat de mult, incat va accepa cu greu dragostea adevarata si dorinta pe care le simte pentru Richard, sentimente care îi complicau si mai tare conflictul psihologic.

  Total opus lui Kitty, Richard, barbatul înzestrat cu frumusetea unui zeu, hotaraste înca de la început ca o va avea pe Kitty si ca pentru acest obiectiv va face tot ce se poate. Nimic nu îl va opri pe acest duce puternic sa îsi realizeze scopul si sa atinga culmile placerii. De îndata ce o vede pe frumoasa americanca, stie ca trebuie sa îsi floseasca capacitatile de seductie si astfel ea sa îi cada în brate.
  Nici trecutul lui nu fusese prea roz. A trebuit sa treaca peste moarte tatalui sau si pentru multe acuzatii aduse. Dar acum devenise un barbat cu un caracter echilibrat si cu o vointa de fier. Desi Kity îl respinge în nenumarate ocazii, el simte ca îl doreste si ca prietenul sau nu o poate face fericita niciodata.

  Saracuta si dragalasa Kity s-a oppus cat a putut lui Richard, si ar mai fi opus ea rezistanta, dar sentimentele pe care le nutrea pentru el erau mult mai puternice decat ea. Tanjea sa îl atinga, sa îl stie al ei, dar în acelas timp o speriau de moarte aceste sentimente ciudate, care o împingeau spre prapastie. Daca cu Niki se simtrea în siguranta, Richard trezea în ea neliniste si disperare. Uneori era enervanta cu insistentele ai asupra sentimentelor pentru logodnic, dar am înteles ca e doar un proces de autoconvingere, care din pacate pentru ea, s-a evaporat din clipa în care l-a cunoscut pe Zeul Marii. Cu rabdare, cu întelegere si cu iubire, ducele i-a intrat în inima si a rispit toate temerile ei. Pe masura ce relatia lor a înaintat, Kitty a înteles-o si a iertat-o pa mama ei. A avut puterea sa priceapa cat de greau i-a fost unei tinere cum era mama ei sa nasca un copil în afara casatoriei si apoi sa-l dea spre adoptie, mai ales într-o lume plina de prejudecati. Nu toate femeile aveau norocul ei, care a avut parte de un barbat iubitor ca Richard. :chic: Este frumos numele de alint al eroinei, Kitty, reflecteaza dragalasenie, inocenta si sensibilitate. Mi-a placut ca si-a sprijinit sotul în fata întregii lumi, care îl acuza, chiar daca stia ca se expune la barfe si la prejudecati. Dragostea a învinv orice teama si a înflorit triunfatoare. :llove:
  Mi-a facut placere sa citesc povestile acestor tinere domnisoare, care au avut noroc în dragoste si care au gasit fericirea în bratele unor gentlemani minunati. :heart1:
  Nota 9,80! :love_flag:

 2. O carte superba !O poveste de dragoste deosebita din unele puncte de vedere dar tocmai acolo a fost tot farmecul.Mi-a placut indarjirea lui Kity de a nu-si trada iubirea sincera pe care o simtea pentru Nicholas si zbuciumul pe care il simtea in suflet pentru pasiunea cu care il dorea pe Richard.Desi cateodata ma enerva capoasa Kity ,si asta doar pentru ca eu deja eram indragostita de Richard :chic: ,totusi a fost un personaj placut .Mi-a placut ca si-a pus in ordine sentimentele pe care le avea fata de mama ei naturala si loialitatea cu care le raspundea celor dragi ei.Richard,ah,Richard a fost gentlemanul perfect ! Atat de incapatanat sa ii castige deagostea lui Kity incat nu i sa parut nimic prea mult .Are o finete si generozitate care te copleseste si tocmai de aceea imi place finalul cartii cand el primeste exact ce isi doreste mai mult ,dragostea si loialitatea femeii iubite.
  Felicitari fetelor care au facut asa recenzii frumoase cartii ! :zece_din_zece:

  • Multumim si felicitari pentru recenzie, Titam! :ap: :ap: :ap: :ap: Ai citit primele trei carti din serie???? Sunt superbe si alea. Sau seria Lorzilor pierduti?? Mai ales ca se traduce ultimul volum, povestea, lui Rafe. Daca nu le-ai citit ti le recomand. Sunt FENOMENALE!!!! :heart5:

  • Multumesc, Alexandra ! :imbratisare: Am citit tot ce este aparut la noi de Lorraine Heath si pana acuma nu m-a dezamagit .Astept cu mare interes povestea lui Rafe si sper ca va fi la fel de buna ca si celelalte sau chiar mai buna.

  • @titam: frumoase cuvinte :ap:
   si mie mi-a placut foarte mult aceasta poveste :heart5:

  • Eu presimt ca va fi fooooooarte buna. :love_flag:

  • @titam: felicitari pentru prezentare, ma bucur ca ti-a placut, sper sa ma prinda si pe mine 😉

 3. Multumesc mult ,Dovis ! :imbratisare:

 4. @erika : Multumesc ! :imbratisare: E o carte foarte buna si chiar sper sa-ti placa !

 5. Invitatie la seductie de Lorraine Heath

  Tanara Kitty Robertson urma sa se casatoreasca cu marchizul Nicholas Glenville,asta dupa ce faceau si anuntul oficial al logodnei lor,erau o pereche potrivita,doi oameni frumosi,Nicky avea nevoie de o mostenitoare,avand in vedere ca situatia lui materiala nu era tocmai buna si desi Kitty stia ca sl se casatorea cu ea si pentru banii ei,nu o deranja lucrul acesta,din contra era fericita ca il putea ajuta,se cunosteau inca din copilarie si s-au inteles perfect tot timpul.
  Nimeni si nimic nu va putea sa umbreasca asupra fericirii lor,dar ce o sa se intample cand Kitty da ochii cu Richard,frumosul duce de Weddington,cel mai bun prieten al lui Nicky?Barbatul pe care l-a surprins scaldandu-si frumosul trup in apele marii,un trup la care viseaza zilnic?
  Desi il iubeste si e pregatita sa se casatoreasca cu Nicky,Richard o zapaceste,o atrage intr-un fel nemaintalnit,care o inspaimanta,se ura ca nutrea o pasiune pentru acest barbat si ca trupul ei vibra cand il avea in preajma,lucru care nu se intampla si cand era cu Nicky.
  Richard,ravnitul duce,este un barbat dorit,nu neaparat pentru averea lui,dar este un barbat frumos,atragator si sigur pe el,nu prea isi face aparitia pe la evenimente,dar dupa ce o cunoaste pe amazoana care ii pune inima pe jar,e in stare de orice sa devina a lui.
  Nu stia cum,dar era hotorat sa impiedice nunta celor doi porumbei,iar Kitty sa devina a lui,trup si suflet.
  O sa reuseasca oare sa destrame relatia celor doi,chiar daca se iubesc?De ce e atat de pornit ca mariajul lor sa nu se implineasca,ce secret ascunde Nicky si el il cunoaste?
  Am avut parte de o lectura pe cinste si ma bucur enorm ca am fost martora unei lupte crancene pentru o domnita frumoasa!
  L-am apreciat pe Richard ca lupta cu atata ardoare si de multe ori mi-a fost mila de el,se lupta cu morile de vant si el tot gasea putere sa mearga mai departe.
  Kitty este o femeie pasionala,dar incapatanata,am avut momente cand nu o intelegeam deloc,il iubea pe Nicky dar era atrasa de Richard,a fost o lectura destul de complicata,cu sare si piper,dar totodata foarte savuroasa!
  Am avut ceva banuieli la inceput,dar nu eram totusi foarte sigura ce ascunde Nicky,iar decizia pe care hotaraste sa o ia si o duce la bun sfarsit m-a facut sa il apreciez si sa il stimez,gestul lui strigator la cer dupa parerea mea,a fost unul facut din toata inima,cu toata dragostea,a ales iubirea si libertatea,in locul casatoriei cu o mostenitoare,o prietena de-o viata.
  Autoarea mi-a cam pus inima pe jar cu aceasta carte si asta din cauza ca desi Kitty nu il avea la inima pe Richard,acesta o atragea ca pe un magnet si trezea in ea senzatii nemaintalnite.
  Nici ea nu a purtat o lupta usoara cu sentimentele ei,avand mintea ravrasita de atatea trairi.
  Richard pune la bataie toata puterea lui pentru a ajunge sa o faca a lui pe Kitty,desi nu era genul care sa iubeasca se trezeste indragostit de tanara femeie si gata sa renunte la tot pentru ea.
  O carte plina de sentimente,emotii si multa pasiune,pe care o recomand cu drag si o notez cu un mare 10.

 6. Am avut ceva sentimente contradictorii referitor la aceasta carte. Nu mi s-a parut romanul tipic de dragoste la care ma asteptam.
  Mi-a placut, dar ma asteptam la mai mult. Nu am simtit dragoste profunda din partea niciunuia dintre ei.
  Kitty si insistenta ei asupra lui Nicky pana spre ultimele pagini mi-a lasat un gust amar.
  Pasiunea dintre ea si Richard mi s-a parut oarecum platonica, nu am simtit scanteia aia de iubire cum ca nu ar putea trai unul fara altul, asa cum ne-a obisnuit Lorraine Heath in celelalte carti ale ei.
  Daca nu ma insel, Richard nu i-a zis nici macar o data ca o iubeste, in afara de momentul in care a zis ca „daca i-ar zice ca s-a indragostit de ea”.
  Felul in care s-au derulat planurile pentru nunta lor mi s-a parut trist si nu m-a lasat sa ma bucur de moment.
  Suferinta lui Richard m-a atins, trecuse deja prin momente grele in viata lui, iar cand, in sfarsit s-a indragostit, nu are parte de dragoste asa cum isi dorea si cum merita.
  M-a tinut captiva cartea pe tot parcursul ei, dar mi-as fi dorit sa se fi petrecut altfel lucrurile. Mi-ar fi placut sa isi dea seama mai repede Kitty de sentimentele ei. Desi am simtit ca o iubeste, desi o rasfata si o alinta, mi-ar fi placut ca Richard sa isi exprime sentimentele mai profund, nu sa fie asa de strict si de formal.
  Ii ofer un 8,5.

  • Îmi pare rău că nu a fost așa cum voiai. Felicitări pentru recenzie! :ap:

  • @Lorena: ce sa-ti zic eu tie?
   depinde ce asteptari ai de la carte, depinde ce vezi sau ce alegi sa vezi din desfasurarea actiunii :b nu poti rezona intotdeauna perfect cu personajele sau cu autoarea.
   dar e bine si asa – autoarea merita aprecierea noastra oricand :yeah:

  • Dovis asa este. Oricum m-am bucurat sa o citesc si desi eu am avut alte asteptari, asta nu trebuie sa influenteze pe nimeni. Fiecare are propriul stil si toate vedem lucrurile diferit.

  • @Lorena: :ap: :ap:

  • @Lorena: :yeah:

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.