Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

Sosul marinara

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

Sosul Marinara simplu – Roncalli Olandezul

 

Gatiti cu el calamarul sau aruncati-l pur si simplu peste 450 de grame de paste.

 

Ingrediente (pentru 4 – 6 persoane):
un sfert de cana de ulei de masline
8 catei de usturoi taiati subtire
2 conserve mari de rosii zdrobite si decojite
1 conserva de pasta de rosii
o jumatate de pachet (sau 225 de grame) de unt nesarat
un sfert de lingurita de sare

Optional, dar delicios:
2 cani de ciuperci proaspete, taiate felii
sau o cana de masline negre
sau 2 linguri de capere

 

Mod se preparare:

Intr-un vas pus pe foc mic, caliti usturoiul in uleiul de masline, pana cand usturoiul devine transparent. Adaugati rosiile, untul si sarea; amestecati si fierbeti la foc scazut pana cand se omogenizeaza bine. Adaugati ciupercile, maslinele sau caperele, optionale, dar delicioase.

 

Reţetă scrisă de Mili.

 

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

Participa si tu la comentarii:


  1. Yam Yam Yam :eating1: , asta trebuie sa il incerc curand. Cred ca da bine si cu ciftelute :mrgreen: . Toate ingredientele suna foarte bine, asa ca nu mi-l imaginez altcumva decat super delicios, iar cu paste….excelent
    Multumesc FM

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.