Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Poze de la cititori #13

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

De la Yulya am primit ceva super, super, super drăguţ 😀 :

 

10462630_666049960136984_4375262278103565771_n 10450853_666050020136978_3256908605166255024_n

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Participa si tu la comentarii:


  1. gabriela ionescu :

    Iepure cu ciuperci.
    l iepure, 25o g.ciuperci, 200 g.cepe mici ,6o g.unt, 100 ml.smantana, 30 cl.bere ,3 fire arpagic,5 cl.ulei,o lingurita zahar pudra, patrunjel verde..
    Iepurele portionat se da cu sare si piper. Se caleste in ulei plus 30 g.unt,si arpagic taiat fin.
    Cepele mici (shalote) se glaseaza : se acopera cu apa intr-un vas . Se adauga zaharul.20 g.unt , sare.Se fierb pana se evapora apa. Ciupercile se prajesc putin in unt si patrunjel si putin arpagic taiat fin.Se adauga apoi peste iepure .Se pune si Berea si se fierbe cu Capac cam 30 min.Se scot apoi bucatile de carne si in vas se adauga ciupercile si smantana. Pe farfurie se pune carnea, deasupra sosul de ciuperci, ceapa glasata si patrunjel verde.
    Este foarte gustos. Sper ca se intelege reteta.
    Salotele sunt niste cepe albe ,cam cat un ou de prepelita. Se pot inlocui cu ceapa obisnuita.
    Ciupercile din reteta sunt de padure, dar merge si cu ciuperci albe.

    • :scos_limba: ioi noroc ca am doi. :sexy_tongue: multumesc pentru reteta d-na Gabi abea astept sa o incerc.

  2. Yulya ce draguti sunt iepurasi :ap: vad ca sunt si retete sa fie gatiti.Sunt extraordinar de frumosi.

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.