Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Mostenire cu obligatii – de Julie Garwood

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (19 votes cast)

 

MOŞTENIRE CU OBLIGAŢII

de Julie Garwood

 

Titlul în engleză: Hotshot

Număr pagini: ~369

An apariţie: 2013

Seria Buchanan – Renard: Sfărâmătorul de inimiCrimă din dragosteDorinţe întunecateLista crimeiDragoste ascunsăDansul umbrelor/Dansul umbreiFoc şi gheaţăFlăcările iubiriiBărbatul idealVorbe dulciMoştenire cu obligaţii, Fast Track

Editura Alma/Litera

Traducere:

Listă cărţi Julie Garwood – clic

 

Nu se prea întâmplă să mă impresioneze cărţile lui Julie Garwood, să mă dea vreuna pe spate, dar nu ştiu ce condiment a pus autoarea în această carte pentru că mi-a plăcut foarte mult de la bun început, chiar de la primele rânduri. Nu zic că este o carte pe gustul tuturor şi nici n-am să insist să o citiţi, ci vă las pe fiecare să luaţi decizia dacă o citiţi sau nu, însă chiar mi-a plăcut şi cred că este cartea mea favorită dintre toate cărţile autoarei Julie Garwood. Cel puţin aşa o s-o desemnez.

Mi-a plăcut cum i-a descris pe fraţii MacBain, ce decizie a luat tatăl lor ca să-i potolească şi să nu-i vadă în spatele gratiilor din cauza prostiilor pe care le făceau, cum a salvat-o Finn pe Peyton, faptul că ea an de an, în fiecare zi de naştere a ei îi trimitea acestuia un e-mail prin care îi mulţumea că a salvat-o atunci, faptul că nu s-au văzut ani la rândul, că unul lucrează pentru FBI şi celălalt este pasionat de bucătărie, că autoarea a adus în discuţie hărţuirea sexuală la locul de muncă, faptul că eroina a vrut să ia măsuri contra şefului ei, apoi că Peyton se reîntâlneşte cu Finn – amândoi frumoşi, sexi şi se atrag foarte tare unul pe celălalt, chimia dintre ei, discuţiile lor cu tente romantice şi amicale în aceeaşi măsură s.a.m.d. Până ce şi prima lor scenă intimă m-a făcut să o citesc cu sufletul la gură. Romantică, tandră, pasională, senzaţională şi uşor amuzantă pentru că unul dintre cei doi nu ştia un amănunt important şi nici nu-l lăsa pe celălalt să-l mărturisească şi mă amuza cum s-a derulat acea parte din  scenă. M-am amuzat şi în cadrul scenei în care Peyton îl întreabă pe Finn ce alege să mănânce între pui şi scoici, el spune scoici, iar ea spune ceva de genul „pui să fie” însă nu vă spun şi ce replică i-a dat aceasta lui Finn. Chiar o să întâlniţi umor, romantism, suspans, puţin erotism şi nelipsitele tentative de omor. Autoarea a proiectat foarte bine şi partea thriller.

Şi ştiţi ce-mi mai place mie la această autoare? Face ce face şi pune personajele principale în aceeaşi casă şi asta mă face să stau puţin în tensiune pentru că mă întreb în permanenţă ce o să se întâmple între ei. În carte există un personaj care mă irita foarte tare numai dacă i se pronunţa numele. Este vorba de o fostă iubită a lui care l-a cam băgat puţin în sperieţi şi de aceea nu-i vine să mai fie atât de deschis în faţa unei relaţii. Şi uite aşa a devenit el puţin rece, o ţine la distanţă pe Peyton şi m-am rugat cu disperare să vină cât mai repede scena în care el o să îngenuncheze în faţa ei şi o s-o implore să-i dea o şansă. Dacă m-am rugat degeaba sau nu, citiţi şi o să aflaţi. Să ştiţi că m-am rugat chiar şi să apară în peisaj un bărbat care să-l facă gelos şi pe el, să mă simt şi eu bine, să mai elimin din tensiune. Dar n-am să vă spun dacă mi s-a îndeplinit această dorinţă.

Bineînţeles că am şi o problemă. Ce titlul este acesta „Moştenire cu obligaţii„? „Hotshot” a fost folosit cu un scop şi are o însemnătate pentru autoare şi spun asta pentru că încă de la începutul cărţii, când dedică această carte unor persoane dragi ei, foloseşte acel cuvânt. Şi pe de altă parte, chiar şi Peyton îi spunea astfel lui Finn. Chiar nu văd sensul titlului în română, iar cel în engleză sună mult mai bine şi mai perfect pentru acţiunea cărţii.

Aştept cu nerăbdare următoarea carte din serie „Fast Track” care urmează să apară pe data de 29 iulie 2014. Sper să fie la fel de bună ca şi aceasta.

Lectură plăcută!

FM,

 

 

Descrierea cărţii:

Finn MacBain şi fraţii lui erau nişte mici diavoli puşi pe şotii. Pentru a-i ţine departe de tot ce era mai rău, tatăl lor, Devin, decide că singura soluţie era să-i ţină în permanenţă ocupaţi cu tot felul de jocuri şi de ce nu, chiar să-i ducă la Centrul Lee şi bazinul de dimenisiuni olimpice unde puteau să-şi consume energia. Dar şi-ar fi putut imagina Finn că apa avea să i-o scoată în cale pentru prima dată pe cea care avea să-i cucerească inima? Nimeni alta decât Peyton Lockhart, cea căreia avea să-i salveze viaţa pentru prima, dar nu şi ultima dată. Peyton fusese la un pas de moarte, însă Finn a reuşit să o scoată la timp din apă.

În fiecare an, pe patru ianuarie, Peyton făcea acelaşi lucru. Se trezea şi primul lucru pe care-l făcea era să-şi deschidă laptopul şi să-i trimită un e-mail îngerului ei păzitor şi să-i mulţumească pentru că i-a salvat viaţa. Dacă nu era Finn MacBain, ea nu şi-ar mai fi sărbătorit ziua de naştere. Anii au trecut, Finn se perfecţionase la înot şi ulterior a fost recrutat de cei de la FBI. Între timp, Peyton lucrase în restaurante şi descoperise că talentul ei avea legătură cu bucătăria şi spera ca într-o zi să aibă propriul restaurant. Timp de patru luni studiase la Institutul Le Jardin în Lyon, Franţa, şi s-ar fi bucurat să mai rămână o vreme acolo, însă a trebuit să revină acasă şi să dea piept cu viitorul ei. Ajunge să lucreze pentru Drew Albertson, dar nu pentru mult timp pentru că acesta o hărţuieşte sexual deşi era căsătorit de trei ani. Şi pentru că nu poate lăsa lucrurile aşa, ci trebuie să-l oprească pe Drew să mai hărţuiască şi alte femei, Peyton încearcă să depună o plângere, însă fără prea mare succes. Nu se lasă înfrântă şi continuă să încerce să demonstreze tuturor cât de periculos este Drew şi nu se înşeală deloc pentru că cineva încearcă să o ucidă cu orice preţ.

Peyton Lockhart, o femeie frumoasă cu păr brunet, picioare lungi şi superbe, corp perfect şi sexi, îl reîntâlneşte pe îngerul ei păzitor, Finn MacBain şi îi cere ajutorul. Între cei doi se creează chimia perfectă, atracţia ajunge rapid la cote maxime şi aduce între ei seducţia, pasiunea, dar cel mai important – iubirea. O să strângă Finn dovezi suficiente împotriva lui Drew Albertson? Oare el să fie cel care încearcă să o ucidă pe Peyton? Cum o s-o protejeze Finn şi ce planuri pune la punct în vederea acestui lucru? Vor lupta cei doi pentru dragostea lor?

 

Nota pe care o acord cărţii: 9,8/10

 

Mostenire cu obligatii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 5 votes)
Mostenire cu obligatii - de Julie Garwood, 8.3 out of 10 based on 19 ratings

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

Sectiune comentarii

83 comentarii la "Mostenire cu obligatii – de Julie Garwood"

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshock???cooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsad!?ideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthroll2orator1eating1lummuzica_2crazyeheart5love87sad_plechallo4palariehallo_10apgandesczecezece_din_zece-??-jperetib=))helpxla_multi_anibere_bereglob_cristallaugh90love_flagimbratisarebat1felicitaribatut_covoarein_gradinallovehaplobarmanhanlodesteptarea*bolnavcalcatyeahpanda1haha1hallogirl10bir1hol1scos_limbacloud9hula1reading5zidbored50sleepnobahdesnice7booksfreez1heart1chicpev1ceai_tare_1hallo3dancingsa_bemhaha2
  (Click ca sa te abonezi via e-mail)  
aboneaza-te la:
Carmencita
(cititor)
Carmencita

ap
De mult nu am mai fost asa „prinsa” de o carte. Am citit la foc automat, de ieri pana azi. Nota 10. ap heart1
Legatura dintre Peyton si Finn, este absolut incendiara.
M-a emotionat scena cand Finn povesteste despre cele 2 momente din viata sa cu adevarat terifiante. Amandoua aveau legatura cu Peyton. Odioasa creatura, Debi aia…….
Am si eu o intrebare: Povestile dintre Lucy si Christopher si Ivy si Beck, au fost scrise separat, sau au facut parte din povestea Peyton-Finn?
:sare_sare:

carmen M
(cititor)
carmen M

Poveştile celor două cupluri nu au fost scrise pt că nu fac parte din serie. Seria Buchannan -- Renard se referă numai la agenţi FBI sau femei din cele două familii.

Carmencita
(cititor)
Carmencita

Multumesc, carmen M.
Abia astept sa apara FAST TRACK.
De cand am terminat cartea „Lista crimei” (Alec Buchanan si Regan Madison) , doresc sa citesc si povestea Cordeliei Kane si Aiden Madison.
Stiti daca va aparea si la noi, in vreuna dintre colectiile romantice?

carmen M
(cititor)
carmen M

Nu am idee, îmi pare rău! Cred că ar fi o poveste grozavă ţinând cont şi de personalităţile celor doi.

ElenaCristina
(cititor)
ElenaCristina

@Carmencita: Nu se știe nimic deocamdată, dar trăim cu speranța că o să se traducă în viitorul apropiat. Eu una sper cât mai curând.

mistral
(cititor)
mistral

vai dar e foarte tare cartea.actiune nu are treaba cu titlul dar na…am tot ocolit-o dar acum nu o mai pot lasa din mana.noroc cu cele patru ore de somn de la pranz ca acum pot sa o termin linistita. girl10

nicol
(cititor)
nicol

Am terminat si eu de citit acesta carte. Mi s-a parut ca parca era scrisa de Jude Deveraux si nu de Julie Garwood, parca era o poveste in care toate erau perfecte. Vorba d-nei iONESCU, as dori sa vad si eu in realitate asemenea pefectiuni.

mistral
(cititor)
mistral

am terminat cartea.nu pot spune ca ma dat pe spate dar in mod cert a avut ceva care ma tinut treaza pana la trei dimineata in conditia in care la sase m-am trezit pentru lucru.am citit pe sarite cartile din aceasta colectie si pot spune ca asta se claseaza in primele trei.JG e o autoare desavirsita.desi nu am fost nebuna dupa toate cartile ei fiecare in parte mi-a placut.

Gabriela
(cititor)
Gabriela
Votez cartea cu :
     

Mostenire cu obligatii – de Julie Garwood

Am terminat si eu cartea si mi-a placut, nu este cartea de top a autoarei dar este o carte care merita citita.
Famila Macbiden o familie unita cu trei copiii, din care doi gemenii si Finn baiatul cel mare zis si Expertul , cu o diferenta mica de varsta intre ei, si isi face-au farse unul altuia , plus ca se distrau si pe seama vecinilor si pe langa asta baieti erau teribil de neindemanatici.Finn era un baiat foarte inteligent si un bun inotator.Destinul face ca Finn sa o salveze pe vecina lor Payton atunci o copilita de la inec si se pare ca legatura lor de salvator si salvat, se va intoarce dupa ani cand Finn fost campion la inot si acum agent FBI o ajuta din nou pe Payton care a avut o serie de probleme.Mi-a placut reintalnirea lor la nunta fratelui lui Finn carea declansat povestea lor de dragoste.Payton a fost foarte curajioasa si hotarata cand sa expus in lupta impotriva fostului angajator un maniac sexual, si hotararea ei chiar daca il iubea pe Finn dar el nu era constient ca o iubeste si nu dorea sa se casatoreasca.
Mi-a placut de Finn cand a a recunoscut ca a fost speriat in doua situati in care viata lui Payton a fost in pericol si recunoasteca o iubestesi nu vreasa traiasc afara ea.
Nota me a este 9

Anais
(cititor)
Anais

@Gabriela:
Gabriela, Cristos a Înviat!

carmen M
(cititor)
carmen M

Putea fi mai bună, dar mi-a plăcut că şi-a axat subiectul mai mult pe povestea de dragoste dintre personajele principale.

dovis
(cititor)
dovis

@Gabriela: niste trazniti grozavi, nu-i asa ?

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.