Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Pateu de ficatei – reteta frantuzeasca

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

Pateu de ficăţei

 

Ingrediente:

5oo grame ficatei

125 smantana

5 linguri whisky/coniac/vin alb)

125 grame unt

sare

piper

stafide

 

Mod de preparare:

Ficateii se prajesc (sau se fierb) se adauga sare si piper. Se amesteca cu mixerul si cu restul de ingrediente. Se da la rece pentru cateva ore. La restaurant se impacheteaza in folie, ca un salam subtirel si apoi se dadea la rece. Se serveste taiat felii, pus pe farfurie si alaturi dulceata de ceapa rosie.

 

Reţetă postată de Ionescu Gabriela.

 

dreamstime_m_35939993

dreamstime_m_23306441

dreamstime_m_31351689

 

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Participa si tu la comentarii:


  1. multumesc pentru reteta :imbratisare:

  2. Am sa incerc reteta, cu paine coapta in casa, deja salivez. :sexy_tongue:

  3. :hol1: :bir1: :hol1:

  4. Adica are- desi nu cred ca era nevoie s-o mai spun- la fel ca o carte buna sau o seara/noapte 😉 😉 :bir1: splendida – maximum de voturi :yeah:

  5. D-na Gabriela sa va dea Dumnezeu sanatate, am facut pateul dupa reteta dumneavoastra, fff bun, am fost laudata. :imbratisare:

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.