Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Prajitura Negresa

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

PRAJITURA ”NEGRESA”
de la Anais

 


Ingrediente:
1 pachet de margarina sau unt
10 linguri mari de lapte
50 de grame de cacao
300 de grame de zahar
4oua
250 de grame de faina
250 de grame de nuci
1 praf de copt

 


Mod de preparare:
Se pun intr-o cratita, pe foc mic: margarina/untul, laptele, zaharul si cacaoa, sa fiarba pana se topesc ca o gelatina. Se iau 12 linguri din compozitie si se pun deoparte pentru glazura.
In compozitia care a ramas (si care se lasa 10 minute sa se raceasca putin) se adauga 4 galbenusuri de ou si faina in care s-a amestecat praful de copt dizolvat in zeama de lamaie/otet si albusurile batute spuma, in care in prealabil am incorporat nucile date prin masina (adica se amesteca usor cu lingura de jos in sus).
Se toarna in tava tapetata cu faina (sau daca avem antiaderenta, direct in tava).
Dupa ce s-a copt (se verifica infigand o scobitoare si este gata atunci cand nu ramane aluat pe ea), se lasa 5 minute si apoi se pune deasupra ei grazura.
Se taie dupa ce s-a racit.

 

Pofta buna!

 

10866841_10205825984027957_1543774745_n 10928547_10205825983987956_282580817_n 10928619_10205825984067958_488764893_n

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII


Participa si tu la comentarii:


  1. Arata delicios! :eating1:

  2. Bun,bun. :scos_limba:

  3. Anais, ai talente culinare. :eating1:

  4. Mmmm ce bine arata! In :ap:

  5. Buna dimineata fetelor ! Astazi ma simnt mai bine,,pentru ca am gustat din prajitura lui Anais :eating1: care este delicioasa,si arata de reclama,a mers grozav cu cafeaua de dimineata.Multumesc Anais pentru reteta. :imbratisare:

  6. Aceiasi reteta o fac si eu, atunci cand ma indur sa o fac. Si este delicioasa!

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.