Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.

O sansa la dragoste de Lorraine Heath

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

 

O șansă la dragoste

de Lorraine Heath

 

 

Titlul în engleză: When the Duke Was Wicked

Apare în colecția Iubiri de poveste pe 10 decembrie 2016.

Număr pagini: …

An apariţie: 2014

Seria Scandalous Gentlemen of St. James: O șansă la dragoste, Once More, My Darling Rogue, The Duke & The Lady in Red

 

Mulțumesc Alexandra pentru recenzia cărții – 24 ianuarie 2017.

Toate cărțile autoarei sunt superbisime.

Are un talent senzațional să transpună cititorul în lumea magică a poveștii. Stilul ei este unul mai dur, dar în acelaș timp mieros și romantic. Cărțile ei nu sunt ușor de digerat. Prezintă multă tristețe, suferință și amărăciune. Poveștile scrise de ea sunt tulburătoare, lagrimogene si cutremurătoare.Dar cu toate aceste lucruri dure nu ai cum să nu trăiești cartea cu intensitate și cu sentiment. Ador faptul că are o imaginație atât de bogată și romantică. Poveștile create de ea sunt asemănătoare prin trăirea transmisă cititorului, dar diferite prin firul poveștii și prin traumele năucitoare ale personajelor.

Nici în această carte autoarea nu se dezminte. Am trăireo la maxim! M-am bucurat de fiecare frază, de fiecare moment fericit și de fiecare izbândă a personajelor.

În acelaș timp, am suferit pentru ambii eroi, pentru toată tristețea poveștii lor și pentru toată tristețea din inimile lor..

În ultima vreme, toate cărțile pe care le-am citit au avut umor din plin, dar aceasta carte nu prea conține. Aici accentul este pus pe rănile personajelor, pe evoluția lor ca persoane, și a relației lor ; pe dragostea care le vindecă vinimile și pe modul în care vor găsi fericirea, pe care amândoi o merită. Atât Grace cât și Henry, Ducele de Lovingdon căra în spate multă durere, fiecare deține un trecut dureros, care le-a marcat viață pentru totdeauna. Este foarte greu de crezut că cei doi vor reuși din adâncă prăpastie în care au căzut, dar nu este imposibil. La capătul tunelelui îi așteaptă mica pâlpâire de lumină pe care nu o mai vedeau strălucind în viețile lor.

Suferință lui Lovingdon este evidențiata cel mai mult în carte. Nu este vorbă că durerea lui Grac e este una minoră. Nici de cum! Doar că fiecare personaj si-a exteriorizat durerea diferit. In cazul tânărului duce, pierderea soției și a fetiteit l-au terminat la propriu. L-au distrus complet, cum spune chiar el in jurnalul de la început, toată ființa lui murise, trăia doar în aparentă, era un cadavru ambulant, un suflet pierdut printre umbre, care nu își mai găsea pacea și echilbrul. Se autodistrugea pe zi ce trecea, nu-i mai pasă dacă murea sau trăia, Viață lui era o debandadă totală, trăită cu nonșalanță, dedicată plăcerilor carnale, desfrâului, alcoolului, petrecerilor fără sfârșit și alcoolului fără oprire. Cel mai rău lucru este că nu poți să-i ceri unui asffel de om să se schimbe dacă nu era un scopanume, sau să trăiască dacă nu are pentru cine să o facă.

Este incredibil cum viață i-a furt toată fericire dintr-o singură lovitură, aruncandu-l dintr-o groapă fără fund. Înainte de tragedie,Henry era un băiat plin de viață, frumos, împlinit, fericit, tandru, vesel, blând și iubitor. Întotdeauna fusese un exemplu de cinste și corectitudine, un gentleman desăvârșit și un cavaler al dreptății. Acum, nouă .ai rămas nimic din acel băiat model, ci devenise un ticălos nerușinat și dur, care nu pune preț pe nimic și pe nimeni, nici măcar pe propria lui persoană. Am suferit cumplit pentru acest suflet pustiu, plin de frustrări și regrete, dar m-am bucurat când în sfârșit a fost readus la viață.

Am admirat-o și iubit-o pe Grce foarte mult. Mi-a placut personajul ei și am considerat că este femeia perfectă pentru al vindeca pe Lovingdon. Nici ea nu este privată de crudă suferință. A trecut printr-o traumă oribilă, care amarcat-o pe veci. Însă sufletul ei a rămas intact, neatins de frustrări sau de ură. Și-a păstrat optimismul, veselia, inocență copilăriei și firea blândă si gingașă. Descoperim în personajul ei o femeie puternică, pătimașă, senzuală curajoasă, cu o inteligență pură, și cu o frumusețe rapitoare. care dorește să iubească și să fie iubită.

Însă trandafirașului nostru feminin, îi este teamă să își deschidă petalele în față unei iubiri și să-și dăruiască inima unuj bărbat. Îi e teamă să nu fie respinsă pentru imperfecțiunile ei si acceptată doar pentru zestrea ei colosală. Vrea iubire, dar nu știe unde să o găsească, dorește un bărbat iubitor, însă nu știe unde să îl caute, visează la o căsnicie fericită, dar nu știe cine i-o v-a dărui. Viață o duce unde nici nu se așteptat, iar bărbatul mult visat este chiar prima ei iubire.

Nu am nimic de reproșat acestuia roman minunat. M-a impresionat totul. Modul în care autoarea a descris personajele, în care le evidențiază caracterul puternic și cum le dezvoltă relația este unic, plin de farmec și emoție. Cel mai emoționant este modul în care evoluează relația lor. Grace luptă cu toată ființă ei sa-l scoată pe Henry din carapacea întunecată in care se ascundea, îl iubește din toată inima de când se știe și nu suportă să vadă cum se distruge. De când el se însurase ch Juliette, prietenia lor se răcise, iar el o considera o fetiță, micuțul lui trandafiraș, care îl urma peste tot și căreia luminat copilăria.

Însă timpul îi pregătește o surpriză de proporții. In locul copilei pe care o lasase in urmă, la ușă lui apare o frumusețe rațe, cu cel mai dulce și pur zâmbet pe care îl vazuse, plinăde energie, spontaneitatea și optimism. Nu înțelege de ce se simte așa de complexată de personalitatea ei si de ce are impresia că niciun bărbat nu o v-a iubi, ci o v-a lua de soție doar pentru zestre. El o dorea din tot sufletul, iar singur motiv pentru care se ține departe de ea, este că este conștient de faptul că merită pe cineva mai bun decât el. Nici Grace nu rămâneți indiferență la farmecul ducelui. Dorință de al scoaterea fin depresie se împețește cu propria dorință de a întâlni marea iubire și cu sentimentele care reînvie în inimă ei pe zi ce trece. Momentul în care pasiunea explodează este unul magic, este descoperirea tuturor tainelor care îi macină atât de mult și clipa in care cei doi înțeleg ce înseamnă să iubești un om cu toate defectele lui.

Finalul este superb, un amestec de tristețe și bucurie. După ațâța suferință și deznădejde, Grace și Lovingdon găsesc drumul spre fericire. Iubire la vindecă inimile, iar speranță le inunda sufletele. Amândoi primesc o nouă șansă la dragoste, de care să se bucure toate viață. Obstacolele nu vor lipsi, dar cel mai important lucru este că sunt împreună, că se iubesc și că nu o sa-i desparte nici măcar moartea.

Finalul fericit este satisfacția cititorului când citește o asemenea carte cuo doză uriașă de impact emoțional și sentimental.

De la mine primește nota 10 fără nicio ezitare.

 

Recenzie scrisa de Andra.

When the duke was wicked. Daca tot am ajuns aici, nu pot sa nu scriu despre povestea lui Henry Stanford, duce de Lovingdon — micutul Henry din Intre diavol si dorinta.

Henry ne apare deja adult, avamd 27 de ani, dar, asa cum declara in jurnalul din Prolog (ce imi plac jurnalele astea pt seriile „St. James”) este mort de 2 ani. Desigur, „mort” in sens metaforic. Si cum ar fi putut sa fie altfel, dupa decesul sotiei sale si a copilului sau, pe care ii iubise la nebunie!!! Murisera de o boala pe care el o adusese in casa, asa ca durerea sa fusese cu atat mai mare si mai crunta.

Deci, trecusera deja 2 ani de cand viata lui se schimbase radical, cand da buzna Grace, fiica lui Sterling si a lui Frannie, ducele si ducesa de Greyston (protagonistii din Surrender to the devil — urmatoarea carte a seriei ce va aparea -sper-la noi). Henry copilarise cu Grace, dar la maturitate se distantasera, fiecare urmandu-si drumul in viata.

Grace trecuse deja prin cateva sezoane in inalta societate si ii cere lui Henry, care devenise mare crai, sa o indrume sa-si gaseasca jumatatea si sa o ajute sa-i ocoleasca pr vanatorii de zestre. El nici nu vrea sa auda, dar Grace, cu felul ei copilaresc si zglobiu, reuseste sa-l atraga in jocul ei. Si asa ajung sa relationeze mai mult decat ar fi vrut Henry si chiar Grace — cu toate ca il iubea de copila, dar isi da seama ca el isi iubise la nebumie sotia — si intre ei apar legaturi ce se impletesc din ce in ce mai adanc. Unde vor ajunge? Si mai ales cum?? E interesant de parcurs povestea!!!

Henry devenise un barbat dur, rece si gol sufleteste. Traia doar ca sa nu se spuna ca nu are o viata, dupa ce mama sa il impinsese de la , de frica sa nu-si faca rau fizic. Numai ca el nu merge in directia dorita de ea, ci se deda unei vieti de distrugere sistematica. Culpabilizarea lui de catre sine insusi e dureroasa, iar autoarea ne-o transmite din plin. El isi da seama ca incepe sa il atraga Grace dar nu mai doreste sa isi dea inima nimanui. Si nici nu se poate folosi de ea, dupa copilaria lor comuna, mai ales avand in vedere ca familiile lor aveau relatii atat de stranse, inca din copilaria lor. Totusi, nu il lasa sufletul sa o vada chinuindu-se pe la baluri si serate, incercand sa isi gaseasca un loc al ei, asa ca se erijeaza in protectorul si sfatuitorul ei. Dar lucrurile nu merg dupa plan…

Grace pare o copila neastamparata, care isi doreste o viata plina de iubire, implinita. Si nu spun degeaba „pare”, pt ca ea ascunde un secret cumplit: chiar daca e tanara, a trecut printr-o boala cumplita… Si totusi, are puterea sa vada viata in roz si sa se bucure de fiecare clipa. Isi doreste enorm sa isi traiasca viata ca toate celelate femei, chiar mai bine decat majoritatea.

Relatia lor incepe greu, din cauza lui Henry, care respinge orice tentative de „readus ” la viata, dar care ajunge sa cedeze sub pofta de viata a lui Grace. E emotionant sa vezi cum evolueaza descatusarea sa sub influenta lui Grace. Dar finalul este cel care te cam darama, cu toate ca e unul optimist. Henry ajunge sa descopere secretul lui Grace si chiar ne surprinde, pana la urma, cu propria putere si vointa de a trai cu adevarat!!!! Iar jurnalul sau din Epilog este…lacrimogen rau. Lacrimi de fericire, dar si de amaraciune. Dar cartea are HAPPY END. asa ca, e bine.

Abia astept sa apara si la noi, dar sigur va mai dura ceva, ca e scrisa de curand… Oricum, va aparea in SUA , in curand, povestea Minervei — e sora lui Henry, adica fiica lui Jack Dodger si a Oliviei… M-am abonat deja, mai ales ca am citit o mostra si e promitatoare si plina de nebunii… 

 

Recenzie scrisă de Claudia Mioara – 11 decembrie 2016.

O sansa la dragoste e o carte plina de dragoste!

Grace e tanara curtata mai ales pentru zestrea ei decat pentru ea ca persoana. Asa ca apeleaza la prietenul ei dintotdeauna, ducele Lovington pentru a reusi sa separe curtezanii buni de cei nepotriviti. Acesta a iubit, si-a pierdut sotia si fiica si de 2 anis-a dedat unei vieti pacatoase cu jocuri de noroc, betii si femei.

Cand se afla cu o femeie in pat, cineva ii bate la usa si cand deschide gol-pusca o vede pe Grace! Asa ca cei doi raman surprinsi unul de altul! Daca Grace l-a iubit in trecut in secret, acum crede ca a trecut peste acea pasiune adolescentina. Insa, adevarul e ca tot pe el il place cel mai mult! Se intalnesc destul de des, se saruta, el ii spune ca nu o poate iubi, dar ca o doreste mult si-i arata cum poate fi dusa pe culmile placerii.

Dar ce secret ascunde ea? De ce ii e rusine cu cicatricile de pe trup? Are incredere sa-i povesteasca totul ducelui?

Cine o rapeste vrand sa o oblige sa se casatoreasca cu el? Ducele e intr-adevar eroul lui Grace!

O poveste frumoasa de nota 9,5!

 

Mulțumesc Yulya pentru recenzia cărții – 17 decembrie 2016.

Din pacate viata uneori este foarte nedreapta si cand ne asteptam mai putin totul in jurul nostru se spulbera.

La fel se intampla si in cazul ducelui de Lovingdon, Henry Sidney Stanford, cand cruda soarta ii rapeste ce avea mai de pret, sotia si fiica.

De atunci isi jura ca nu o sa mai iubeasca niciodata, ca o sa-si traiasca viata la limita, nu la fel de respectabil ca pana atunci, isi ineaca nenorocirea in distractie, bautura si femei.

Lady Grace Mabry e intr-o mare dilema, nu isi poate da seama care din multii ei admiratori, o apreciaza pe ea cu adevarat ci nu zestrea ei mare, pusa la bataie de catre tatal ei.

Isi doreste ca viitorul ei sot sa o iubeasca pe de-antregul, cu bune si cu rele, nu doar averea ei.

Asa ca se vede nevoita sa apeleze la vechiul ei prieten din copilarie, Lovingdon pentru a o ajuta sa isi dea seama cine este cinstit si o vrea pe ea si nu averea ei.

Lui Lovingdon nu prea ii arde de asta dar pana la urma accepta sa o ajute pe Grace, care acum era o femeie din cap pana in picioare, de o frumusete rapitoare,nu isi da seama cat de repede s-a transformat dintr-o copila intr-o asemenea splendoare.

El de doi ani nu mai ia parte la baluri, doar isi duce traiul prin cazinouri si isi pierde timpul cu diferite doamne de moravuri usoare.

Trebe sa o faca pe Grace sa isi dea seama cand un pretendent chiar are sentimente adevarate pentru ea si nu joaca teatru, doar sa puna mana pe zestrea ei.

Cei doi la inceput nu isi dau seama ca intra intr-un joc periculos si ca isi vor pune la bataie propriile inimi, mai putin a lui Lovingdon, care era un mare crai,un desfranat fara rusine, desi era un gentlman din cap pana in picioare in fata lui Grace, se cam pierde cu firea cand atractia dintre ei explodeaza.

Vrea sa puna usor capat acestei nebunii, dar nu poate, stie ca risca sa ii ruineze reputatia, dar cu o asa doamna langa el, e foarte greu sa dai inapoi.

Nu vrea sa se mai casatoreasca niciodata, dar nu ii strica putina distractie.

Grace desi se tine tare la inceput, inima ei se cam inmoaie pentru a doua oara din pricina lui Lovingdon si ajunge sa il iubeasca din nou.

Ce se intampla mai departe? Vor iesi teferi din acest joc periculos?

Ce o sa faca Lovingdon cand un alt barbat ii da tarcoale lui Grace si aceasta aproape ca ii cade in plasa?

O carte frumoasa cu un subiect simplu, dar incitant, se citeste usor, este o lectura relaxanta care mi-a adus zambetul pe buze, plus ca autoarea vine cu ceva nou, care m-a surprins, Grace duce pe umeri un secret care o macina si isi doreste ca barbatul ce ii va fii sot sa o iubeasca cu tot cu imperfectiunile ei, ce ascunde aceasta?

Pasiunea dintre cei doi protagonisti este mistuitoare, mi-a placut jocul lor periculos, um a decurs totul si cum s-a terminat.

O carte pe care o notez cu 9,50 si asta pentru ca mi s-a parut cam tras de par cum semtimentele lui Lovingdon se schimba asa cat ai clipi, astept cu nerabdare si urmatoarele volume.

Lovingdon m-a cam enervat de cateva ori, il inteleg ca isi plangea sotia si fiica dar pentru asta nu trebuia sa se joace si cu inima lui Grace, dar l-am iertat cand spre final mi-a cucerit si mie inima.

Epilogul este absolut superb.
Lectura placuta!

 

Coperta cărții în USA:

when the

Copertă cărții în România:

o-sansa-la-dragoste

Citeste GRATUIT (online/PDF) DEMONII IUBIRII

Participa si tu la comentarii:


 1. Am terminat-o. :sare_sare: :sare_sare: :sare_sare: Nu mai are rost să spun că a fost minunată, nu? :heart5: :heart5: :heart5: Abia aștept să citesc și celelalte povești, dar mai ales pe cea a lui Avendale. :heart1: Am văzut că seria nu se oprește cu The Duke and the Lady in Red, v-a apărea anul acesta cea de a patra carte, intitulată An Affair with Notorious Heiress. Protaginiștii sunt Alistair Mabry, Marchiz de Rexton – unul dintre frații lui Grace, și Tillie, Lady Landsdowne. :panda1: :panda1: :panda1:

 2. O sansa la dragoste de Lorraine Heath

  Toate cărțile autoarei sunt superbisime.
  Are un talent senzațional să transpună cititorul în lumea magică a poveștii. Stilul ei este unul mai dur, dar în acelaș timp mieros și romantic. Cărțile ei nu sunt ușor de digerat. Prezintă multă tristețe, suferință și amărăciune. Poveștile scrise de ea sunt tulburătoare, lagrimogene si cutremurătoare.Dar cu toate aceste lucruri dure nu ai cum să nu trăiești cartea cu intensitate și cu sentiment. Ador faptul că are o imaginație atât de bogată și romantică. Poveștile create de ea sunt asemănătoare prin trăirea transmisă cititorului, dar diferite prin firul poveștii și prin traumele năucitoare ale personajelor.
  Nici în această carte autoarea nu se dezminte. Am trăireo la maxim! M-am bucurat de fiecare frază, de fiecare moment fericit și de fiecare izbândă a personajelor.
  În acelaș timp, am suferit pentru ambii eroi, pentru toată tristețea poveștii lor și pentru toată tristețea din inimile lor..
  În ultima vrrme , toate cărțile pe care le-am citit au avut umor din plin, dar aceasta carte nu prea conține. Aici accentul este pus pe rănile personajelor, pe evoluția lor ca persoane, și a relației lor ; pe dragostea care le vindecă vinimile și pe modul în care vor găsi fericirea, pe care amândoi o merită. Atât Grace cât și Henry, Ducele de Lovingdon căra în spate multă durere, fiecare deține un trecut dureros, care le-a marcat viață pentru totdeauna. Este foarte greu de crezut că cei doi vor reuși din adâncă prăpastie în care au căzut, dar nu este imposibil. La capătul tunelelui îi așteaptă mica pâlpâire de lumină pe care nu o mai vedeau strălucind în viețile lor.

  Suferință lui Lovingdon este evidențiata cel mai mult în carte. Nu este vorbă că durerea lui Grac e este una minoră. Nici de cum! Doar că fiecare personaj si-a exteriorizat durerea diferit. In cazul tânărului duce, pierderea soției și a fetiteit l-au terminat la propriu. L-au distrus complet, cum spune chiar el in jurnalul de la început, toată ființa lui murise, trăia doar în aparentă, era un cadavru ambulant, un suflet pierdut printre umbre, care nu își mai găsea pacea și echilbrul. Se autodistrugea pe zi ce trecea, nu-i mai pasă dacă murea sau trăia, Viață lui era o debandadă totală, trăită cu nonșalanță, dedicată plăcerilor carnale, desfrâului, alcoolului, petrecerilor fără sfârșit și alcoolului fără oprire. Cel mai rău lucru este că nu poți să-i ceri unui asffel de om să se schimbe dacă nu era un scopanume, sau să trăiască dacă nu are pentru cine să o facă.
  Este incredibil cum viață i-a furt toată fericire dintr-o singură lovitură, aruncandu-l dintr-o groapă fără fund. Înainte de tragedie,Henry era un băiat plin de viață, frumos, împlinit, fericit, tandru, vesel, blând și iubitor. Întotdeauna fusese un exemplu de cinste și corectitudine, un gentleman desăvârșit și un cavaler al dreptății. Acum, nouă .ai rămas nimic din acel băiat model, ci devenise un ticălos nerușinat și dur, care nu pune preț pe nimic și pe nimeni, nici măcar pe propria lui persoană. Am suferit cumplit pentru acest suflet pustiu, plin de frustrări și regrete, dar m-am bucurat când în sfârșit a fost readus la viață.

  Am admirat-o și iubit-o pe Grce foarte mult. Mi-a placut personajul ei și am considerat că este femeia perfectă pentru al vindeca pe Lovingdon. Nici ea nu este privată de crudă suferință. A trecut printr-o traumă oribilă, care amarcat-o pe veci. Însă sufletul ei a rămas intact, neatins de frustrări sau de ură. Și-a păstrat optimismul, veselia, inocență copilăriei și firea blândă si gingașă. Descoperim în personajul ei o femeie puternică, pătimașă, senzuală curajoasă, cu o inteligență pură, și cu o frumusețe rapitoare. care dorește să iubească și să fie iubită. Însă trandafirașului nostru feminin, îi este teamă să își deschidă petalele în față unei iubiri și să-și dăruiască inima unuj bărbat. Îi e teamă să nu fie respinsă pentru imperfecțiunile ei si acceptată doar pentru zestrea ei colosală. Vrea iubire, dar nu știe unde să o găsească, dorește un bărbat iubitor, însă nu știe unde să îl caute, visează la o căsnicie fericită, dar nu știe cine i-o v-a dărui. Viață o duce unde nici nu se așteptat, iar bărbatul mult visat este chiar prima ei iubire.

  Nu am nimic de reproșat acestuia roman minunat. M-a impresionat totul. Modul în care autoarea a descris personajele, în care le evidențiază caracterul puternic și cum le dezvoltă relația este unic, plin de farmec și emoție. Cel mai emoționant este modul în care evoluează relația lor. Grace luptă cu toată ființă ei sa-l scoată pe Henry din carapacea întunecată in care se ascundea, îl iubește din toată inima de când se știe și nu suportă să vadă cum se distruge. De când el se însurase ch Juliette, prietenia lor se răcise, iar el o considera o fetiță, micuțul lui trandafiraș, care îl urma peste tot și căreia luminat copilăria. Însă timpul îi pregătește o surpriză de proporții. In locul copilei pe care o lasase in urmă, la ușă lui apare o frumusețe rațe, cu cel mai dulce și pur zâmbet pe care îl vazuse, plinăde energie, spontaneitatea și optimism. Nu înțelege de ce se simte așa de complexată de personalitatea ei si de ce are impresia că niciun bărbat nu o v-a iubi, ci o v-a lua de soție doar pentru zestre. El o dorea din tot sufletul, iar singur motiv pentru care se ține departe de ea, este că este conștient de faptul că merită pe cineva mai bun decât el. Nici Grace nu rămâneți indiferență la farmecul ducelui. Dorință de al scoaterea fin depresie se împețește cu propria dorință de a întâlni marea iubire și cu sentimentele care reînvie în inimă ei pe zi ce trece. Momentul în care pasiunea explodează este unul magic, este descoperirea tuturor tainelor care îi macină atât de mult și clipa in care cei doi înțeleg ce înseamnă să iubești un om cu toate defectele lui.
  Finalul este superb, un amestec de tristețe și bucurie. După ațâța suferință și deznădejde, Grace și Lovingdon găsesc drumul spre fericire. Iubire la vindecă inimile, iar speranță le inunda sufletele. Amândoi primesc o nouă șansă la dragoste, de care să se bucure toate viață. Obstacolele nu vor lipsi, dar cel mai important lucru este că sunt împreună, că se iubesc și că nu o sa-i desparte nici măcar moartea..
  Finalul fericit este satisfacția cititorului când citește o asemenea carte cuo doză uriașă de impact emoțional și sentimental.
  De la mine primește nota 10 fără nicio ezitare.

  • @Alexandra: ouch! Chiar mi-au dat lacrimile. Vezi ca te trec la comentarii lacrimogene.

   Acum, pe bune, ai stors din carte fiecare emoție, fiecare fluturaș, fiecare tresărire de durere și de fericire. Și apoi le-ai pus în recenzia ta, ca sa ne-o împărtășești și sa ne transmiți cartea nealterata de neplăcere.

   Te admir! Eu îți mulțumesc pentru ceea ce ai scris! :heart1: :cloud9: chiar dacă am citit inițial cartea mai demult, acum am retrait-o din plin. Mă bucur ca ti-a mers direct la suflet.

  • @Alexandra: :zece_din_zece:

  • @Alexandra: o adevarata regina a recenziilor, draga Alexandra! :imbratisare:

  • Va multumesc din suflet pentru aprecieri! :imbratisare:

  • Le meriți cu vârf și îndesat!

  • @Andra: :imbratisare:

  • @Alexandra: :love_flag:

  • Stiam de ceva vreme ca o adori pe Lorraine Heath (si eu :chic: ), dar am senzatia ca cu fiecare carte de-a ei povestita esti mai implicata in poveste si asta se vede in recenziile tale, te felicit, Alexandra, eu sunt mai in urma cu autoarea, dar ce am citit pana acum mi-a placut si cred ca am lasat spre final ce e mai bun :yeah:

  • Eu am luat-o înainte. Îmi place autoarea de mor!! Nu prea mai am răbdare pana apar și la noi.

   Sa vedeți voi povestea lui Avendale si după aia mai stăm de vorba. O mânanci de-a dreptul !

  • @Alexandra: o recenzie minunata! Parca simt cum ma roade invidia ca nu am scris-o eu :bah:
   tare mult imi doresc ca sufletul tau deosebit sa aiba parte de fericirea despre care vorbesti asa de frumos :ap:

  • Erikaa, autoarea asta chiar știe să fascineze cititorul. Eu nu mă mai pot dezlipi de ea și de poveștile ei, Crează dependență. Mă bucur că și ție îți place..
   Andra, mai este un pic și apare și povestea ducelui de Avendale, de care eu m-am îndrăgostit încă din cartea asta. Abia aștept!!! ^__^
   Dovis, Sunt absolut sigura că recenzia ta ar fi fost mult mai bună ca a mea.

  • @Alexandra:Multumesc Alexandra :zece_din_zece: ai transmis multa emotie prin recenzia ta,se vede cat de mult ti-a placut cartea,bravoooo :ap:

  • @Alexandra: Emotie si pasiune inflacarata care au fost ca niste crampoane infipte in gheata topindu-se vizibil chiar daca suiera un ger nemilos. Lorraine Heath ti-a produs mai multa fascinatie decat Mary Jo Putney. Felicitari Alexandra! :ap: :ap: :zece:

  • Yulya, Lothlorien – Va multumesc pentru aprecieri! :imbratisare:

  • @Alexandra: Copilul nostru de pe blog,care nu mai e chiar un copil acum, tare mult ti-ai imbunatatit modul de a descrie o carte! Bravo tie! :yeah:

  • Eva, subscriu.

  • Mulțumesc tare mult, draga mea, Eva! :imbratisare: :* :love87: Ești o drăguță. :heart5:

  • @Alexandra: bravo scumpo vezi ce libera este exprimarea ta si ce frumoase emotii iti arata o carte buna bravo

  • Multumesc, Dana! :imbratisare:

  • Kikirikimiki :

   @Alexandra: bravo pt recenzie,minunată. Am terminat-o și eu azi noapte și pur și simplu am devorat-o,numai puteam sa o las din mână deși era o oră târzie (trecut de miezul nopții :chic: ) și eu trebuia sa mă trezesc pe la un 6 dimineața pt muncă (cred ca am dormit doar 4 ore :des: )
   Am început seria cu cartea a doua,povestea lui Drake și când am citit recenzia ta mi-am zis ca trebuie neapărat dar neapărat sa o citesc și nu regret pt noaptea pierdută (parțial). O poveste minunată,încărcată sufletește.
   Acum sunt hotărâtă să citesc și prima serie (cea cu părinții)
   Alexandra încă o dată SUPER recenzie, bravo. :zece: :heart1:

  • @Kikkirikimiki:
   Mulțumesc pentru aprecieri, draga mea! :imbratisare: Este o carte minunată, care merită citită și recitită. :love_flag:

  • @Alexandra: Mie mi s-au parut doua drame sfasietoare, a lui e oarecum pe cale de vindecare, trecusera doi ani, dar Grace era inca o tinta, putea fi oricand secerata in floarea vietii, de o boala necrutatoare!Nu? Mi-era foarte teama si pentru el, nu i-as fi dorit sa treaca a doua oara prin pierderea iubitei lui…
   Partea pozitiva, ne spune Lorraine, e ca au furat de la viata cativa ani frumosi, au trei copilasi dintre care dupa ultima fetita e topit taticul ei.
   Partea tragica e ca boala ei a recidivat, iar operatie dureroasa…

  • Ai dreptate, Anais. Dar să privim.partea bunqy,operația aceea a ajutat să trăiască im continuare fericiți multi multi ani, așa cum spune si Lovingdon in jurnal.. :llove:

 3. ”O sansa la dragoste” mi s-a parut o carte foarte romantica si plina de invataminte utile, universal valaile, chiar si pentru tinerele femei din ziua de azi!

  Chiar am citit recent un articol in care un psiholog le sfatuia pe femei, asa cum Lovingdon ii impartasea experienta lui , tinerei Grace: trebuie sa-l apreciem nu pe barbatul care ne ofera cele mai grozave orgasme din viata noastra, ci pe cel care ne si raspunde la sms-uri !( adica pe cel care tine cu adevarat la noi)

  Este o carte originala, in care ambii eroi sunt macinati de suferinte adanci si merita o sansa( iar el-o a doua oportunitate) la dragoste.

  Primele trei sferturi din roman au fost excelente, m-au tinut in priza, sa aflu daca Grace reuseste ceva, sa-l faca pe lordul de ghiata sa se indragosteasca de ea, sa-l reformeze pe pacatosul destrabalat. Lovingdon nu are nicio vina ca a ajuns atat de decazut moramente, constiinta lui il tortureaza, se simte vinovat de moartea tragica a sotiei sale Juliette si a fiicei lor, un copilas nevinovat ca un ingeras, Margaret.

  Ultimul sfert mi s-a parut insa foarte deprimant, poate ca nu-si avea rostul intr-o carte de dragoste, care se doreste cu final fericit, sa-si arate coltii fiara ingrozitoare care sfasie carnea atator femei…Mai ales ca in epilog , sotul indurerat vorbeste despre o recidiva, invinsa dar cu ce chin?

  Nici seductia nu e cine stie ce, ceva tavaleli pe covor, un pic de comportament de pervers, nu stiu nu e la fel de incitanta ca in alte romane ale lui Lorraine Heath. Mi se par cam străvezii intentiile lui Grace, e clar ca bunaziua pe cine si-l dorea drept soț.

  In mare parte, mi-a placut mai mult decat povestea Minervei, idila e mai convingatoare, foarte romantica. Pe partea de erotism insa , cea cu Minerva a fost mai frumoasa.

  Daca ar fi sa dau un citat frumos din carte, ar fi de la final, cele trei semne clare ca un barbat te iubeste sincer.

  Nota 9.

  • @Anais: P.S. Nu ma consider a fi pudica, de felul meu( nici pudibondă), dar sincer mi s-a parut ca nuca-n perete faza cu perversiunea practicata de Lovingdon si ma refer la scena cu brandy-ul( sau romul) varsat pe covor( nu pot sa fiu mai explicita 😉 ). Simt ăa autoarea a vrut ca el să scape basma curată, să n-o dezvirgineze, însă ce au facut ei… e la limită. Nu mi se pare nici cinstit din partea lui, mai ales ca n-o iubea, probabil că era doar curios cum face ea, asa cum e curiozitatea masculina, de cand e lumea.

  • @Anais: fain scris. Îți savurez întotdeauna recenziile… Chiar mi-a plăcut un punct de vedere mai… dur… Mai realist, lăsând la o parte categoria cartii

  • @Anais: Nu am citit inca cartea si acum sunt curioasa de care parte a baricadei o sa ma situez, in orice caz ai votul meu pentru comentariu si apreciez parerea ta transanta :yeah:

  • @Anais: Multumim pentru o recenzie incantatoare marca Anais! :ap: :ap: :zece:

  • Felicitari, Anais! :ap: :ap: :ap: :ap: :zece_din_zece:

  • @Anais: Vă mulțumesc foarte mult. :imbratisare:

  • Kikirikimiki :

   @Anais: :yeah: :yeah: tare recenzia ta :ap:
   Personal,cartea asta din serie mi-a plăcut cel mai,cel mai mult. :heart5:

  • @Anais:Multumim pentru prezentare :ap:

 4. Mmm un roman de senzatie, plin de dragoste, pasiune, dar si de o mare tristete in acelasi timp.
  Grace isi doreste foarte mult sa cunoasca dragostea si zestrea ei fabuloasa o face sa se indoiasca de motivele pentru care atat de multi gentlemeni sunt atrasi de ea.
  Astfel ca decide sa ii ceara ajutorul lui Henry, ducele de Lovington, care de doi ani, de cand si-a pierdut fiica si sotia, duce o viata desfranata.
  Indragostita de el in tinerete, Grace crede ca asta apartine trecutului si ca in niciun caz nu va mai simti altceva decat o dragoste frateasca pentru el. Dar saruturile si atingerile lui o fac sa isi dea seama ca s-a inselat amarnic.
  Entuziasmul, dorinta, inflacararea lui Grace ii dau de gandit lui Lovington in timp ce el isi zicea ca doar incearca sa o invete niste lectii. Nu isi putea explica gelozia pe care o simtea cand o vedea in prezenta altui barbat. Astfel ca, ii gasea pe toti nepotriviti pentru ea. Le gasea cate un cusur fiecaruia dintre ei.
  Tot ce are sa urmeze pe parcursul cartii mi-a pus la incercare emotiile, unele momente fiind de o tristete profunda.
  Suferinta prin care trece Lovington de doi ani este atat de mare, nu isi poate inchipui ca ar mai putea iubi vreodata alta femeie.
  Secretul lui Grace, ceva atat de ingrozitor, ne poate oferi tuturor o lectie de viata.
  Fiecare sentiment de bucurie si de tristete l-am trait alaturi de ei, toata cartea m-a impresionat profund si m-a facut sa sper la un final cat mai fericit.
  Un roman superb, care sunt sigura ca va ajunge la sufletele voastre!
  :zece_din_zece: :heart5:

Lasa un comentariu. Participa la discutie!

*

Faramiere.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe faramiere.ro, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.