Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Sos pentru pipote, carne de vita si pui

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

Sos pentru carne de pui, vită şi pipote

 

Ingrediente:

1 foaie dafin

1 lingură ulei sau puţin unt

1 lingură făină

1 crenguţă cimbru

1 – 2 felii lămâie

zeamă de la carne

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul, se adaugă făina şi imediat zeama în care a fiert carnea, amestecând cu telul. Se adaugă foaia de dafin, cimbrul şi lămâia fără coajă. Se fierbe timp de cinci minute, apoi se adaugă carnea fiartă şi tăiată în bucăţele, lăsând sosul pe foc pentru câteva minute.

 

Reţetă postată de Ionescu Gabriela.

 

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

Participa si tu la comentarii:


  1. Sosul acesta este de retinut. Din cate vad este foarte simplu si se face imediat. Categoric da bine lanaga pipote si cred ca si inimi si ficat. In vara asta o sa il incerc sigur.
    Multumesc doamna Gabriela Ionescu

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.