Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Porc cu ceapa

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

Porcul cu ceapă – Carlo d’Amico Vecchiarelli

 

Ingrediente (pentru 4 – 6 persoane):

900 grame carne de porc, taiate in cubulete mici
1 cana supa de vita
5 cani de ceapa taiata
1 cana de vin alb
1 sfert de cana de faina

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 160 grade C. Varsati supa de vita si ceapa intr-o tigaie mare, pe care o puneti la foc mic, si amestecati. Puneti apoi amestecul de ceapa intr-un vas de Yena si adaugati vinul. Intr-un alt vas, puneti bucatile de carne si treceti-le prin faina, apoi rumeniti carnea in ulei de masline. Puneti dupa aceea carnea de porc peste ceapa in vasul de Yena, pe care il bagati in cuptorul incalzit la 160 grade C, si lasati-le acolo o ora. Serviti carnea cu garnitura de cartofi dulci cu trufe.

 

Reţetă scrisă de Mili.

 

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.