Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Libertatea: „Placerile noptii” de Lorraine Heath

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (8 votes cast)

 

Plăcerile nopții

de Lorraine Heath

 

Aparitie: sambata, 6 august 2016, cu ziarul Libertatea

Preţ revistă + carte romantică:  13,99 lei

 

Titlul în engleză: Midnight Pleasures With a Scoundrel

Număr pagini: ~

An apariţie: 2009 (in USA) / 2016 (Romania)

Seria Rebelii din St. James: Un pact cu diavolul, Între diavol şi dorinţă, În căutarea plăcerilor interzise, Plăcerile nopții, The Last Wicked Scoundrel

 

 

Mulțumesc Anais pentru descrierea cărții.

Cautand razbunarea, ea descopera in schimb dorinta

In misiunea de razbunare a mortii surorii ei, Eleanor Watkins nu ar fi crezut sa se indragosteasca de barbatul care o rumeaza in gradini de placere si sali de bal. Dar in curand, nimic nu o va putea tine departe de bratele pacatos de atractivului seducator, nici chiar secretele pline de pericol. Puternic, sufletist, si foarte irezistibil, James ii poate oferi tot ce-si doreste. Dar ar putea oare sa aiba deplina incredere in el, incat sa se abandoneze total placerii pe care miezul noptii o face sa-nfloreasca?

James Swindler a muncit din greu sa lase in urma trecutul. Acum frecventeaza atat saloanele stralucitoare ale Londrei, cat si mahalalele intunecoase. Dar cand inspectorul de politie e insarcinat sa o spioneze pe misterioasa doamna banuita de acte necurate, el a decis sa faca uz de abilitatile lui pentru a o demasca pe Eleanor.

Insa el va fi cel ademenit in capcana seductiei, va renunta la tot ce-i era lui mai drag pentru a o apara pe ea – oricat de mare ar fi pretul platiti de inima lui.

 

Mulțumesc Alexandra pentru recenzia cărții – 10 august 2016.

Nu o sa mă satur niciodată de cărțile și de presonajele autoarei. Stilul ei profund, poveștile ei de dragoste, personajele ei, care au fost greu încercate de soartă, dar care au luptat pentru supraviețuire, toate aceste lucruri m-au cucerit pe deplin. Eu considrer că nici această carte nu s-a lăsat mai prejos decăt restul volumelor din serie. Și de această dată Lorraine Heath și-a evidențiat talentul unic, făurind o poveste de dragoste magnifică. Cu multă răbdare și sensibilitatea, autoarea ne arată, prin intermediul personajelor, cum dragostea posate vindeca orice rană, cum poate transforma orie tristețe în bucurie, orice lacrimă în zambet și că este singura care aduce speranța și fericirea. Printre emoție, suferință, secrete bine tăinuite și iubitre, am avut parte de mult miste, și de multe surprize neașteptate, care m-au lăsat fără suflare.

Personajul feminin, Eleanor Watkins, este principala sursă de mister din carte, o enigmă înfățișată într-un chip angelic, plin de farmec și feminitate. Din primele pagini, tânăra ne revelează o parte din marele ei sercet, motivul venirii ei la Londra și povare care îi chinuia sufletul. La cei douăzeci de ani, Eleanor trebuia să danseze cu nobili chipeși, în cele mai fastuase sali de bal, să poarte cele mai extravagante rochii, să se bucure de tot ce viața îi putea oferi unei fete în floarea vârstrei, dar soarta o lovește din pin, spulberânduu-i visele și aducându-i o povară prea mare pentru ea. În acest întuneric înspăimântător, pe aceaste valuri învolvurate ale vieții, într-un colț de suflet, mai rămâne o licărire de speranță. Chiar dacă soartă i-a dat o palmă, ea și-a păstrat inocența, bunătatea, curajul și blândețea. De aceea razbunarea nu era făcută pentru ea, oricât ar fi încercat nu ar fi putut să-și ducă planul la bun sfârșit. Țelul de ai face dreptate iubitei sale surori, îi scoate în cale iubirea și sufletul pereche.

James Swindlel, un al membru al găștii de hoți ai lui Feagan, încă un suflet pierdut. încă o viațsa distrusă de amaraciune și singuratate. Singurele persoane pe care le iubise vreodată erau, tatăl său și Frannie, dar îi pierduse pe amândoi și acum încercă să-și continuie drumul prin întuneric. după moartea tragică a tatalui său, s-a ridicat din propria cenușă, și-a clădit o viată bună, pe care și-o dedicase dreptății și muncii. De aceea era un bărbat cunoscut, admirat pentru curaj, loialitate, pricepere și inteligență. Bineînțeles că trăsăturile fizzice nu lăsau de dorit, iar din această cauza era dorit de multe femei, însă Jim nu mai găsea satisfacție în brațele lor. Asta până când o cunoaște pe încântătoarea domnișoară Eleanor, care trezește în el pasiune, dorinbță, tandrețe și iubire, sentimente necunoscute lui.

La un momendat, lucrurile i-au o întorsătura neașteptate, iar acest fapt afectează puțin și relația celor doua personaje. Tot ceea ce reușiseră ei să construiască până atunci era bazat pe o minciună, așa că trebuie să o i-a de la capăt, iar de data asta fară secrete și minciuni. Treptat învață să se încreadă în partener și să își recunoască sentimentele. Eleanoir aduce un strop de lumină în viața lui James, iar el îi redă viaele de odinioară. Vor trece prin multe până vor putea fi împreună, dar nimic nu este imposibil atunci când vine vorba de iubire. Dincolo de povestea plină de suferința a lui James și Eleanor, autoarea ne introduce puțin și în povestea lui Elizabeth, sora geamănă a eroinei, o tânără care a suferit cumplit din cauza unui mizerabil.

La un momentdat, când Jim citește jurnalui lui Elizabeth, autoarea ne destăinuie mici pasaje, la care mie mi-au dat lacrimile, atâta chin și disperare se citea în ele. Am compătimit-o din suflet pe Elizabeth, a fost oribil tot ce a trebuit să îndure, și a plătit un preț prea mare penru naivitatea ei. Mi-a făcut plăcere să-i reîntânlesc pe Luke, Catherine, Sterling și Frannie, niște personaje dragi sufletului meu.

Mi-am amintit de ceva ce a spua Frannie, actuala Ducesă de Greystone, în legătură cu James, în jurnalul ei de la sfărșitul volumului trecut, niște cuvinte care în acel moment mi-au atras atenția și pentru care țin să-i dau dreptatre acum: „La un moment dat, când ne-am întânlit, mi-a spus că lucrul cel mai bun pe care l-am făcut vreodată, a fost să nu mă mărit cu el. Poate pentru că era îndrăgoștit nebunește de o femeie care a avut înțelepciunea să îl adore așa cum o meroita.

O poveste tulburătoare, despre suferință, speranță, iubire și fericire, căruia eu îi acord nota :zece: O recomand cu toate căldura, sunt sigură că vă va placă.

 

Mulțumesc Claudia Mioara pentru recenzia cărții – 14 August 2016.

Placerile noptii de Lorraine Heath e o carte de dragoste.

Eleanor e decisa sa-i faca dreptate surorii ei, care s-a sinucid dupa ce un lord i-a rapit inocenta, dar apoi a lasat ca si altii sa-si bata joc de ea. Afland totul din jurnalul ei, vine la Londra si incepe sa-l urmareasca pe vinovat. James e detectivul care-o urmareste la randul lui, fiind atentionat ca posibil are ganduri ucigase.

Cand este acostata de 3 barbati noaptea o salveaza. A doua zi se intalnesc si se simt atrasi unul de altul. Amandoi ascund adevarul, dar se indragostesc fulgerator unul de altul. Lordul este gasit mort, iar ea e acuzata de omorarea acestuia. James o elibereaza stiind ca noaptea trecuta au fost impreuna. Insa a doua zi ea dispare! Innebunit incepe s-o caute!

O va gasi? Cine l-a omorat pe lord? Pe cine acopera Eleanor? Ce-i cu organizatia secreta, care se complace in placeri interzise?

O carte draguta de nota 9!

Parca mi-ar fi placut sa dezvolte mai mult autoarea.

 

Mulțumesc Andra pentru recenzia cărții – 17 august 2016.

Placerile noptii” este o carte pe care am catalogat-o la „deosebite”. Durerea personajelor, și nu numai a celor principale, e reala, o percepi ca pe ceva viu, ca pe ceva ce nu poate fi vindecat intru totul în sufletul cuiva. Chiar dacă personajele au ieșit din intuneric, tot le poți simți cicatricele suferințelor.

James a trăit toată viața lui cu o vina înfiorătoare. Mi-au dat lacrimile când a povestit ce făcuse el, copil fiind, și ce se întâmplase după aceea cu tatăl sau. Suferinita Emmei și a Eleonorei pentru sora lor geamănă este prezentata sfâșietor. Chiar am inteles de ce își doreau răzbunarea.

Relația dintre Emma și James este una dulce-amara, te face sa le trăiești cu adevărat sentimentele, și dubiile, și durerile, și îndoielile, ca și sbestimarea de sine a fiecăruia. Dar împreună reușesc sa vadă luminița de la capătul tunelului. Intr-un mod emoționant.

De fapt, o astfel de carte, ca și celelalte din serie, te fac sa vezi viața printr-o realitate dureroasa. Cu toate ca nu am citit cartea coerent, ci am tot intrerupt-o, m-a atins bine trăirea fiecăruia. Nici nu îți dai seama cand o parcurgi și ajungi la sfârșit.

Nota mea: 9,9.

PS: ador seria asta și următoarea. De altfel, L. Heath este una dintre autoarele mele preferate…

 

COPERTA USA:  

 placerile noptii

 

Cărţi romantice din colectia Iubiri de poveste (listă)
Carti Iubiri de poveste (august 2016)
Liste cărţi autoare
Lista carti Lorraine Heath

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Libertatea: "Placerile noptii" de Lorraine Heath, 8.3 out of 10 based on 8 ratings

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Sectiune comentarii

73 comentarii la "Libertatea: „Placerile noptii” de Lorraine Heath"

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshock???cooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsad!?ideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthroll2orator1eating1lummuzica_2crazyeheart5love87sad_plechallo4palariehallo_10apgandesczecezece_din_zece-??-jperetib=))helpxla_multi_anibere_bereglob_cristallaugh90love_flagimbratisarebat1felicitaribatut_covoarein_gradinallovehaplobarmanhanlodesteptarea*bolnavcalcatyeahpanda1haha1hallogirl10bir1hol1scos_limbacloud9hula1reading5zidbored50sleepnobahdesnice7booksfreez1heart1chicpev1ceai_tare_1hallo3dancingsa_bemhaha2
  (Click ca sa te abonezi via e-mail)  
aboneaza-te la:
Andra
(cititor)
Andra
Votez cartea cu :
     

„Placerile noptii” este o carte pe care am catalogat-o la „deosebite”. Durerea personajelor, și nu numai a celor principale, e reala, o percepi ca pe ceva viu, ca pe ceva ce nu poate fi vindecat intru totul în sufletul cuiva. Chiar dacă personajele au ieșit din intuneric, tot le poți simți cicatricele suferințelor.

James a trăit toată viața lui cu o vina înfiorătoare. Mi-au dat lacrimile când a povestit ce făcuse el, copil fiind, și ce se întâmplase după aceea cu tatăl sau. Suferinita Emmei și a Eleonorei pentru sora lor geamănă este prezentata sfâșietor. Chiar am inteles de ce își doreau răzbunarea.

Relația dintre Emma și James este una dulce-amara, te face sa le trăiești cu adevărat sentimentele, și dubiile, și durerile, și îndoielile, ca și sbestimarea de sine a fiecăruia. Dar împreună reușesc sa vadă luminița de la capătul tunelului. Intr-un mod emoționant.

De fapt, o astfel de carte, ca și celelalte din serie, te fac sa vezi viața printr-o realitate dureroasa. Cu toate ca nu am citit cartea coerent, ci am tot intrerupt-o, m-a atins bine trăirea fiecăruia. Nici nu îți dai seama cand o parcurgi și ajungi la sfârșit.

Nota mea: 9,9. PS: ador seria asta și următoarea. De altfel, L. Heath este una dintre autoarele mele preferate… reading5

Anais
(cititor)
Anais

@Andra:
love_flag zece
Mie imi place Amanda Quick.

dovis
(cititor)
dovis

@Andra: si iata cum se invarte roata -- de obicei tu esti mai critica si eu mai entuziasta.
si mie imi place seria extrem de mult -- cel putin primele trei volume mi-au mers la inima.
Jim chiar mi-a fost simpatic, nu stiu de ce nu am reusit sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu el.
iti respect parerea si ai votul meu.

Andra
(cititor)
Andra

Dovis, mulțumesc pt apreciere. Mi se pare normal sa avem si păreri diferite. Mie nu prea mi-a plăcut povestea lui Dodger și a ducesei de Lovingdon. În rest, eu aproape am terminat toată seria, si a copiilor, iar cărțile sunt superbe… povestea lui Swindler chiar m-a emotiona
Și mai vreau sa spun ca mi se pare normal ca fiecare sa spună exact ceea ce simte fata de o carte sau alta. Și fiecare sa își descrie ceea ce a trăit, cintind-o. Ăsta mi se pare cel mai important lucru, care pe mine chiar mă fascineaza. ..

erika
(cititor)
erika

Bravo Andra, ma apuc si eu de serie de indata ce se intregeste yeah

Andra
(cititor)
Andra

Eu as zice sa te apuci de ea și sa lași pauza măcar după 2 cartierul. Nu de alta, dar este vorba de povesti cu gust amar, chiar dacă se termina cu bine. Iar viața personajelor este una care te marchează, te face sa le trăiești cu adevărat durerea…

Alexandra
(cititor)
Alexandra

Ca de fiecare dată, ai făcut o recenzie plănă de emoții, felicitări, Andra! zece zece zece Și mie mi-a plăcut cartea, abia aștept să citesc povestea lui Graves și a lui Winnie. panda1

carmen M
(cititor)
carmen M

Pana acum nu am apucat sa o citesc, dar o sa+i vina randul cand imi va veni „cheful” de historical.
Ai facut o prezentare atractiva Andra, merci! palarie

Andra
(cititor)
Andra

Am.uitat sa spun ca acțiunea seamănă puțin cu stilul Amândoi Quick… Iar stilul ei nu e „înghițit” de toată lumea…

Yulya
(cititor)
Yulya
Votez cartea cu :
     

Placerile noptii de Lorraine Heath

Lui James Swindlelr ii revine sarcina de a nu o scapa din ochi pe tanara Eleanor Watkins,era un caz nou pe care trebuia sa il rezolve,un anumit lord o acuza pe aceasta lady ca il urmareste si ii vrea raul.
Lui Jim nu prea ii vine a crede ca aceasta femeie frumoasa si firava e in stare sa faca rau cuiva,dar obesia ei de a-l urmari pe tanarul lord,Rockberry ii pune inocenta sub semnul intrebarii si vroia sa afle cu orice pret ce anume aveau de impartit cei doi,nu stia decat ca lady Eleanor era sora unei tinere ce isi facuse in urma cu un an debutul in societate dar la scurt timp aceasta moare.
Elanor se afla la Londra cu un scop anume,acela de a o razbuna pe sora ei mult iubita,isi dorea ca cel care i-a pricinuit atata rau si suferinta sa plateasca!
Avea de gand sa il omoare pe tanarul marchiz,dar ea devine putin nelinistita cand incepe sa isi dea seama ca un anume domn ii si ei urmele.
Era noapte,in cautarea lui Rockberry cand este atacata de niste barbati,dar norocul ii este alaturi cand este salvata de catre James Swindler.
Ea isi da seama ca el este cel care o urmareste din umbra in timp ce si ea la randul ei il urmareste pe Rockberry,ii multumeste frumos ca o salveaza din ghearele nefericitului incident si este nerabdatoare sa scape de privirea banuitoare a acestui barbat care ii face inima sa danseze.
Dar Jim nu se lasa asa usor,are de gand sa dezlege misterul si sa afle cat mai multe despre Eleanor,asa ca o invita la tot felul de plimbari,iar ea accepta.
Timpul petrecut impreuna le ofera sansa sa se cunoasca si sa se apropie si cei doi nu raman indiferenti atractiei ce se naste intre ei.
Eleanor este o femeie superba,frumoasa si gingasa,de mult Jim nu a cunoscut o femeie care sa ii atraga atat de tare atentia asa cum se intampla in cazului Eleanorei,o vroia cu orice pret,vroia sa ii ofere placere si momente de neuitat.
La fel de fascinata este si tanara de Jim,un barbat atat de puternic si misterios o atragea ca un magnet si de dragul lui e gata sa isi puna inima la bataie.
Furati in imbratisarea pasiunii,plutind pe cele mai inalte culmi ale amorului,cei doi lasa garda jos si nu mai sunt atenti la lucrurile din jurul lor,curand afla ca Rockberry a fost omorat si singura vinovata in acest caz este Eleanor,dar Jim o salveaza de inchisoare garantand ca in noaptea crimei ea a fost cu el,atunci cine l-a omorat pe tanarul lord si de ce?
Plus ca a doua zi dupa ce Eleanor este salvata din mainile inchisorii,Jim afla ca aceasta a fugit?Dar de ce?De ce il paraseste cand totul era mai frumos intre ei?Ce anume ascunde?
O carte plina de surprize,pot spune ca Lorraine Heath a reusit sa se joace putin cu mintea si rabdarea mea.
Am avut parte de o lectura foarte frumoasa,cunostem doua personaje cu firi puternice,dar care duc in spate povesti dureroase,care m-au induiosat.
Nota 10 din partea mea,am fost bucuroasa ca am reintalnit personajele dragi din volumele anterioare!
Va doresc lectura placuta,va invit sa savurati povestea a doi oameni minunati!

carmen M
(cititor)
carmen M

O actiune antrenanta, care nu te lasa sa respiri.
O prezentare pe masura subiectului. Felicitari, Yulya! ap ap ap

erika
(cititor)
erika

Ne-a surprins Eleonore, nu? ^__^ Dar nici cu Jim sau Sir David nu mi-e rusine, te felicit Yulya! yeah

Alexandra
(cititor)
Alexandra

Bravo, Yulya! ap ap ap

charm
(cititor)
charm

@Yulya: o prezentare foarte frumoasa, felicitari Yulya! zece yeah

dovis
(cititor)
dovis

@Yulya: si mie imi place Jack, dar imi place si Luke heart5

Yulya
(cititor)
Yulya

Multumesc! :*
@dovis:Tot Jack Dodger e preferatul meu! oops heart5

dovis
(cititor)
dovis

@Yulya: imi place recenzia ta ap
dupa mine, povestea lui Jim nu a fost la nivelul emotional al celor anterioare.

Eva
(cititor)
Eva

@Yulya: Frumoasa povestea si frumoasa si recenzia ta! ap ap

Anais
(cititor)
Anais
Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.