Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Lista carti Eloisa James

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

Listă cărţi Eloisa James

 

Serii:
The Pleasures Trilogy:
 1. Potent Pleasures (1999) – Lady Charlotte Daicheston, fiica ducelui de Calverstill şi Alexander McDonough Foakes, conte de Sheffield şi Downes (England,1798)
 2. Midnight Pleasures (2000) – Lady Sophie York, fiica marchizului Brandenburg şi Patrick Foakes, duce de Gisle (England, 1804)
 3. Enchanting Pleasures (2001) – Gabrielle Jerningham şi Erskine (Quill) Dewland, viconte (England, 1806)
The Duchess Quartet:
 1. Duchess in Love (2002) – Gina şi Camden, ducesa şi ducele de Girton
 2. Fool for Love (2003) – Lady Henrietta Maclellan, fiica contelui de Holkham şi Simon Darby
 3. A Wild Pursuit (2004) – Lady Beatrix Lennox, fiica ducelui de Wintersall şi Stephen Fairfax-Lacy, conte de Spade (plus finalul pentru Lady Esme Rawlings şi Sebastian,  marchiz de Bonnington – personaje introduse în Duchess in Love)
 4. Your Wicked Ways (2004) – Helen şi Rees, contesa şi contele de Godwin (England 1816)
The Essex Sisters: 
 1. Much Ado About You (2005) – Tess Essex şi Lucius Felton (England, 1816)
 2. Kiss Me, Annabel (2005) – Annabel Essex şi Ewan Poley, conte de Ardmore (England, Scotland, 1817)
 3. The Taming of the Duke (2006) – Lady Imogen Maintland şi Raphael Jourdain (Rafe), duce de Holbrook (Scotland, England, 1817)
 4. Pleasure for Pleasure (2006) – Josephine (Josie) Essex şi Garret Langham, conte de Mayne (plus Lady Griselda Willoughby şi Lord Charles Darlington) (England, 1818)
 1. Jocul dragostei – Desperate Duchesses (2007) – Lady Roberta St. Giles şi Damon Reeve, conte de Gryffyn (1781)
 2. An Affair Before Christmas (2007) – Lady Perdita Selby (Poppy) şi Fletch, duce de Fletcher (1779)
 3. Duchess by Night (2008) – Harriet, ducesa de Berrow şi Lord Justinian (Jem) Strange (1784)
 4. When the Duke Returns (2008) – Isidore şi Simeon Jermyn, ducesa şi ducele de Cosway (1784)
 5. This Duchess of Mine (2009) – Jemma şi Elijah, ducesa şi ducele de Beaumont (1784)
 6. A Duke of Her Own (2009) – Lady Eleanor Lindel şi Leopold Dautry, duce de Villiers (1784)
 7. Three Weeks With Lady X (2014) – Thorn Dautry şi Xenobia India.
Eloisa’s Fairy Tales: 
 1. Un sărut la miezul nopţii – A Kiss at Midnight (2010) – Katherine (Kate) Daltry şi Printul Gabriel Augustus-Frederick William de Aschenberg al Warl-Marburg-Baalsfeld
 2. Atingerea dragostei – When Beauty Tamed the Beast (2011) – Linnet Berry Thrynne şi Piers Yelverton, conte de Marchant
 3. Alegerea perfectă – The Duke is Mine (2012) – Olivia Lytton şi Tarquin (Quinn) Brook-Chatfield, duce de Sconce
 4. The Ugly Duchess (2012) – Theodora (Theo) Saxby (Daisy) şi James Ryburn, conte de Islay (England 1808)
 5. Once Upon a Tower (2013) – Lady Edith (Edie) Gilchrist şi Gowan Stoughton de Craigievar, duce de Kinross (1824)
Romane în colaborare:
The Lady Most set: 
 1. Aleasa inimii – The Lady Most Likely… (2010) – de Julia Quinn, Eloisa James şi Connie Brockway – Georgiana Sorell şi Hugh Theodore Dunne, conte de Briarly, Gwendolyn Passmore şi Alec Darlington, conte de Charters, Katherine Peyton şi Captain Neill Oakes.
 2. Patru nunţi şi o moştenire – The Lady Most Willing… (2012) – de Julia Quinn, Eloisa James şi Connie Brockway – Catriona Burns şi John Shevington, duce de Bretton, Fiona Chisholm şi Byron Wotton, conte de Oakley, Lady Cecily Tarleton şi Robin Parles, conte de Rocheforte
Nuvele în Antologii:
 1. The One That Got Away (2004) – de Victoria Alexander, Liz Carlyle, Eloisa James şi Cathy Maxwell –  nuvela A Fool Again – Lady Genevieve Mulcaster şi Tobias Darby
 2. Talk of the Ton (2009) – de Eloisa James, Julia London, Rebecca Hagan Lee şi Jacqueline Navin – nuvela A Proper Englishwoman  – Emma Loudan şi Gilbert Baring-Gould, conte de Kerr (1817)
 3. As You Wish – de Eloisa James (2013) – nuvelele Seduced By A Pirate (Phoebe Eleanor Barry şi Sir Griffin Barry -1816) şi With This Kiss (Lady Grace Ryburn şi Colin Barry – 1827)
 
Nuvele exclusiv în format digital (e-reader): 
 1. Storming the Castle (2010) – Philippa Damson şi Jonas Berwick
 2. Winning the Wallflower (2011) – Lady Lucy Towerton şi Cyrus Ravensthorpe (1812)
 3. A Fool Again (2011) – publicată în antologia The One That Got Away (2004)
 4. To Wed a Rake (2012) – publicată sub numele A Proper Englishwoman în antologia Talk of the Ton (2009)
 5. Seduced by a Pirate (2012) – publicată în antologia As You Wish (2013)
 6. With this Kiss (2013) – publicată în antologia As You Wish (2013)
Biografie:
 1. Paris in Love: A Memoir (2012) – Mary Bly (Eloisa James), Alessandro Vettori (soţul autoarei) şi copiii lor, Luca şi Anna
Roman în curs de publicare: 
 1. Three Weeks with Lady X  (25 martie 2014) – eroul e Tobias (fiul nelegitim al ducelui de Villiers, eroul din A Duke of Her Own)

 

Mulţumiri @InaC!

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Participa si tu la comentarii:


 1. ”Cu doamna X, te ține trei săptămani fix”( Three weeks with lady X ) e mare bestseller NY Times si cotat cu 4,10 din 2217 pareri pe goodreads! La fel de buna e si A duke of her own( Un duce numai al ei), Ducese disperate nr. 6 a Eloisei James.

 2. De unde ati facut rost de toata seria „Ducese Disperate”?as dori sa la am si eu

 3. ”Ducesa slută” de Eloisa James este inspirata de povestea celebrului H.C. Andersen-Rățușca cea urâtă( The Ugly Duchess -Fairy Tales 4).

  Este drama unei tinere femei, constransa de moda pentru debutante, sa poarte haine care o sluțesc și lupta ei pentru a revolutiona in creatia vestimentara.

  CUM AR PUTEA INDRAZNI SA CREADA CA EL O IUBESTE…CAND LONDRA I-A PUS PORECLA DE DUCESA SLUTĂ ?

  Theodora Saxby are un trup androgin, de baiat. E orfana si pusa sub tutela ducelui de Ashbrook, care ii delapideaza zestrea( cum cititm azi in presa atatea cazuri de coruptie). Ducele are un fiu, pe superbul James, sufletul petrecerilor, mereu invitat la baluri ca un oaspete de onoare. Cei doi au crescut de mici impreuna, ca un frate cu o surioară.

  Theo a pus ochii pe lord Geoffrey Trevelyan, inteligent dar urat, care are limba la fel de ascutita ca si ea, fost coleg la Eton cu James. Acesta e atras insa de Claribel, frumusica dar proasta ca noaptea. Theo ii cere lui James s-o curteze, ca sa-i atraga atentia la bal lui Geoffrey si sa-i strecoare ca zestrea ei e mult mai mare decat a rivalei. Pe de alta parte James are si el o amanta, pe care o plimba ca pe un trofeu in parc, sa-l invidieze barbatii, pe frumoasa balerina Bella.

  Ducele era cel mai bun prieten al tatalui lui Theo, care cu limba de moarte l-a pus sa-i promita ca va avea grija de fiica lui. Tatal lui James il obliga acum pe acesta, sub amenintarea ca vor fi ruinati si zguduiti de un scandal cutremurator daca se afla despre furtul banilor lui Theo, sa se prefaca indragostit de ea, desi e nasoală, ca sa o ia de nevasta. James pare deja indragostit de Theo , dar nimeni nu-l crede. Cum un barbat atat de frumos sa iubeasca o femeie urata ? Cei doi sunt surprinsi sarutandu-se pasional, la un bal unde participa si Regentul si se publica anuntul de casatorie. Circula legende cum ea l-a salvat cand el pe la 10 ani a fost in pericol sa orbeasca, a stat cu el foarte devotata si i-a citit.

  O rasturnare spectaculoasa de situatie are loc in ziua nuntii, cand ziaristii o vad pe ea din profil si li se pare nasoala, iar unul din ei zice : e ducesa sluta( parafrazand titlul povestii de Andersen, Ratusca cea urata).

  Mereu e o batalie, ea vrea ca el sa-i zica Theo, nume de baiat, iar el ii spune Daisy( o margaretă).
  A doua zi dupa noaptea nuntii, care nu e cine stie ce, ea vede ziarele, se inchide in dormitor si plange de se rupea camasa de pe ea. James o consoleaza, ii spune ca el o vede frumoasa si o calmează.

  Dar…tatal lui da peste ei in salon, in timp ce ea ii facea sex oral, o felatie si il aude cum ii zice lui James : nu vroiai sa te incosri, dar ti-am zis eu ca toate-s la fel, pe intuneric ? ce daca e urata, iti face ceea ce nicio doamna din inalta societate nu ar accepta, e ca o prostituata !

  Ea il aude si il alunga pe James, sa plece pe vapor. El pleaca si sapte ani ii petrece peste mari si tari, ca pirat, dupa ce s-a intalnit cu alt nobil pe vapor, Griffin Barry. Intre timp, Theo a lansat o tesatorie si o fabrica de ceramica, doua afaceri infloritoare. Creatiile ei vestimentare au mare succes si da tonul in moda, parerea ei experta e ceruta de toti, chiar si la Paris. Pare ca ar fi devenit o lebădă…

  Caracterul de Theo / Daisy (sau margaretă) este foarte bine structurat, fizic (urâtă, androgină, băiețoasă) și psihologic (frumusetea vine din interior, e în sufletul ei). Evoluția ei mi se pare foarte impresionantă, ea devine mai puternică, după o dezamăgire cruntă, o decepție amoroasă.
  James, din contra, nu este realist și m-a enervat că e prea molâu. De ce se lasă călcat în picioare de tatăl lui si apoi de soție, renuntand la casa lui, la titlu, la proaspata nevastă, ca sa dea piept cu piratii, pe mare ?

  El nu știe ce vrea, e cam necopt la minte, indecizia lui îl scade în ochii cititorilor. Acum o iubeste, e corect, cinstiti, a doua zi o tradeaza, o minte pe biata Daisy.
  Și mai ales noua lui cariera pe vaporul corsarilor este incredibilă, eu nu pot să cred o astfel de schimbare dramatică în viața lui. Peste noapte, din duce devine pirat ? Isi spune Contele pirat, iar dupa ce moare tatal lui, isi zice piratul Jack si isi tatueaza langa ochi un …cap de mort.
  Dupa ce duce 7 ani o viata periculoasa si in afara legii, mai primeste si o medalie pentru asta ? Adica stati, nu era pirat, ci corsar care impreuna cu amicul Griffin ataca numai vapoare de pirati si inapoia tezaurele furate de acestia ?! Dupa ce i s-a taiat gatul si a supravietuit !, se intoarce acasa tocmai cand il declarau mort.

  Ei si acum face diverse manevre ca sa se impace cu Theo/Daisy. Plateste pe unii sa se dea drept ziaristi care au luat cu asalt casa lui Theo si ea nu mai poate iesi din casa. Le da liber servitorilor si se ofera el sa-i faca baie. Ii dovedeste ca acum s-a schimbat nu doar fizic( plin de cicatrice, musculos), nu mai e un baietandru si se poate abtine. Desi n-a mai avut de un an o femeie, el ii face baie gol lui Theo, tot in pielea goala si ea, si se abtine, la limita suferintei fizice. Ce aiureala, autoarea incearca sa ne abureasca ! Ințelegeți ceva din această abținere, la limita durerii fizice?
  De fapt, cred ca mie îmi place mai mult prietenul lui, Barry Griffin, un alt pirat/corsar, cel puțin caracterul său este logic, cu o aura de mister care-l înconjoară.

  Nota 8.

 4. Ramon impreuna cei doi Anais ? :mrgreen:

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.