Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Salata de boeuf

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

 

Salată de boeuf

 

Ingrediente:

600 grame carne

500 grame morcovi

500 grame mazăre

1 kilogram cartofi

300 grame castraveţi muraţi

sare

maioneză din ouă, ulei, muştar/zeamă de lămâie

 

 

Mod de preparare:

Morcovii şi cartofii se curăţă de coajă şi se spală. Carnea se spală bine şi se pune la fiert în prima apă (până face spumă, apoi se schimbă apa). După ce am schimbat apa, împreună cu carnea fierbem şi morcovii. Cartofii se pun şi ei separat la fiert.

După ce morcovii, carnea şi cartofii au fiert, se lasă la răcit, apoi se toacă mărunt. La fel procedăm şi cu castraveţii muraţi, dar nu-i amestecăm cu celelalte trei ingrediente decât după ce îi stoarcem puţin în mâini cât să le mai îndepărtăm din zeama lor. Adaugăm mazărea, sarea după gust şi maioneza. Totul se amestecă bine.

Compoziţia rezultată se pune pe un platou, i se dă formă, adăugăm un strat subţire de maioneză, apoi ornăm cu albuş de ou, castraveţi şi gogoşari în oţet, măsline, morcov fiert s.a.m.d.

Poftă bună!

 

IMG_5702IMG_5723

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Salata de boeuf, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

Sectiune comentarii

25 comentarii la "Salata de boeuf"

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshock???cooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsad!?ideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthroll2orator1eating1lummuzica_2crazyeheart5love87sad_plechallo4palariehallo_10apgandesczecezece_din_zece-??-jperetib=))helpxla_multi_anibere_bereglob_cristallaugh90love_flagimbratisarebat1felicitaribatut_covoarein_gradinallovehaplobarmanhanlodesteptarea*bolnavcalcatyeahpanda1haha1hallogirl10bir1hol1scos_limbacloud9hula1reading5zidbored50sleepnobahdesnice7booksfreez1heart1chicpev1ceai_tare_1hallo3dancingsa_bemhaha2
  (Click ca sa te abonezi via e-mail)  
aboneaza-te la:
erika
(cititor)
erika

Frumoasa decorarea cu ceasul, inspirata pentru noaptea de revelion yeah ap

Ana Maria
(cititor)
Ana Maria citeste: www.the-adventures-of-a-lady.blogspot.com

Intr-un timp puneam si eu mazare apoi am renuntat pentru ca nu ne inebunim dupa ea. Mai pun gogosari in otet, mai mult pentru culoare, dar nu de fiecare data. Si mai pun si telina la fiert. Anul asta am ornat-o cu niste flori din gogosari si am folosit firele de patrunjel pentru tulpina si frunze.
Intr-un timp ii puneam si masline in interior, asta pentru ca imi plac mie mult, acum le folosesc doar la ornat.

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.