Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Pasca fara aluat

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

Pască fără aluat

 

Ingrediente:

1 pachet unt

1 esenţă vanilie

6 ouă

4 linguri de făină

4 linguri de griş

200 grame zahăr

150 grame stafide

400 grame smântână

700 grame brânză dulce

 

Mod de preparare:

Se mixează ouăle cu zahărul până când acesta din urmă se topeşte. Se adaugă brânza dulce de vacă, esenţa de vanilie şi se amestecă bine. Apoi se adaugă untul, urmat de făina amestecată cu grişul şi se incorporează treptat în compoziţie. La final se adaugă smântâna şi stafidele.

Compoziţia rezultată se pune într-o formă de tort sau vas de copt, dar mai înalt, şi se bagă în cuptorul preîncălzit, unde se lasă la copt la foc mic, pentru aproximativ 45 de minute sau atât cât să devină pasca aurie.

După ce s-a copt, se lasă la răcit şi abia apoi o puteţi tăia.

 

Poftă bună!

 

IMG_7008 IMG_7009 IMG_7012 IMG_7013 IMG_7015 IMG_7016

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

Participa si tu la comentarii:


  1. interesant, seamana cu cheesecake-ul american. nu stiu la gust cum o fi.

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.